Klippekort til racketball

Sidste chance!

Racketball er den hurtigst voksende sportsgren i Storbritannien, og nu kan du prøve det hos Egå Squash Center. Spillet er let at komme i gang med, og det er mindre belastende for kroppen, så start op for en god vane med et klippekort.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Er du blevet bidt af at spille racketball? Eller har du til gode at prøve den underholdende ketchersportsgren, der virkelig får pulsen op? Så træk blot i sportstøjet og medbring din konkurrenceånd til et underholdende slag racketball.

 

Racketball spilles på en squashbane, og det minder meget om squash ift. regler. Du spiller dog med kortere ketchere og en større bold, som hopper mere, hvilket gør racketball lettere at komme i gang med. Det er også mindre belastende for kroppen at spille racketball, og det er nemmere for helt uøvede spillere at spille.

 

Klippene er gyldige i 1 år, fra du har indløst værdibeviset, så der er rigelig med tid til at få inviteret alle dine kammerater, dine kolleger og din familie med til en god omgang racketball. 

 

Så er det bare at finde ud af, hvem der skal have den venskabelige håneret indtil næste spil. 


Vælg mellem:

 

  • 1 baneklip - til 1 times Racketball
   SPOTpris 72 kr. Normalpris 120 kr. Spar 40 %

   

  • 3 baneklip - til 3 times Racketball
   SPOTpris 198 kr. Normalpris 330 kr. Spar 40 %

   

  • 5 baneklip - til 5 timers Racketball
   SPOTpris 300 kr. Normalpris 500 kr. Spar 40 %

   

  1 klip gælder til booking af bane i 60 minutter. Der er ketchere og bolde man kan låne i centeret, så man behøver kun et par indendørssko.

   

  Værdibeviset kan indløses til og med den 1. maj 2024. (Klippekortet er dog gyldigt 1 år fra datoen, du indløser dit værdibevis).


  Om Egå Squash Center

  Leder du efter byens største og billigste squashcenter? Jamen, så er du heldig - for det er Egå Squash Center. Her skal ketchersport være for alle, det er nemlig billigt, og du skal kun bruge et par indendørs sportssko, så er du klar til at spille.

   

  Centeret ligger i kælderen mellem BilligVVS og Sengespecialisten. Ved bookingbekræftelsen modtager du en kode, som du skal bruge til at få adgang. 

  Efter køb på Sweetdeal skal du kontakte Egå Squash Center på mail info@fairimport.dk og sende dit værdibevis. Når værdibeviset er godkendt, vil du kort tid efter modtage dit klippekort til banebooking, som foretages online.

   

  Klippekortet er gyldigt 1 år fra indløsning af værdibeviset

   

  Klippekortet kan benyttes mandag - søndag kl. 5.00 - 23.00

   

  1 klip gælder til booking af bane i 60 minutter inkl. lån af ketcher og bolde.

   

  Værdibeviset kan indløses til og med den 1. maj 2024. (Klippekortet er dog gyldigt 1 år fra datoen, du indløser dit værdibevis).

  Én unik kode gælder til det valgte antal klip til racketball hos Egå Squash Center.

   

   Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Egå Squash Center Aps.

    

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Egå Squash Center

   Gåseagervej 12, 8250 Egå
   Tlf.: 28 23 87 98 | CVR: 42482196 | info@fairimport.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 24. december 2023 kl. 23:59

   Klippekort til racketball