Bøfsandwiches med pommes frites

Sidste chance!

Havnens Perle i Aarhus ligger som et fyrtårn for alle os, der er begejstrede for klassisk, dansk grillmad af bedste skuffe. Sæt tænderne i en af Danmarks absolut lækreste bøfsandwiches med rigeligt brun sovs og sprøde pommes frites.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Bøfsandwichen hos Havnens Perle i Aarhus er bestemt ikke som mange andre. Brød, ketchup, sennep, remoulade, bøf, bløde løg, rå løg, hjemmelavet agurkesalat og engelsk sovs toppet med ristede løg udgør den brune, smagfulde herlighed, der får dine smagsløg til at danse af velbehag.

 

Havnens Perle var de første til at indføre bøfsandwichen i Jylland, og efter at have solgt over 50.000 af dem i løbet af de sidste par år, der er det noget, de mestrer til perfektion - og det kan smages! Derfor er netop denne brune fristelse gang på gang blevet belønnet med priser og nomineringer for dens fremragende kvalitet.

 

Smag den kendte bøfsandwich med en bakke sprøde pommes frites til hos Havnens Perle i Aarhus, eller tag lækkerierne med hjem.


Du får:

 

 • 2 x bøfsandwich samt 1 stor bakke pommes frites

 

SPOTpris 175 kr. Normalpris 258 kr. Spar 32 %

 

Værdibeviset kan indløses alle ugens dage kl. 10.00-20.30 til og med den 22. marts 2024. Dog ikke i påsken.


Hæderkronet bøfvidunder

I 2012 blev Havnens Perles bøfsandwich, som den første, kåret til Danmarks bedste bøfsandwich af De Brune Riddere. Succesen gentog de to år efter, og i september 2022 blev Perlen derfor belønnet med De Brune Ridders hæderspris, Den Brune Legende.

 

Prisen uddeles til en pionér, som i mange år har holdt den brune fane højt, og som har gjort en brav indsats for udbredelsen af bøfsandwichen. Og det må man sige, at Havnens Perle har formået. I 2023 har De Brune Riddere sågar nomineret Havnens Perles klassiske bøfsandwich til Danmarks mest kælne brune sovs. De skriver således i deres anmeldelse:

 

"Så var der sovsen. Her har der altså været en sovsemester på spil. Perfekt viskositet, farve og med super dyb og lang smag med et hint af peber. Den omfavnede det hele og tog virkelig kegler - så mange brune kegler at det kaster en nominering af sig for Danmarks mest kælne brune sovs!"

Gælder både til spisning i restauranten og til takeaway 

 

Det anbefales at reservere bord om lørdagen, når I er mindst 4 personer. Dette gøres på tlf.: 86 13 22 56. 

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobil.

 

Værdibeviset kan indløses alle ugens dage kl. 10.00-20.30 til og med den 22. marts 2024. Dog ikke i påsken.

Én unik kode gælder til:

 

 • 2 x bøfsandwich samt 1 stor bakke pommes frites

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Havnens Perle.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Restaurant Havnens Perle

   Dagmar Petersens Gade 10, 8000 Århus C
   Tlf.: 86 13 22 56 | CVR: 26382122 | info@havnensperle.dk | Hjemmeside | Facebook |

   Sidste chance: 14. februar 2024 kl. 23:59

   Bøfsandwich med pommes frites