Battle Box i Bowl'n'Fun & Maximum

Sidste chance!

12 bokse fulde af mysterier og sjove opgaver står klar til at blive løst i Bowl'n'Fun & Maximums nyeste forlystelse, Battle Box. Som en slags mini escape room skal du og dit hold samarbejde om at gennemføre så mange bokse, som muligt, på 1,5 time.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Battle Box er det nyeste skud på stammen hos forlystelseskæden Bowl’n’Fun & Maximum. 

 

Er du klar til at tage kampen op og se hvem, der hurtigst kan løse opgaverne? Uanset om det er med dine kollegaer til en fordybende men sjov gang teambuilding, eller om det er med dine nærmeste venner og familie til en hyggelig aften, så er Battle Box en sjov og udfordrende oplevelse.

 

Sjove gåder skal løses, for at du og dit hold kan komme videre til den næste opgave og til sidst låse boksen op. I får 1,5 time til at se hvor mange bokse I kan løse og lige nu er gennemsnitstiden pr. boks 20 min. – så hvor mange bokse kan du og dit team løse?

 

Det er en oplagt gaveidé til en, der altid er klar på at tage imod en udfordring - du skal blot indløse tilbuddet inden den 24. marts 2024.


Du får:

 

 • 1 x entré til Battle Box i 1,5 time hos Bowl'n'Fun & Maximum

 

SPOTpris 99 kr. pr. entré. Normalpris 179 kr. pr. entré. Spar 44 %

 

Værdibeviset kan indløses alle ugens dage fra den 25. december 2023 til og med 24. marts 2024. Kan ikke benyttes i uge 7 eller skolernes påskeferie.


Om Bowl'n'Fun & Maximum

Bowl’n’Fun & Maximum er den største kæde af bowling- og forlystelsescentre i Danmark og er kendt som en underholdende mødested for folk i alle aldre.

 

Hos Bowl'n'Fun & Maximum får du både udfordret konkurrenceånden og stillet tilfredsheden ved at løse de svære opgaver. 

 

Centrene er fyldt med forlystelser, der får adrenalinet til at pumpe og latteren til at rulle. Uanset om det er en hverdagsaften med familien eller en særlig begivenhed som fødselsdag, konfirmation eller firma arrangement, vil du få en sjov og mindeværdig oplevelse.

 

Der er også en restaurant, The Grill, hvor kokkene tilbyder Big Time Brunchbuffet eller Big Time Grillbuffet , som passer til enhver smag. 

 

 

Vælg mellem følgende centre:

Jylland: 

Maximum Kolding
Skovvangen 35
6000 Kolding
Tlf: 76 33 27 27 
E-mail: bookkolding@maximum.dk

 

Bowl'n'Fun Sønderborg 
Stenager 17 D
6400 Sønderborg 
Tlf: 70 60 61 41
E-mail: booksønderborg@bowlnfun.dk

 

Maximum Vejle 
Enghavevej 9
7100 Vejle
Tlf: 75 83 04 88 
E-mail: bookvejle@maximum.dk

 

Bowl'n'Fun Aarhus 
Skanderborgvej 226
8260 Aarhus (Viby J)
Tlf: 86 11 90 00 
E-mail: bookaarhus@bowlnfun.dk

 

Fyn: 

Maximum Odense 
Grønløkken 3
5000 Odense
Tlf: 70 11 11 55 
E-mail: bookodense@maximum.dk

 

Sjælland:

Bowl'n'Fun Næstved 
Erantisvej 38
4700 Næstved
Tlf: 55 77 88 30 
E-mail: naestved@bowlnfun.dk

 

Generel information

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. Hvis du har lavet dit køb gennem din SPOTdeal profil, kan du også finde dine beviser der. Ellers kan du kontakte SPOTdeal Kundeservice, som kan gensende dine beviser.  
 • Samarbejdspartneren er Bowl'n'Fun ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. SPOTdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. SPOTdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. SPOTdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb.
 • Ved køb finder købelovens mangels regler anvendelse.
 • SPOTdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til: Bowl'n'Fun ApS (www.bowlnfun.dk)

Værdibeviset kan indløses hos de 6 Bowl’n’Fun & Maximum-centre, som nævnt i tilbuddet.

 

Du kan med fordel booke online på www.bowlnfun.dk (Se blot bort fra priserne angivet i bookingsystemet. Når du afregner i centret, vil den korrekte pris fremgå.)

 

Bemærk at der kan forekomme lukkedage, så husk at tjekke op på åbningstider på www.bowlnfun.dk.

 

Tilbuddet kan ikke benyttes sammen med allerede indgåede rabataftaler eller tilbud.

 

Bemærk: Gebyret på 10 kr. er pr. ordre og ikke pr. værdibevis. Du må købe alle de værdibeviser, du ønsker i samme ordre. 

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobilen.

 

Værdibeviset kan indløses alle ugens dage fra den 25. december 2023 til og med 24. marts 2024. Kan ikke benyttes i uge 7 eller skolernes påskeferie.

Én unik kode gælder til:

 

 • 1 x entré til Battle Box i 1,5 time hos Bowl'n'Fun & Maximum

 

Kan indløses i følgende centre:

 • Kolding
 • Odense
 • Vejle
 • Aarhus
 • Næstved
 • Sønderborg

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til BOWL'N' FUN A/S.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

BOWL'N' FUN

CVR: 19599108
Hjemmeside |

Sidste chance: 29. december 2023 kl. 23:59

Battle Box i Bowl'n'Fun & Maximum