12 flasker pragtfuld rosé

Sidste chance!

Byd sensommeren velkommen med en sprød og elegant rosévin fra Philipson Wine. Du får hele 12 flasker til kun 699 kr. inklusive levering.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Denne skønne rosévin har oprindelse i Saint-Tropez , hvor man laver både hvidvine, rødvine og rosévine. Og det er især sidstnævnte, der har gjort Côtes de Provence vinene verdenskendte for deres flotte laksefarvede vin, en tør og sprød smag som passer perfekt til middelhavets klima og gastronomi. De mest anvendte druer til rosévinene er Grenache, Cinsault, Syrah, Carignan og Mourvèdre. 

2015 c'est trop' rosé IGP mediterranée vignerons st-tropez
Les Maîtres Vignerons de la Presqu'île de Saint-Tropez har også marker udenfor Saint Tropez og Provence, men her hersker der lige så høje krav og kvalitetssikring, som de druer der dyrkes i selve Saint Tropez og Provence. Denne superlækre rosé laves fortrinsvis på druer fra unge vinstokke. Vinen er elegant laksefarvet og den opleves knitrende sprød i glasset - præcis som St. Tropez og Provence rosé skal være det. Vinen har en fin bouquet af små, røde bær, en frisk, sprød og let smag som slutter tørt og læskende.

Specifikationer:

  • Producent: Les maitres vignerons de saint tropez
  • Land: Frankrig
  • Område: Vin de France
  • Druesorter: cinsault, grenache og syrah.
  • Anbefales til: Alle lette retter, salater, pasta med fisk-og skaldyr, lette grillretter, aperitif.
  • Drikkemoden: Ved frigivelsen og ca. 2 år frem fra høståret 

Maîtres Vignerons de Saint-Tropez Les Maîtres Vignerons de la Presqu'île de Saint-Tropez er en sammenslutning af 9 Domainer, grundlagt i 1964, som er belliggende på den berømte St.-Tropez halvø, hvor alverdens jet-setterer ynder at holde ferie. Klimaet er maritimt og undergrunden bestående af sand, kalk, skiffer, granit og vulkansk matieriale er perfekt til at lave nogle af de allerbedste Provence vine. Her skinner solen op til 3000 timer om året! Vinmarkerne køles ned både af Mistralvinen, men også af kølige vinde fra det nærliggende Middelhav og nogle vinmarker ligger direkte ud til havet.

OBS!
Når du har købt din vin på spotdeal.dk, skal den bestilles på Philipson Wines indløsningssite. Se mere under "sådan køber du". Vinen leveres inden for 5 hverdage, efter du har bestilt på Philipson Wines indløsningssite. Dette kan først gøres, når du har modtaget dit værdibevis fra SPOTDeal. Vinen skal bestilles senest den 19. september 2016. 

Om Philipson Wine
Hos Philipson Wine springer du tre led over og køber direkte fra vinimportøren. 25 års erfaring har gjort Philipson Wine til Danmarks største kvalitets vinoutlet. Philipson Wine køber direkte og stort ind hos vinproducenterne til de helt rigtige priser og på de rette tidspunkter. Vinen sælges direkte til kunden uden alle de fordyrende led som agenter, grossister og mellemhandlere.

På dit værdibevis finder du én kode pr. vinkasse, du har købt.

For at få leveret din vinkasse, skal du følge disse trin:

Gå ind på http://www.philipsonwine.com/default.aspx?p=522 

Indtast din unikke kode på 10 tegn (du skal ikke medtage 1., 2. etc. som står foran selve koden) og udfyld de andre informationer.

Klik på 'Gennemfør'. Herefter skal der stå “din ordre er behandlet og gennemført med succes”

Philipson Wine sender vinen inden for 5 hverdage, efter du har indløst værdibeviset hos dem.

Vinen skal bestilles senest den 19. september 2016.

Har du købt flere vinkasser, skal du gennemføre bestillingen af dem enkeltvis.

Hvis du skulle have spørgsmål til selve indløsningen eller leveringen, så er du velkommen til at kontakte Philipson Wine på tlf. 70226888 eller mail: support@philipsonwine.com.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

En unik kode gælder for én vinkasse.

Prisen er inkl. levering.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Philipson Wine. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal
Tlf.: 70 22 68 88 | CVR: 28331843 | uh@philipsonwine.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 05. september 2016 kl. 23:59

12 flasker pragtfuld rosé