Luksuskrydstogt med Regal Princess

Sidste chance!

Tag på krydstogt i Vestindien og Den Dominikanske Republik med det luksuriøse krydstogtsskib Regal Princess. Rejsen er inkl. fly, 1 overnatning på hotel, 7 nætters krydstogt og helpension på skibet fra kun 12.990 kr. Der er afrejse den 21. januar.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

”Sunshine, sunshine reggae, dont worry, no hurry, take it easy” – Tag på luksuskrydstogt og oplev Caribien fra sin smukkeste side. Turen sejles med Regal Princess og byder på lækre kahytter, udsøgt service og fantastisk mad.

Tag væk fra den kolde vinter og ned i den caribiske varme, som tager imod dig med åbne arme. Nyd det lækre krystalklare vand, og de farverige planter og blomster, der byder sig, lige meget hvor øjet kigger.  Imens du kun skal koncentrere dig om at slappe af og nyde omgivelserne, sejler Regal Princess dig til nye, smukke destinationer i det caribiske øhav.

Du vil på turen sejle ud fra Fort Lauderdale og besøge Den Dominikanske Republik, den gamle danske koloni St. Thomas og den hollandske ø St. Martin. Alle disse øer har hver især noget fantastisk at byde på og har tilsammen en unik kultur, som man ikke kan lade være med at holde af. Når du ankommer til øerne, mærker du straks gæstfriheden og smilet kommer på læberne. På turen kan du eksempelvis blive udsat for at blive budt velkommen hjem eller ligge på stranden, imens et fly lander næsten lige over hovedet på dig. Glæd dig til et cruise, der byder på alt lige fra gammel dansk historie til lune caribiske rytmer og bountystrande på et eksklusivt skib.

Princess Cruises er blandt eliten af krydstogtsrederier og kan kategoriseres som 4*+, altså den bedste del af 4* krydstogtsskibe. Regal Princess, som sejler denne tur, er ydermere det nyeste skib i flåden.


Rejsen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt og inkluderer:

  • Fly København – Miami t/r (Billund mod tillæg)
  • Skatter, afgifter og bagage
  • 1 overnatning i Fort Lauderdale inden krydstogtet
  • 7 nætters krydstogt i den valgte kahytskategori
  • Helpension på skibet
  • Valgfrit og fast spisetidspunkt eller ”free dining”
  • Fri adgang til meget underholdning og mange aktiviteter
  • Rengøring
  • Håndklædeservice ved pool og til strand
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr
  • Rejsedokument pung pr. kahyt

Pris pr. person i dobbeltkahyt:
Indvendig kahyt: SPOTpris 12.990 kr.
Udvendig kahyt m/balkon: SPOTpris 14.990 kr.

Ønskes enekahyt, kan det mod tillæg tilkøbes direkte hos Øster Lindet:
Indvendig kahyt: 4.500 kr.            
Balkon kahyt: 5.500 kr.

Eksklusive i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Alle personlige forsikringer. Tal med Øster Lindet eller eget forsikringsselskab
  • Gebyr til indrejsetilladelse til USA
  • Obligatorisk servicegebyr på 13,5$ pr. person, som afregnes på skibet
  • Obligatorisk skat på hotellet i Fort Lauderdale på 7$ pr. person pr. nat 
  • Drikkevarer, der ikke direkte fremgår i teksten
  • Udflugter og andre personlige udgifter.

Sejlplan:  

22. januar: kl. 16.00 afgang Fort Lauderdale
23. januar: På havet
24. januar: Kl. 07.00 Amber Cove, Dominikanske Republik, afgang kl 15.00
25. januar: Kl. 10.00 St. Thomas, U.S. Virgin Islands, afgang kl 22.00
26. januar: Kl. 07.00 St. Martin, afgang kl 18.00
27-28. januar: På havet
29. januar: Kl. 06.00 Fort Lauderdale


Transport

Inkl. i rejsens pris er:
21/1:
kl. 06.30-07.50 København-Düsseldorf
kl. 09.45-14.20 Düsseldorf-Miami

29/1:
kl. 16.20-07.00+1: Miami – Düsseldorf
kl. 09.10-10.30: Düsseldorf - København

