Byvandring i Aarhus

Sidste chance!

Bliv klogere på Smilets by, og tag med på en byvandring, hvor du kommer omkring Aarhus’ kulturelle fortid, nutid og fremtid i selskab med kyndige guider fra Aarhus Culture Walk.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Bliv klogere på Aarhus, eller giv en anderledes gave til en, der er glad for oplevelser. På denne byvandring tager Aarhus Culture Walk dig nemlig med på en tur gennem byens fortid, nutid og fremtid. Som de selv siger "Vi gi'r dig Aarhus."

 

Aarhus er en fantastisk lille storby, som i århundreder har dannet ramme om et sprudlende erhvervs- og kulturliv. Byen har tiltrukket borgere fra hele verden, og har i dag nået en position som internationalt anerkendt kulturby. En by, som den anerkendte rejseguide Lonely Planet har udråbt til Europas 2. mest oplevelsesværdige destination!


Du får:

 

  • 1 billet til Aarhus Culture Walk

 

SPOTpris 90 kr. Normalpris 150 kr. Spar 40 %

 

Turen varer ca. 2 timer.

 

Værdibeviset kan indløses alle lørdage kl. 11 fra november 2023 til og med februar 2024 samt alle lørdage kl. 11 og 14 fra marts 2024 til og med 31. juli 2024.


Sagn og røverhistorier

 

Aarhus Culture Walk elsker at fortælle de gamle sagn, de gode røverhistorier og de kulturelle fakta, som gør Aarhus til den by, den er i dag. Alle guider har en baggrund indenfor kultur, historie eller rejsebranchen, og brænder for at formidle Aarhus' spændende fortællinger.

 

Så tag med en tur forbi de vigtigste gader, ældste kirker og flotteste bygninger og lad dig opsluge af guidernes mange fortællinger om Smilets By.


Det praktiske

 

Du skal hverken tilmelde dig eller booke tid, turene går lørdage kl. 11 fra november 2023 til og med februar 2024 samt alle lørdage kl. 11 og 14 fra marts 2024 til og med 31. juli 2024.

 

Mød op i god tid gerne 10 minutter før og husk at medbringe dit værdibevis printet.

 

Mødested: Foran Aarhus Hovedbanegård på den runde forhøjning.

 

Turen starter på Aarhus Hovedbanegård og går derfra forbi de bedste og største kulturelle og historiemæssige områder af Aarhus midtby og slutter på Dokk1 efter ca. 2 timer. Et smut igennem ARoS, en tur ned i vikingekirken, og levende historier fra alle de brostensbelagte gader er blot nogle af de ting, I vil opleve.

 

Turene er for alle aldre. Er du 15 år eller yngre, er det gratis at gå med.

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Turene er for alle aldre. Er du 15 år eller yngre, er det gratis at gå med.

 

Mødested: Foran Aarhus Banegård på den runde forhøjning.

 

Tilmelding i forvejen til Aarhus Culture Walk er ikke nødvendig.

 

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

 

Da det er en oplevelse, er der ingen fortrydelsesret på købet.

 

Værdibeviset kan indløses alle lørdage kl. 11 fra november 2023 til og med februar 2024 samt alle lørdage kl. 11 og 14 fra marts 2024 til og med 31. juli 2024.

 

Én unik kode gælder til:

 

  • 1 billet til Aarhus Culture Walk


Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Aarhus Culture Walk.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Aarhus Culture Walk

Møllegade 8, 8000 Århus C
Tlf.: 27 12 21 79 | CVR: 37124907 | thor@aarhusculturewalk.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2023 kl. 23:59

Byvandring i Aarhus