Rold Gl. Kro ved Rold Skov

Sidste chance!

Dejligt gammeldags kroophold på Rold Gl. Kro ved smukke Rold Skov i Himmerland. Du får 2 overnatninger, 1. aften 2-retters kromenu, 2. aften 4-retters gourmetmiddag, kaffe og kage ved ankomst og stor morgenmadsbuffet for 1.675 kr. for 2 pers.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Rold Gl. Kro ved Rold Skove i Nordjylland er en af landets ældste kroer. Her er det traditionelle kombineret med det moderne på fin vis. Her er masser af historisk charme som billeder i guldramme og jagttrofæer på væggene og faciliteter som gode senge og trådløst internet. Noget, der gør kroen til en spændende tidslomme, uden at der bliver gået på krompromis med nutidens forventninger til komfort.

Særligt godt dansk køkken
Køkkenet laver traditionel dansk mad. Og når der menes traditionel, menes der, at retterne tilberedes, så du ønsker, at du havde hørt bedre efter, når din mormor lærte fra sig. Her er masser af farver, duft og ikke mindst velsmag. Og morgebuffeten bringer næsten tårer i øjenen af bare gode barndomsminder med hjemmelavede marmelader og pandekagedej klar til tilberedning.

Af stor betydning for din oplevelse af kroen er den rolige og rare atmosfære, der skyldes personalets udprægede afslappede, positive og humførfyldte adfærd. Her får du let et smil og, og de vil strække sig deres ypperste for at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med, hvad du ønsker.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
  • Kaffe og kage ved ankomst
  • 2-retters kromenu efter køkkenchefens valg (dag 1)
  • 4-retters gourmetmiddag (dag 2)
  • Morgenbuffet begge dage.

SPOTpris 1.675 kr. Normalpris 3.492 kr. Spar 52 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 1. december 2017. 

Tillæg (betales direkte til Rold Gl. Kro):

  • Weekendtillæg: Tillæg ved overnatning fredag eller lørdag - 125 kr. pr. værelse pr. nat. Dog ikke gældende ved ankomst i juli og august, hvor der betales højsæsontillæg i stedet for.

  • Højsæsontillæg: Tillæg ved ankomst i juli og august - 150 kr. pr. værelse pr. nat. I juli og august betales ikke weekendtillæg.

Tjek ind: Tidligst kl. 15
Tjek ud: Senest kl. 11


Natur og oplevelser tæt på
Rold Gl. Kro er en del af Rute180, der er en spændende oplevelsesrute fra afkørsel 29 Svenstrup til afkørsel 37 Hobro S – eller omvendt. Rute180-logoet kan ses ved de enkelte turistaktører.

På rutens knap 50 km kommer I helt tæt på nogle af Danmarks fineste natur- og kulturmiljøer, hvor du kan opleve over 30 spændende turistmål, som alle er et besøg værd samt den store gæstfrihed, som dette områdes fælles værtskab tilbyder.

Rold Gl. Kro ligger centralt i Himmerland og er omgivet af fantastisk natur og unikke muligheder for traveture med Danmarks største sammenhængende skovkompleks, Rold Skov, som nabo.

I Rold Skov kan I finde Den Jyske Skovhave, Rebild Bakker og Store Blåkilde. Rold Skov er stærkt kuperet, hvilket giver forudsætninger for kildevæld og søer. Madum Sø øst for skoven er den største sø med mulighed for badning.

Store Blåkilde er kendt for sit usædvanlige safirblå vand og er en af Danmarks største og mest vandrige bassinkilder. Vandet vælder frem fra kalkholdige sprækker i undergrunden, hvor grundvandet samles og presses frem under tryk.

Derudover er der en række museer spredt i området såsom Spillemands- jagt og skovbrugmuseet, Blokhusmuseet og Thingbæk Kalkminer (administreret af Rebildcenteret).  For børn er eksempelvis Randers Regnskov og Aalborg ZOO populære og nærliggende udflugtsmål.

En historisk kro
Rold Gl. Kro blev i 1747 kongelig privilegeret ved forordning af Kong Frederik 5 og har gennem tiderne haft mange ejere. Bedst kendt blandt disse ejere er cirkusslægten Miehe, der ejede kroen i perioden 1898-1918.

Det landskendte ridehus i umiddelbar nærhed af kroen blev opført i denne periode, og senest i 1987 er der opført et cirkusmuseum i tilknytning dertil. Begge bygninger er i øvrigt efter sigende de eneste af deres art i verden.
Kroen huser tillige mindemuseum for den folkekære sanger og komponist Jodle Birger.

De gode og særegne historier fra Rold Gl. Kro er mange. Én, der også er værd at nævne, er, at det i gamle dage kunne være farligt at besøge stedet. Rold Skov blev nemlig gennem århundreder forbundet med røveri og voldelige overfald. Legendariske røvere som Bette Fanden, Long Ajes, Lorentz Nielsen og Petronillen holdt f.eks. skarpt øje med Rold Gl. Kro, og når gæsterne på vej hjem drog gennem Rold Skov, slog røverne til.

Røverierne i skoven hører gudskelov fortiden til, og i dag lever kun legenden og de flotte statuer til minde om de fire røvere videre. Dem kan I se, når I ankommer til den hyggelige kro.

Du reserverer du dit ophold hos Rold Gl. Kro på tlf.: 98 56 17 00 eller på info@roldkro.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Rold Gl. Kro kontaktes på tlf.: 98 56 17 00.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 1. december 2017. 

Én unik kode gælder for ét ophold for 2 personer på Rold Gl. Kro.

Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
  • Kaffe og kage ved ankomst
  • 2-retters kromenu efter køkkenchefens valg (dag 1)
  • 4-retters gourmetmiddag (dag 2)
  • Morgenbuffet begge dage.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 1. december 2017. 

Tillæg (betales direkte til Rold Gl. Kro):

Weekendtillæg: Tillæg ved overnatning fredag eller lørdag - 125 kr. pr. værelse pr. nat. Dog ikke gældende ved ankomst i juli og august, hvor der betales højsæsontillæg i stedet for.

Højsæsontillæg: Tillæg ved ankomst i juli og august - 150 kr. pr. værelse pr. nat. I juli og august betales ikke weekendtillæg.

Tjek ind: Tidligst kl. 15
Tjek ud: Senest kl. 11

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Rold Gl. Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Rold Gl. Kro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Rold Gl. Kro

Hobrovej 11, 9510 Arden
Tlf.: 98 56 17 00 | CVR: 27087418 | info@roldkro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. maj 2017 kl. 23:59

Rold Gl. Kro ved Rold Skov