San Remo i Italien

Udsolgt

Rejs til den smukke by San Remo, som er beliggende på blomster-rivieraen. Tilbuddet er inkl. 3 nætter på det 4-stjernede Hotel Miramare Continental Palace, fly, billeje og morgenmad alle dage. Pris fra 3.495 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

San Remo er en elegant by på blomster-rivieraen og kan betegnes som Italiens Monte Carlo. Byen er også kendt som blomsterbyen og byder på en storhed af Riviera-stil.

San Remo har et rigt handelsliv og udbud af spisesteder samt et kasino. Tilføjer man dertil stranden, den lange promenade, cykelstier, sportsfaciliteter og legepladser i smukke omgivelser er rammen sat for en dejlig ferie.

Hotel Miramare Continental Palace
Det 4-stjernede Hotel Miramare Continental Palace ligger med udsigt til de smukke strande i San Remo-bugten. Det har en dejlig beliggenhed ud til den kendte strandpromenade "Imperatrice" og er et minuts gang fra stranden. Hotellets beliggenhed er omgivet af en smuk og malerisk park på 10.000 m² med palmer og tropiske planter.

Hotellet har gode parkeringsmuligheder, en stor restaurant og komfortable værelser, der vil gøre dit ophold i Ligurien behageligt og afslappende. Hotellet blev bygget tæt på havet mellem år 1870-1873, i parken med over hundrede af palmer og sjældne tropiske planter. Hotel Miramare har 59 værelser, som alle er traditionelt indrettede og bekvemmelige. De er udstyret med telefon, satellit-tv, minibar, pengeskab, badeværelse med brusebad eller badekar og hårtørrer.

Restauranten på Hotel Miramare har en vidunderlig udsigt over parken og byder på elegante omgivelser. Restauranten er åben til frokost og aftensmad og er hovedsagligt specialiseret i det italienske køkken. Kokken Luciano tilbyder lækkerier af lokale produkter, der kærligt matches til de mest populære internationale retter.

Fra hotellet er der 20 minutters gang eller en kort bustur til havnen og Ariston-teatret i centrum af San Remo.


Rejsen er for 1 person og inkluderer:

  • Fly fra København - Nice t/r
  • 1 stk bagage på 20 kg og 10 kg håndbagage
  • 3 overnatninger i delt dobbeltværelse på Hotel Miramare Continetal
  • Morgenmad alle dage
  • Billeje alle dage, VW Polo (eller tilsvarende modeller) - inklusiv fri km og forsikringer.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

OBS! Der skal betales turistskat på stedet på 1,60 euro pr. person pr. dag.

Flytiderne er vejledende, og der tages forbehold for ændringer.

Bilen udleveres i lufthavnen ved ankomst og afleveres ligeledes i lufthavnen ved afrejse


San Remo
Byen ligger mellem Ventimiglia og Imperia ved indløbet mellem Capo Nero og Capo Verde på den Liguriske riviera. San Remo har både en gammel og ny bydel. La Pigna er den gamle bydel, der er karaktiseret af middelalderlige stenhuse, stejle gader, overdækkede passager og små torvepladser.

Den nye bydel stammer oprindeligt fra en gammel fiskeby, og den er i dag blevet forvandlet til et elegant og ynder baderesort.

Byen og områder byder på kunst, kultur og sport: fiskeri, dykning, windsurfing, golf, ridning og meget mere. Her er der tale om badeby, som har det hele.

San Remo sætter også scenen til en årlig musikfestival (den formodede inspiration til Eurovision Song Contest) og verdens længste professionelle endags cykelløb, den 298 km Milano-San Remo klassikeren.

I midten af det 19. århundrede blev byen en magnet for kongelige europæiske landflygtige såsom kejserinde Elisabeth af Østrig og Tsar Nicola af Rusland, som begunstigede byens dejlige vintre. Svenske opfinder Alfred Nobel havde også en villa her, og den russisk-ortodokse kirke, der minder om Moskvas Vasilij-katedral, vender stadig hoveder nede ved strandpromenaden.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Én unik kode gælder for én person og inkluderer:

  • Fly fra København - Nice t/r
  • 1 stk bagage på 20 kg og 10 kg håndbagage
  • 3 overnatninger i delt dobbeltværelse på Hotel Miramare Continetal
  • Morgenmad alle dage
  • Billeje alle dage, VW Polo (eller tilsvarende modeller) - inklusiv fri km og forsikringer.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

OBS! Der skal betales turistskat på stedet på 1,60 euro pr. person pr. dag.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne.

Bilen udleveres i lufthavnen ved ankomst og afleveres ligeledes i lufthavnen ved afrejse

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Vindrose Rejsers. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser*

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 04. oktober 2016 kl. 23:59

San Remo i Italien