Afrejse Billund mod tillæg 500 kr. pr. person.
21/1
kl. 06.20-07.50: Billund-Frankfurt
kl. 10.20-14.55: Frankfurt –Miami

29/1
kl. 17.00-07.50+1: Miami – Frankfurt
kl. 08.45-10.05: Frankfurt – Miami

DIREKTE FLY MED SAS FRA KØBENHAVN
Øster Lindet kan tilbyde direkte fly med SAS fra København til Miami mod tillæg 1.800 kr. pr. person t/r på følgende fly:

21/1: kl. 09.15-13.55 - København – Miami
29/1: kl. 15.45-07.00+1 - Miami - København

Transfer til/fra hotellet/skibet
Er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes direkte hos Øster Lindet.
21/1: Lufthavn – hotel 250 kr. pr. person
29/1: Skib – lufthavn 275 kr. pr. person

Såfremt I er 4, der rejser sammen, er det billigere at tage en taxi på egen hånd.
I Miami lufthavn findes ligeledes shuttlebusser til Fort Lauderdale, og det vil også være billigere at benytte disse.


BØRN/3.og 4. PERSON
Ifølge med 2 fuldt betalende er der mulighed for at medtage børn eller extra voksne i samme kahyt og opnå rabat på opredninger. Opredninger vil være i kahytskøjer.

Rabat for 3./4. person i ekstra seng ved ophold i indvendig 2.000 kr.
Rabat for 3./4. person i ekstra seng ved ophold i balkon kahyt 3.000 kr.

3./4. personer bestilles og afregnes direkte til Øster Lindet.


Om skibet – Regal Princess
Du sejler med det luksuriøse Regal Princess, som er et stort og smukt klassisk skib - både indefra og udefra. Regal Princess tog på sin jomfrurejse i maj 2014 og er den 18. luksusliner i Princessflåden. Med sine godt 19 imponerende dæk, 330 meters længde og 36 meters bredde tilbyder skibet rummelige og overdådige omgivelser til de omkring 3600 forventningsfulde passagerer.      

Ombord kan du slappe af i ”Movies under the Stars”, som passer perfekt til navnet, da du kan se en god film under Caribiens smukke stjerne himmel. Vil du hellere have forestillingen live, har skibet et smukt teater, som byder på nye forestillinger hver aften. Udover en hyggelig ude-biograf og teater, byder skibet også på ”Sea View Bar Portside”, hvor du igennem et glasgulv, kan betragte det farende hav 40 meter under dine fødder.

Om dagen er der rig mulighed for at nyde solen og den forfriskende swimmingpool på skibets store pool dæk, hoppe i jacuzzien eller dampbadet eller udfordre sin medrejsende i en omgang tennis. Hører du til de aktive feriegæster, er der også fitness og løbebane ombord.

Livet kan på krydstogtet nydes i en af skibes mange barer og lounger, som både indkluderer vin-, is- og Martinibar. Skal du have noget lækkert at spise, har skibet op til 5 indbydende restauranter, hvor du frit kan komme i deres respektive åbningstider. Derudover er der 3 specialrestauranter, som du mod et tillæg kan spise på. 


Kahytter

Indvendige kahytter
Indbydende kahytter på ca. 15m2 med eget bad og toilet. Mulighed for max. 2 opredninger.

Udvendig kahytter med balkon
Indbydende kahytter ca. 20m2 plus dejlig møbleret balkon og badeværelse. Mulighed for max. 2 opredninger.


Mad og drikke
Dette krydstogt er inklusive alt mad ombord. Du kan dagligt frit vælge, i hvilken af de 5 restauranter, du vil spise, og på hvilken tid indenfor restauranternes åbningstider. Skibets flotte buffet er åben døgnet rundt og er ligeledes inkluderet i prisen. Får du lige lyst til en ”snack”, er det værd at besøge Burgerbaren eller Alfredos Pizza og slutte af med is fra isbaren.

I a la carte restauranterne kan du vælge at have faste spisetider, eller du kan vælge det mere fleksible ”spis-når-du-vil”. Buffeten har døgnåbent, og her kan du komme, når du vil. Skulle du en dag have lyst til at blive i kahytten, kan du ud fra et lille spisekort, bestille snacks og morgenmad hos roomservice, som er inklusive.

