Oplev Le Mans 2017

Sidste chance!

Betal depositum nu og resten senere! Oplev Le Mans 2017 – årets absolut største motorsportsevent. Du bor med hundredvis af danske motorsportsentusiaster, bliver underholdt af Le Mans-vinder John Nielsen og møder danske kørere. Fra 2.390 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tag med Grand Prix Tours og bo i danskerlejr. Her kan du sammen med mange hundrede danskere opleve det største europæiske racerløb, Le Mans, live og få noget racersnak med alle de glade deltagere, inden løbet starter den 17. juni kl. 15. Igen i år har Grand Prix Tours fornøjelsen af at have John Nielsen som teamchef i den store lejr på Karting Syd.

John Nielsen er en legende indenfor motorsport og ikke mindst et ”omvandrende leksikon”, når vi bl.a. taler Le Mans. Mange kan sikkert huske den første danske Le Mans-vinder nogensinde, som netop var John Nielsen, der for 31 år siden tog sejren. John ved det meste om Le Mans, men det gælder også inden for mange andre motorsportsgrene. Du hører ham ofte som kommentator til Formel 1, og det er stensikkert, at du finder John til samtlige danske DTC-løb, hvor han er teamchef for sidste års vinder i DTC, Flexleasing.

Med denne SPOTdeal har du mulighed for at ankomme onsdag eller torsdag (14. eller 15. juni), og du kan vælge, om du vil køre selv, rejse med bus eller fly.

Traditionen tro er der rigtig mange danske Le Mans-kørere – der forventes i år 8 danske deltagere. Alle teams er endnu ikke bekræftet, men sikkert er det, at danske Jan Magnussen deltager i sin gule Corvette, som kører i GT klassen. Så lad os håbe at potentialet i 2017 kan føre til flere flotte danske resultater.

Fart, spænding og atmosfære finder du ikke mage til i noget andet motorløb, og med denne deal kommer du tæt på det hele.

En af de største danskercamps har netop udvidet pladsen med 3000 m2, så nu er der plads til endnu flere danske motorsportsfans. Le Mans er ikke kun motorløb – du vil opleve en sand folkefest omgivet af mange tusinde motorsportsinteresserede, og rigtig mange kører til Le Mans i deres egne specialbiler. Så på Le Mans vil du kunne opleve og se interessante biler komme fra hele Europa – både nye og gamle, langsomme og hurtige biler, så der er noget for enhver.

Du bor i en kæmpe danskerlejr, hvor du har adgang til alle faciliteter i lejren. John Nielsen, som er blandt de mest kendte danskere indenfor motorsport, følger optakten intenst og holder Grand Prix Tours’ gæster ajour flere gange, inden løbet for alvor går i gang. John deler beredvilligt ud af sin viden og sine egne oplevelser som Le Mans-kører, og som specialist indenfor feltet kan han også give dig svar på dine spørgsmål.

Fredag d. 16. juni er en rigtig spændende og oplevelsesrig dag på Le Mans. Her kommer du helt tæt på de danske kørere. Du har også god tid til at komme helt tæt på bilerne - der er nemlig fri pitwalk hele dagen, og mange af kørerne vil løbende være at hilse på i nærheden af deres biler.

Fredagen d. 16. juni er en rigtig spændende og oplevelsesrig dag på Le Mans. Her kommer du helt tæt på de danske kørere. Du har også god tid til at komme helt tæt på bilerne - der er fri pitwalk hele dagen, og løbende vil mange af kørerene være at hilse på i nærheden af deres biler.

Et andet festligt indslag, der hører hele eventet til, er den legendariske køreparade, som foregår i Le Mans by fredag sidst på dagen. Du bliver kørt til byen og kan følge hele det store optog, hvor kørerne følges gennem byen i nogle ganske specielle biler.

Dagen afsluttes med årets Grand Prix Tours fest, inden spændingen fra lørdag kl. 15 til søndag kl. 15 udløses. Her venter 24 fantastiske racertimer, hvor du kan følge løbet hele døgnet både på banen og i lejren, hvor den kæmpe storskærm er tændt under hele løbet.

Du bor i indercirklen af Le Mans-banen og kun få hundrede meter fra Porsche-kurven, så du hører motorlyden live under hele løbet. Lige ved Campen afgår det lille Le Mans-tog, som hurtigt bringer dig tæt på indgangen. Har du selv ”benzin i blodet”, og skal du have fat i rattet, er der 300 m fra Campen et stort Go-Cart anlæg, hvor du selv kan teste dine evner.


