RUNDREJSE I ANDALUSIEN MED DANSK REJSELEDER

Sidste chance!

RUNDREJSE ANDALUSIEN med dansktalende rejseleder. Oplev vidunderlig natur, berømte byer, øde ørken, kulinariske mesterværker og flotte kulturperler, der vidner om historiens vingesus. Rejsen er inkl. Fly med afgang d. 31. maj 2017

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Andalusiens betagende skatkammer

Alene navnet Andalusien sætter gang i fantasien. Den sydligste del af Spanien er et sandt skatkammer for eventyrlystne mennesker.
Oplev vidunderlig natur, berømte byer, øde ørken, kulinariske mesterværker og flotte kulturperler, der vidner om historiens vingesus. Rejs med Bravo Tours til et fantastisk hjørne af Europa og kom hjem med skønne rejseoplevelser.
Få smag for en sanselig cocktail af flamenco, brede strande, gigantiske katedraler og maurisk arkitektur i Alhambra-borgen – for at nævne lidt fra den rejsemæssige tapas-menu.
Tag med til Granada og det fabelagtige palads Alhambra. Vågn op i Andalusiens hovedstad Sevilla, som er Spaniens fjerdestørste by. Fortsæt mod syd til én af verdens ældste havnebyer, Cádiz og Ernest Hemingways inspirationskilde Ronda, inden rejsen igen går tilbage til skønne Almería.


Rejsen er pr. person og inkluderer:

  • Fly Billund eller København – Costa de Almería t/r
  • Ophold iflg. program
  • Halvpension
  • Transport til og fra hotellet
  • Flamenco show i Granada
  • Sightseeing i Almería
  • Besøg på Alhambra
  • Sightseeing i Sevilla og besøg i katedralen
  • Sightseeing i Cadiz
  • Sightseeing på klippen på Gibraltar
  • Sightseeing og besøg i tyrefægterarenaen i Ronda
  • Vinbesøg i Jerez
  • Dansktalende rejseleder

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Bllund Afrejse d. 31. maj: SPOTpris 8.998 kr.
København Afrejse d. 31. maj: SPOTpris 8.998 kr.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring: 195 kr.
  • Årsrejseforsikring: 249 kr.
  • Drikkevarer
  • Mad ombord på flyet 180 kr. 
  • Eneværelsestillæg: 1.505 kr.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.


1. dag Danmark - Spanien
Flyv den forholdsvis korte distance til lufthavnen i Almería. Bliv mødt af vores dygtige rejseleder, der følger med til hotellet, hvor du skal tilbringe natten. Her er der rig mulighed for at slappe af og blive frisk til rundrejsen, som starter i morgen.

2. dag Granadas højdepunkter
Stå tidligt op om morgen og gør klar til et spændende dagsprogram. Dagens første mål er byen Granada. Først må vi besøge den mægtige katedral inde i byens historiske centrum. Kig derefter nærmere på byens seværdigheder og besøg det helt fabelagtige palads Alhambra. Paladset ligger på et højdedrag med udsigt over Sierra Nevada, stammer fra år 1250 og indtager en naturlig plads på UNESCOS verdensarvsliste. Det er det ypperste inden for arabisk arkitektur fra middelalderen. Tag igen uden for murene og se Generalife, der var sultanernes sommerpalads. Stedet er bl.a. kendt for sine vidunderlige blomsterhaver. Glæd dig også til aftenens oplevelse, som foregår på Caves de Sacramento. Det er de spektakulære grotter, hvor den inciterende dans, flamenco, blev skabt. Denne aften skal du naturligvis opleve ægte flamencodans i sine oprindelige omgivelser. Natten tilbringes på et hotel i Granada.

3. dag Córdobas katedral
I dag forlader vi Granada for at besøge den spændende by, Córdoba. Lige som Granada rækker denne bys historie langt tilbage i tiden. Faktisk har man her fundet resterne af en neandertalermand, der kan dateres tilbage til 32.000 f. Kr. Du får mulighed for at se forskellige levn fra romertiden, blandt andet broen, der krydser floden Guadalquivir. Vi besøger også den kendte katedral, som oprindeligt blev bygget som en moské. Du får god tid til at kigge på byen på egen hånd. Sidst på eftermiddagen kører vi videre til Sevilla, hvor vi bliver indlogeret på et dejligt hotel for de næste to nætter.

4. dag Byrundtur i Sevilla
Vågn op i Andalusiens hovedstad Sevilla, som er Spaniens fjerdestørste by. Dagen går med at opleve byens fantastiske seværdigheder. Under romertiden hed byen Hispalis, og fra 1000-tallet var Sevilla hovedstad for en lang række kalifdynastier. 1500-tallet blev dog byens storhedstid, da den fik monopol på al handel med ”den nye verden”, altså kolonierne i Nord- og Sydamerika samt Oceanien. Det var på dette tidspunkt, at Catedral de Santa María de la Sede, som er verdens største katedral, blev færdigbygget. Tag med på en guidet byrundtur til de kendte kulturskatte, og udforsk selv byens øvrige seværdigheder, som naturligvis findes i rigt mål.

