Fish 'n' Chips hos Søster

Sidste chance!

Sæt dig til rette og glæd dig til at nyde den engelske klassiker Fish 'n' Chips hos stemningsfulde Søster, der ligger i Kompagnistræde i den gamle del af København bag ved Strøget. Du kan frit vælge, om herligheden skal nydes til frokost eller aften.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I Kompagnistræde i København er stemningen helt unik med de flere hundrede år gamle bygninger, der i dag huser små, spændende butikker, som er en fornøjelse at udforske. Man glemmer helt, at man befinder sig lige bag Strøget, hvor man kan gå på tilbudsjagt i de store, velkendte kædebutikker.  

 

Det er præcis her, i Kompagnistræde i den gamle del af København , at Søster befinder sig og er blevet en gammel kending her på SPOTdeal. Denne gang står menuen på Fish 'n' chips med tartarsauce - den engelske klassiker, der smager himmelsk.

 

Tag en pause fra shoppingen og sæt jer til rette i den hyggelige café i Kompagnistæde. Hvil fødderne og varm jer på en lækker servering Fish 'n' Chip, inden I går videre i byen eller vender næsen hjemad. 


Du får:

 

 • Fish 'n' Chips med tatarsauce 

 

SPOTpris 89 kr. Normalpris 189 kr. Spar 52 %

 

Værdibeviset kan indløses søndag - fredag kl. 12.00 - 20.00 til og med den 21. september 2024.


Om Søster:

 

Du finder den super hyggelige Søster i den berømte cafégade "Strædet" i Kompagnistræde, hvor du bliver budt hjerteligt velkommen. Tag blot plads i de hyggelige lokaler, hvor skandinavisk stil møder parisisk cafestemning, og lad det venlige personale servere et dejligt måltid for dig. 

 

Med sin centrale placering i et sidestræde til Strøget er Søster et oplagt sted at besøge efter en shoppingtur eller et besøg på en af hovedstadens mange museer.

Reservér bord på tlf.: 24 79 97 77 eller pr. mail til kontakt@cafesoester.dk. Oplys venligst, at du har et værdibevis fra SPOTdeal.

 

Det er ikke muligt at booke bord udenfor.

 

Søster bestræber sig på at besvare henvendelser så hurtigt som muligt. Dog kan der forekomme forsinkelser på svar, både telefonisk og pr. mail i travle perioder.

 

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

 

Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

 

Værdibeviset kan indløses søndag - fredag kl. 12.00 - 20.00 til og med den 21. september 2024.

Én unik kode gælder for 1 person til Fish 'n' Chips med tatarsauce på Søster.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Søster.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Søster

  Kompagnistræde 14 A, kl. , 1208 København K
  Tlf.: 24 79 97 77 | CVR: 39960591 | dakotakim2002@yahoo.dk |

  Sidste chance: 26. juni 2024 kl. 23:59

  Fish 'n' Chips hos Søster