Prisen er pr. person ved køb til min. 2 personer og inkluderer:

  • Den valgte transportmåde
  • Ophold i Grand Prix Tours lejr på Karting Syd/Le Mans
  • Kør selv – fri ankomst fra 14.6 kl. 08.00
  • Ophold i Racetelt
  • Luftmadras
  • 3 x morgenmad
  • Entrebillet fra onsdag til søndag
  • Fri adgang til bad/toiletter
  • Fri adgang til festtelt og fællestelt med musik torsdag og fredag
  • Fri kørsel med lille turisttog rundt ved banen
  • Fri adgang til kæmpe storskærm under løbet
  • Fri adgang til besøg af de danske kørere
  • Le Mans 2017 T-shirt og Cap.

Vælg mellem:

KØR SELV – fri ankomst fra 14.6.

Pris pr. person v. 2 personer pr. telt:
Ophold i Racetelt: 2.390 kr.
Ophold i Super Racetelt: 2.990 kr.

Parkering på pladsen - 200 kr. pr. bil. Skal tilkøbes ved bestilling.

Du betaler kun et depositum på 1.000 kr. pr. person, og restbeløbet betales til Grand Prix Tours 60 dage før afrejse.

- Eller -

BUS – afrejse onsdag den 14. juni fra Jylland, Fyn og Sjælland.

Pris pr. person v. 2 personer pr. telt:
Ophold i Racetelt: 3.490 kr.
Ophold i Super Racetelt: 3.690 kr.

Opsamling
Jylland: Aalborg, Hobro, Randers, Aarhus, Vejle, Horsens, Fredericia, Kolding, Haderslev og Padborg.

Fyn: Odense

Sjælland: København, Køge, Roskilde og Slagelse.
Opsamlingssted oplyses ved bestilling.

Du betaler kun et depositum på 1.500 kr. pr. person, og restbeløbet betales til Grand Prix Tours 60 dage før afrejse.

- Eller -

FLY fra København – afrejse torsdag den 16. juni.

Pris pr. person v. 2 personer pr. telt:
Ophold i Racetelt: 5.990 kr.
Ophold i Super Racetelt: 6.390 kr.

Du betaler kun et depositum på 2.500 kr. pr. person, og restbeløbet betales til Grand Prix Tours 60 dage før afrejse.

Rejseplan:
15/6 kl. 19.35-21.35 København – Paris
18/6 kl. 21.50-23.45 Paris – København

Der er bustransfer fra Paris til Le Mans t/r inklusive.

Der må medbringes 1 kuffert a 20 kg og håndbagage.


Eventuelle tilkøb – direkte hos Grand Prix Tours ved bestilling:

  • Eneophold i Racetelt - 350 kr.
  • Eneophold i Super Racetelt - 800 kr.
  • Sovepose - 150 kr.
  • Billet til Mulsanne, lørdag aften - 40 kr.
  • Billet til køreparade, fredag – 40 kr
  • Ekstra morgenbuffet – 75 kr.
  • Dagens middag (frokost eller aften) 85 kr.
  • Tex Mex (torsdag) 175 kr.
  • Herrefrokost (lørdag) 175 kr.


Grand Prix Tours lejren
Grand Prix Tours har netop udvidet sin lejr, som er beliggende i kort afstand fra banen, så du døgnet rundt kan høre motorerne køre derudaf. Du bor ca. 250 m fra Porsche-kurven og 900 m fra indgangen til banen.

Grand Prix Tours har en kæmpe danskerlejr, hvor du har fri adgang til mange faciliteter som gode bade- og toiletfaciliteter, stort festtelt hvor der er musik torsdag og fredag. I lejren er der mulighed for at købe mad og drikke samt merchandise, og der er egen læge på pladsen. Informationsteltet er klar med gode tips og vejledning, når du skal rundt i Le Mans og på banen. Du kan købe transport til Køreparade i Le Mans, og du kan komme til Mulsanne-svinget lørdag aften og mærke suset. Fra lørdag kl. 15 er der kæmpe storskærm på forpladsen, hvorfra du kan følge løbet, når du holder ”pit stop” fra banen. Kom og vær en del af det store fællesskab og følg det spændende ræs live.


Program for Le Mans-ugen

Onsdag den 14. juni
Kl. 08.00: Grand Prix Tours slår porten op på Karting Syd, og kaffen er klar.

Dagen fri til at gå på opdagelse i området, inden første frie træning starter kl. 16.00. Der er hygge i lejren, og der kan købes lidt vådt og tørt frem til midnat.

Du kan ankomme frem til midnat.

Torsdag den 15. juni
Kl. 08.00 åbner lejren igen, og Team Le Mans er klar til at byde nye gæster velkommen.

Hele ”showet” er i gang, ”Landsbyen” er åben, Le Mans-toget og Go Cart starter, så der er nok at gå i gang med.