5. dag Havnebyen Cádiz og sherrybyen Jerez
I dag går turen sydpå. Første stop er én af verdens ældste havnebyer, Cádiz. Den ligger ude på spidsen af en landtange, som stikker ud i havet. Flere store hændelser tilbage i tiden har præget byen. Et græsk sagn fortæller eksempelvis, at byen blev skabt af Herkules som verdens tiende vidunder. Byen var en regulær militærbase, da Hannibal fra Kartago indtog den iberiske halvø. Det var også fra Cádiz, at selveste Columbus stævnede ud, da han drog på henholdsvis sin anden og fjerde sørejse til Amerika. I 1700-tallet overtog Cádiz rettighederne til al handel med ”den nye verden” fra Sevilla. Storhedstiden varede ved til slutningen af det århundrede. Efter en guidet rundtur i Cádiz kører vi igen ind i landet til byen Jerez, som især er kendt for at fremstille fornem sherry. Vi besøger en vinproducent og får lov til at prøvesmage de ædle dråber. Dagen slutter i Ronda, hvor et godt hotel venter.

6. dag Fantastiske Ronda og den britiske kronkoloni Gibraltar
Byen Ronda er en helt fantastisk oplevelse! Den ligger i et bjerglandskab 700 meter over havet, og er delt midt på af en 120 meter dyb slugt, der hedder el Tajo, og holdes sammen af tre smukke broer. Byen har inspireret mange kendte kunstnere og forfattere. Blandt andet Ernest Hemingway, som siges at have hentet inspiration her i Ronda til sine dramatiske scener i sin berømte roman ”Hvem ringer klokkerne for?”. Efter en byrundtur, hvor vi ser de tre broer, rådhuset og St. Maria-kirken, besøger vi tyrefægterarenaen, Plaza de Toros de Ronda, der er Spaniens ældste. Næste stop på turen er Gibraltar, som har været britisk kronkoloni siden 1830. Her på blot 6,8 km2 bor omkring 30.000 indbyggere. Dermed er det et af de tættest befolkede lande i verden. Her er tid på egen hånd, hvor I kan tage svævebanen op på toppen af klippen, hvor I kan opleve de vildtlevende berberaber. Besøg også den berømte grotte, San Miguel, som er den mest kendte af de ca. 150 grotter i Gibraltarklippen. Slut dagen af med at krydse grænsen til den spanske side af Gibraltar, hvor vi bor på et hyggeligt hotel

7. dag Tilbage til Almería
Glæd dig til en tur langs solkysten på Costa del Sol. Vi passerer forbi mange kendte steder som Marbella, Fuengirola, Torremolinos, Malaga og Nerja. Vi gør ophold i den eksklusive by Marbella, og både her og i den berømte lystbådehavn Puerto Banus kan du opleve den elegante atmosfære. Fortsæt turen langs havet til Almería, hvor rundrejsen begyndte for snart en uge siden. Byen kan dateres tilbage til år 955, og Almería var, sammen med Malaga, de sidste byer til at kapitulere til General Franco under den Spanske Borgerkrig. Her vil I komme med rundt på en byrundtur, og vores rundrejse afsluttes med en pragtfuld afskedsmiddag i et af de pittoreske kvarterer i Almería.

8. dag Hjem til Danmark
Det er svært at sige farvel. Men vi må forlade underskønne Andalusien for denne gang. Vores rejseleder sørger for, at du kommer frem til lufthavnen, og herfra går turen atter mod Danmark.

Billund:
Afrejse fra Billund kl. 06.25
Ankomst til Almeria kl. 10.00

Afrejse fra Almeria kl. 21.30
Ankomst til Billund kl. 01.00

København:
Afrejse fra København kl. 17.10
Ankomst til Almeria kl. 20.55

Afrejse fra Almeria kl. 21.55
Ankomst til København kl. 01.45

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Den gennemsnitlige alder på vores seks fly i Primera Air er cirka fem år.
På Primera Air må der maksimalt medbringes 1 kuffert pr. person max. vægt 23 kg ind checket bagage. Desuden må der medbringes maks. 10 kg. håndbagage. Dette gælder for alle rejsende over 2 år.

BEMÆRK! 1 kuffert må max. veje 23 kg, uanset om man pakker til 1 eller 2 personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt ”sammen” i én kuffert.

Vi gør opmærksom på, at flyvninger til alle ikke EU lande er ”non-cash flights” dette betyder at man på disse flyvninger ikke kan betale kontant – men kun med credit cards. Dette gælder såvel drikkevarer som toldfrie varer.
Det er muligt at købe en pakke med et tæppe samt en pude ombord, efter flyrejsen må man tage dette med.  

 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Rejsen er pr. person og inkluderer:

Fly Billund eller København – Costa de Almería t/r
Ophold iflg. program
Halvpension
Transport til og fra hotellet
Flamenco show i Granada
Sightseeing i Almería
Besøg på Alhambra
Sightseeing i Sevilla og besøg i katedralen
Sightseeing i Cadiz
Sightseeing på klippen på Gibraltar
Sightseeing og besøg i tyrefægterarenaen i Ronda
Vinbesøg i Jerez
Dansktalende rejseleder

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

Afbestillingsforsikring: 195 kr.
Årsrejseforsikring: 249 kr.
Drikkevarer
Mad ombord på flyet 180 kr.
Eneværelsestillæg: 1.505 kr.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.
Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 20. januar 2017 kl. 23:59

RUNDREJSE I ANDALUSIEN MED DANSK REJSELEDER