SAD i PARKEN - en Rugsted & Kreutzfeldt hyldest

Sidste chance!

Tag med på en forrygende tur tilbage til 80’erne, når MusicalDanmark skruer op for den mest lækre danske pop-rock i SAD i PARKEN - En Rugsted & Kreutzfeldt hyldest. Tilbuddet gælder for en billet fredag d. 6. oktober i Hermans i Tivoli Friheden.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Her kan I opleve 25 klassiske og uimodståelige hits – fra dengang hvor hele Danmark sang med på ”Jeg ved det godt”, ”Går gennem tiden”, ”Tilfældigvis forbi”, ”Jeg' i live” og mange flere danske hits af Rugsted & Kreutzfeldt.  

SAD i PARKEN tager sit udgangspunkt i nummeret "Sad i parken" med de kendte linier; "Sad i parken på en bænk, fik et fugtigt lille stænk...". Visuelt set foregår SAD i PARKEN i en park – ja, hvorfor ikke? Det overordnede tema for sangene er "jagten efter kærlighed". For hvor finder man den eneste ene henne? Måske i parken efter "Endnu et efterår" eller ude i skoven, hvor man "Ønsker du var her" eller ude under stjernehimmelen mens "Mørket falder på"? Det giver anledning til en masse sjove kommentarer fra sangerne, lækre vokalharmonier og naturligvis det ene suveræne nummer efter det andet.

På scenen medvirker der otte af de bedst syngende skuespillere og musikere, bl.a. sangerne Morten Kjær, Jonas Rasmussen og Anne Sofie Steen.

SAD i PARKEN er produceret af MusicalDanmark, som bl.a. også stod bag sidste års store succeser med ”JOHN & JOEL – En hyldest til Elton John og Billy Joel” og ”Fra Waterloo til Düvemåla – En hyldest til ABBA”. De vokal- og musikalske arrangementer skal laves af Morten Kjær og Jacob Trautner, der tidligere med stor succes har arbejdet sammen på ”SHU-BI-DUA - The Musical”.


Tilbuddet gælder for en billet til SAD i PARKEN - En Rugsted & Kreutzfeldt hyldest" d. 6. oktober 2017 kl. 20 i Hermans i Tivoli Friheden.

Der er et begrænset antal!

Dit SPOTdeal-værdibevis ombyttes i Hermans i Tivoli Friheden til en nummereret plads i salen fra kl. fra kl. 18.30 og indtil kl. 19.45 den 6. oktober efter "først til mølle princippet". Har du købt flere billetter i ét køb, er du naturligvis garanteret pladser, så de er ved siden af hinanden.

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

Vær opmærksom på, at der ikke er plads til kørestol på de udbudte pladser i denne deal. Ved køb af kørestolspladser henvises til ticketmaster.dk.

Dit SPOTdeal-værdibevis ombyttes i Hermans i Tivoli Friheden til en nummereret plads i salen fra kl. fra kl. 18.30 og indtil kl. 19.45 den 6. oktober efter "først til mølle princippet". Har du købt flere billetter i ét køb, er du naturligvis garanteret pladser, så de er ved siden af hinanden.

Adresse: Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C, Danmark

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

Vær opmærksom på, at der ikke er plads til kørestol på de udbudte pladser i denne deal. Ved køb af kørestolspladser henvises til ticketmaster.dk.

Én unik kode gælder for en billet til 'SAD i PARKEN - En Rugsted & Kreutzfeldt hyldest' d. 6. oktober 2017 kl. 20 i Hermans i Tivoli Friheden.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til MusicalDanmark.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

MusicalDanmark

Bjørnbaksvej 14, 8260 Viby J
Tlf.: 22 30 73 18 | CVR: 30979435 | firserne@live.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. juni 2017 kl. 23:59

SAD i PARKEN - en Rugsted & Kreutzfeldt hyldest