Derudover findes 3 betalingsrestauranter, hvor et måltid ligger på omkring 20-40 USD.

Ombord kan der købes forskellige drikkepakker, lige fra Kaffe-kort og vandpakke til All inclusive. All inclusive drikkepakke koster 56 USD pr. dag pr. person (49 + 15%), og ønsker I en drikkepakke uden alkohol, kan dette købes for 8 USD (7+15%) pr. person pr. dag. BEMÆRK: Det er ikke tilladt for rederiet at sælge alkohol til unge u/21. Iste, vand, kaffe og te er til fri afbenyttelse i dispensere i buffeten.

Drikkepakken skal købes sammen med rejsen. Du kan også vælge at købe drikkepakkerne ombord, hvor der tilbydes alternative drikkepakker.


Udflugter
Du kan vælge at tage ud på egen hånd på de forskellige destinationer, hvor du kan forvente, at en del lokale vil stå og tilbyde mange forskellige ture. Derudover kan du også købe udflugter igennem skibet, der byder på en bred vifte af forskellige ture – disse kan købes ombord, eller inden afrejse.

En af turens højdepunkter er uden tvivl opholdet i Charlotte Amalie. Tiden bliver pludselig skruet helt tilbage til 1666, hvor hele koloniseringen i Vestindien startede. De næste 250 år har for altid præget øen - eller rettere hele Vestindien - og i dag er der stadig spor fra fortiden. Besøg øens ældste bygninger, bestig de 99 trin og spadsere gennem de gamle pakhuse, som i dag huser moderne forretninger. Du kan hygge dig på egen hånd eller tilkøbe en af skibets udflugter.


Best Western Oceanside Inn
På den overnatning, der er inklusive, bor du på godt Best Western hotel i Fort Lauderdale. Hotellet har en god beliggenhed kun 200 m fra stranden og ca. 10 km fra cruisetermnialen. Til centrum af Fort Lauderdale er ca. 6 km. Der er butikker og cafeer i området. Hotellet har egen bar, restaurant, dejlig have med pool. Opholdet er med morgenmad.

OBS: På hotellet skal afregnes en obligatorisk skat på 7$ pr. person pr. nat.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses:

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Pasnummer
  • Fødselsdato
  • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved modtagelse af dit rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data er på billetten ligeledes er korrekte.

 

Én unik kode gælder for en person. Rejsen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt og inkluderer:
Fly København – Miami t/r (Billund mod tillæg)
Skatter, afgifter og bagage
1 overnatning i Fort Lauderdale inden krydstogtet
7 nætters krydstogt i den valgte kahytskategori
Helpension på skibet
Valgfrit og fast spisetidspunkt eller ”free dining”
Fri adgang til meget underholdning og mange aktiviteter
Rengøring
Håndklædeservice ved pool og til strand
Ekspeditions- og udstedelsesgebyr
Rejsedokument pung pr. kahyt.

Eksklusive i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

Alle personlige forsikringer. Tal med Øster Lindet eller eget forsikringsselskab
Gebyr til indrejsetilladelse til USA
Obligatorisk servicegebyr på 13,5$ pr. person, som afregnes på skibet
Obligatorisk skat på hotellet i Fort Lauderdale på 7$ pr. person pr. nat
Drikkevarer, der ikke direkte fremgår i teksten
Udflugter og andre personlige udgifter

HUSK – VIGTIG INFORMATION:
For danske statsborgere skal der ansøges om en ESTA indrejse til USA. Kan søges her: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e1s1

Den danske sygesikring dækker INTET på rejser udenfor Europa, og det må derfor kraftigt anbefales, at der tegnes en rejseforsikring for ”Hele verden”. Forsikringer kan tilkøbes hos Øster Lindet.

Der betales et obligatorisk servicegebyr på 13,50$ pr. person pr. dag. Dette beløb afregnes direkte på skibet.

Er du gravid i mere end 23. uge, er det ikke tilladt at rejse på krydstogt.

Der er et begrænset antal pladser til salg, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets reception for afhjælpning. Alternativt skal Øster Lindet kontaktes på 70 10 63 43.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindet og krydstogtsrederiets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 13. oktober 2016 kl. 23:59

Luksuskrydstogt med Regal Princess