Lucie Kaas spurv

Pryd dit hjem med et ikonisk designobjekt i træ fra Lucie Kaas designet af Gunnar Flørning. Spurven fås i flere træsorter og størrelser - og til en helt exceptionel SPOTpris.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Designbrandet Lucie Kaas fokuserer på skandinavisk designtradition, nytænkning og godt håndværk. Dette skinner tydeligt igennem i alle deres produkter - og her er spurven absolut ingen undtagelse. De fine figurer, der er skabt af danske Gunnar Flørning, pryder enhver moderne indretning og fremstår flotte og elegante med deres skandinaviske design. 

 

Lige nu kan du få fingre i den ikoniske Lucie Kaas spurv til en yderst attraktiv SPOTpris, der er langt under markedsprisen.


Vælg mellem: 

 • Mellem spurv - tropisk kastanje (12 cm)
  SPOTpris 149 kr.

 • Stor spurv - tropisk kastanje (18 cm)
  SPOTpris 299 kr.

 • Lille spurv - eg (8 cm) - UDSOLGT
  SPOTpris 79 kr.

 • Stor spurv - eg (18 cm)
  SPOTpris 299 kr.

 

Prisen er inkl. fragt, og varen leveres med DAO til nærmeste pakkeshop 4 hverdage efter dit køb.


Spurven

Gunnar Flørning tegnede de første skitser af spurven i 1958. Gunnar Flørning gik dagligt og puslede med nye ideer, og eftersom gråspurvene altid var at finde ude foran fabrikkens vinduer, var inspirationen til den nye figur ikke langt væk. Den danske trækunstner havde gennem længere tid været betaget af den lille, sociale fugl fyldt med opfindsomhed og godt humør. Trods utallige forsøg, havde han dog ikke været i stand til at fange disse egenskaber. Men så en efterårsdag, hvor han sad og tegnede i timevis, lykkedes det endelig 'at fange' den lille spurv, der, med sit fremskudte bryst og strittende hale, oser af selvtillid og charme.

 

Vedligeholdelse af din nye figur

Træ er et levende materiale, som over tid vil skifte farve. For at minimere en ujævn misfarvning anbefaler vi, at figuren ikke står i direkte sollys og dertil at skifte placering i hjemmet jævnligt.

 

Forskellig struktur og farve på træet er ikke en fejl, men en naturlig del af træet, og er med til at give det særlige og kendte udtryk af ægthed og originalitet.

Prisen er inkl. fragt, og varen leveres med DAO til nærmeste pakkeshop 4 hverdage efter dit køb.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for den købte variant fra Lucie Kaas. 

 

Ønsker du at returnere varen efter modtagelse, skal du først kontakte kundeservice på info@designerbrands.dk. Du er selv ansvarlig for, at varen returneres forsvarligt indpakket og i original emballage. 

 

Du har 14 dages returret, fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.  

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.  

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Designerbrands.dk.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Designerbrands.dk

Banegårdspladsen 1, 5000 Odense C
CVR: 35252754
Hjemmeside |

Sidste chance: 30. november 2021 kl. 23:59

Lucie Kaas spurv