Dagen igennem kan du købe vådt og tørt i lejren, og kl. 17.00 starter årets nyhed – Tex Mex buffet – spis hvad du kan (mod tillæg). Et populært indslag, der ryster folk sammen.

Kl. 19-21: 1. kvalifikation og igen fra kl. 22-24. Fra klokken 21 vil der være musik i teltet, og en hyggelig aften er i vente.

Du kan ankomme frem til kl. 22 eller efter aftale.

Fredag den 16. juni
Kl. 08.00 åbner lejren igen, og Team Le Mans er igen klar til at byde velkommen til nye gæster.
Dagen og aftenen igennem er der godt gang i ”Le Mans”.

Kl. 10-20: Pitwalk – tag en tur på banen og kom helt tæt på biler, mekanikere og kørere.

Kl. 11-14: Indenfor dette tidsrum vil du kunne møde de danske kørere i teltet og få nyt fra pitten

Kl. 15: Starter transporten til Le Mans by (køb billet på forhånd eller i informationsteltet) Du er også velkommen til at hygge dig i lejren. Returkørsel fra ca. kl. 20.

Kl. 21.00: Årets festlige aften på Le Mans starter. Du kan købe mad og drikke – også selvom du har været til Køreparade.

Lørdag den 17. juni
Kl. 08.00 åbnes porten igen, og de sidste gæster bydes velkommen i løbet af formiddagen.

Allerede fra morgenstunden begynder racerstemningen for alvor at indfinde sig.

Storskærmen tændes, og du kan følge optakten og hele løbet frem til slut.

Kl. 12-14: Deltag i den store Herrefrokost – hvor racersnakken når nye højder

Kl. 15.00: Le Mans 2017 sættes i gang, og nogle forrygende 24 timer er i vente.

Lejren vil være åben helt frem til hjemrejse søndag, så har du brug for et par timer væk fra banen, kan du stadig følge løbet fra lejren.

Søndag den 18. juni
Lejren er åben, og vi anbefaler, at bilerne pakkes i løbet af formiddagen.

Kl. 15.00: Slutter løbet.

Du kan forlade pladsen, når du ønsker. Rejser du med bus, er der afgang kl. 17.00, og rejser du med fly, er der afgang kl. 16.30

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Grand Prix Tours på telefon 70 20 63 83 eller mail info@gptours.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset samt fulde navn som i pas.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ring gerne til Grand Prix Tours vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb på 70 20 63 83.

Du betaler depositum på:
Kør selv: 1.000 kr. pr. person
Bus: 1.500 kr. pr. person
Fly: 2.500 kr. pr. person

Restbeløbet 60 dage før afrejse. Depositum refunderes ikke.

En unik kode gælder for en person v. 2 pers pr. telt.

Prisen inkluderer:

  • Den valgte transportmåde
  • Ophold på i Grand Prix Tours lejr på Karting Syd/Le Mans
  • Kør selv – fri ankomst fra 14.6 kl. 08.00
  • Ophold i Racetelt
  • Luftmadras
  • 3 x morgenmad
  • Entrebillet fra onsdag til søndag
  • Fri adgang til bad/toiletter
  • Fri adgang til festtelt og fællestelt m. musik torsdag og fredag
  • Fri kørsel med lille turisttog rundt ved banen
  • Fri adgang til kæmpe storskærm under løbet
  • Fri adgang til besøg af de danske kørere
  • Le Mans 2017 T-shirt og Cap.


Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt under inklusive, herunder:

  • Afbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring
  • Øvrige personlige udgifter.

VIGTIG INFORMATION:

Betaling: Ved bestilling betales depositum, som IKKE er refunderbart. Restbeløbet senest 60 dage før afrejse.

Ændring/annullering: Ønskes navneændring efter bestilling og frem til 3 dage før afrejse, koster det 400 kr. pr. person, dog frem til 30 dage på flyrejsen. Frem til 60 dage før afrejse er depositum tabt, herefter er det fulde beløb tabt ved fuld annullering.

Rejsebevis: Tjek dit rejsebevis ved modtagelse og tag kontakt til Grand Prix Tours, såfremt der forekommer fejl.

Tillæg: Eventuelle tillæg betales direkte til Grand Prix Tours sammen med restbeløbet.

Løbsændringer/annulleringer. Måtte der grundet udefrakommende grunde forekomme ændringer eller i værste fald annullering af løb, vil der ikke blive kompenseret for billetten.

Den oplyste normalpris i dette tilbud er baseret på Grand Prix Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Grand Prix Tours. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Grand Prix Tours

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 20 63 83 | CVR: 31877067 | info@gptours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. januar 2017 kl. 23:59

Oplev Le Mans 2017