1 times fysioterapi i Aarhus

Sidste chance!

Få 1 times fysioterapi hos en af de 4 fysioterapeuter hos Sundhed med Mening, der hjælper dig i gang med behandlingen af hvad end fysiske udfordringer, du måtte have.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Få 1 times fysioterapi hos Sundhed med Mening. Du kan frit vælge hvem af klinikkens 4 tilknyttede fysioterapeuter, der skal behandle dig. Sundhed med Mening holder til i Det Sunde Hus, og der er gratis parkering i gården.

 

I løbet af din times fysioterapi spørger fysioterapeuten ind til din udfordring, stiller en diagnose, hvis muligt, påbegynder en behandling og hjælper dig med hjemmeøvelser og et overblik over, hvor megen behandling, der skal til for at blive udfordringen kvit.

 

Hos Sundhed med Mening er der fokus på grundighed og ordentlighed, og du bliver som klient mødt i øjenhøjde, så du er sikker på at få forståelige og brugbare forklaringer. Hvilket også kommer til udtryk ved deres mange og gode anmeldelser på både Google og Facebook. 

 

Vil du hellere have massage, så se denne deal. Du skal også være velkommen til at købe begge behandlingerne.


Du får:

  • 1 times fysioterapi

 

SPOTpris 400 kr. Normalpris 750 kr. Spar 46 %

 

Værdibeviset kan indløses mandag-torsdag kl. 8-18 og fredag kl. 8-15 til og med den 28. februar 2023. Der kan være ændrede åbningstider i forbindelse med jul og nytår.


Sygesikring og sundhedsforsikring

Du kan få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, samt dækning fra de fleste sundhedsforsikringer.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du booker din tid online: www.SundhedmedMening.dk/booking. Vælg først behandler og derefter “Første konsultation - udvidet”, find den ønskede tid, indtast information og skriv "SPOTdeal" i kommentarfeltet. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Sundhed med Mening på tlf.: 31 21 34 79.

 

Medbring værdibevis printet eller på telefon.

 

Begrænset antal værdibeviser til salg.

 

Værdibeviset kan indløses mandag-torsdag kl. 8-18 og fredag kl. 8-15 til og med den 28. februar 2023. Der kan være ændrede åbningstider i forbindelse med jul og nytår.

Den unik kode gælder til 1 times fysioterapi.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Sundhed Med Mening ApS.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Sundhed Med Mening

Søren Frichs Vej 68, 8230 Åbyhøj
Tlf.: 31 21 34 79 | CVR: 36479981 | kontakt@SundhedmedMening.dk | Hjemmeside | Facebook |

Sidste chance: 06. december 2022 kl. 23:59

1 times fysioterapi i Aarhus