Billet til Svanesøen i 2024

Sidste chance!

Lad dig fortrylle af den eventyrlige handling, smukke kostumer, medrivende musik og dans i den elskede Svanesøen i januar eller februar. De dygtige dansere fra Den Ukrainske Klassiske Ballet opfører klassikeren til Tjajkovskijs udødelige musik.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I januar eller februar 2024 har du mulighed for at opleve de dygtige balletdansere fra Den Ukrainske Klassiske Ballet opføre klassikeren Svanesøen til Tjajkovskijs udødelige musik.

 

Den Ukrainske Klassiske Ballet gør hver forestilling til en unik oplevelse, takket være de bedste dansere, samt original scenografi, kostumer, videoprojektion og andre specialeffekter. Glæd dig til en magisk og medrivende forestilling, eller glæd nogen, du holder af, med en vidunderlig oplevelse i det nye år.


Du får:

 

 • 1 stk. billet til Svanesøen 

 

SPOTpris 425 kr. Normalpris 630 kr. Spar 32 %

 

Vælg mellem disse datoer og spillesteder:

 

 • Falkonersalen tirsdag den 23. januar 2024 kl. 19.30
 • Musikteatret Albertslund mandag den 5. februar 2024 kl. 19.30

 

Værdibeviset gælder til den valgte forestilling.


Om Den Ukrainske Klassiske Ballet

Den ukrainske klassiske ballet blev grundlagt i Kiev i 2017 og har siden dengang opført mere end 500 succesfulde forestillinger. Under kunstnerisk ledelse af Ivan Zhuravlov er balletkompagniets hovedmål at forene de bedste og mest talentfulde dansere fra de førende teatre i Ukraine og at præsentere det bedste fra klassisk balletkunst for fans og balletelskere i ind- og udland.

 

Repertoiret omfatter stort set alle større, gennemførte værker af Marius Petipa "Sleeping Beauty", "Svanesøen", men også andre produktioner som f.eks.  "Nøddeknækkeren", "Giselle", "Carmen.

 

Den Ukrainske Klassiske Ballet har turneret bl.a. i Tyskland, Østrig, Italien, Frankrig, Polen, Kroatien, Rumænien, Kina, Norge, Sverige og nu er turen altså kommet til Danmark.


Anmeldelser

Dagbladet Trondheim:

”at oppleve en så teknisk dyktig svane i Olavshallen var vidunderlig! Opplevel- se og sammen med trollmannen Olek- sandr Kondratenkos dramatiske energi og evne til å sveve i de største hoppene skapte de ukrainske danserne en stor opplevelse i Olavshallen.”

Tenk at Ukrainas dansere kom til Trondheim for å gi oss et løft i mørke januar!”

 

Information:

”Svaneprinsessen selv er imponerende. Sørg- modigheden stråler ud af hendes discipline- rede krop, Hendes tåspidsdans har en styrke, som om hun kan danse gennem både vinter- kulde og bombardementer:. Og de frygtede 32 fouetteer – piruetter, hvor kroppen drejer rundt om sig selv på et strakt ben, mens det andet ’pisker’ rundt – klarer hun så let som ingenting. Som om krigen og dødstruslen sætter alt i perspektiv. ” - Anne Middelboe

 

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 18, stk. 2 jf. nr. 12".

 

PS Production (Ticketmaster) mailer din billet direkte til den mailadresse, du har opgivet ved dit køb. 

 

Husk at medbringe din billet fra Ticketmaster til forestillingen. Dit SPOTdeal-værdibevis er ikke din billet.

 

Du har ikke indflydelse på, hvor i salen du kommer til at sidde, men I kommer selvfølgelig til at sidde sammen, hvis I køber flere værdibeviser. Billetterne fordeles efter først til mølle-princippet.

 

Der er et begrænset antal til salg.

 

Værdibeviset gælder til den valgte forestilling.

Én unik kode gælder til 1 stk. billet til den valgte forestilling.

 

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 18, stk. 2 jf. nr. 12".

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til PS Production ApS.

    Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

    PS Production

    Trykkerdammen 14B, 3000 Helsingør
    Tlf.: 40 30 81 03 | CVR: 29797935 | peter@sindberg.co | Hjemmeside |

    Sidste chance: 26. december 2023 kl. 23:59

    Billet til Svanesøen i 2024