Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Wien med koncertaften

Oplev skønne, musikalske Wien med denne rejse, der byder på koncertaften med musik af både Mozart og Strauss. Rejsen er også inkl. 3-4 nætter på 3* eller 4* hotel, morgenmad og fly fra Billund eller København.

WIEN - 3 el. 4 nætter på 3* eller 4* hotel og koncert. Fly fra CPH eller BLL fra jan. til juni.

Pris 2.160

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
100 solgte

SPOTpris!

Wien er rendyrket elegance. Byen stråler og er smuk som en teaterkulisse. Den gamle, romantiske kejserby byder ikke kun på imponerende barokke og gotiske bygninger. Det er også en pulserende og kreativ by med glimrende faciliteter for livsnydere og feinsmeckere.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København eller Billund t/r med Ryanair eller Wizz Air
 • 10 kg håndbagage str. 55x40x20
 • 3 eller 4 overnatninger på 3* Hotel Caroline eller Best Western Plus Amedia Wien
 • Koncertaften med Mozart og Strauss
 • Morgenbuffet på hotellet.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Datoer med * er på Best Western Plus Amedia Wien i stedet for Hotel Caroline.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og billetkategorier, samt ændringer af flytider.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg - 450 kr. pr. nat (ikke muligt over nytår).
 • Ekstra bagage (20 kg) t/r - 390 kr. (skal bestilles sammen med rejsen).
 • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r - 260 kr.
 • Opgradering af koncertbillet til kat. B - 110 kr. (skal bestilles sammen med rejsen).
 • Opgradering af koncertbillet til kat A - 190 kr. (skal bestilles sammen med rejsen).
 • Opgradering af koncertbillet til VIP (inkl. et glas prosecco) - 425 kr. (skal bestilles sammen med rejsen).
 • Børn (2-11 år) - 20% rabat i følge 2 fuldtbetalende voksne.

Wien
UNESCO har erklæret Wiens gamle bykerne for bevarigsværdig, og dermed er den en del af Verdens kulturarv. Dette gælder bl.a. den smukke domkirke, Stephansdom, som er et af Wiens vigtigste vartegn. Udenfor kirken venter de berømte hestekareter på at køre turisterne en tur i byen.

Ingen rejse til Wien er komplet uden en klassisk koncert med musik af en af de helt store. I Wien har musikken og kunsten topprioritet og er blandt verdenseliten. Byen har huset flere berømte komponister end nogen anden by i verden. Mozart, Strauss, Schubert – ja selv Beethoven endte i Østrig. Derfor er denne rejse også helt naturligt inkl. en stor koncertoplevelse med musik af Mozart og Strauss. 

Udover de verdensberømte koncertsale, store museer, pragtfulde bygninger og nostalgiske butikker er det også en by med unge gallerier, moderne arkitektur og trendy butikker. Det er ikke til at komme uden om den verdensberømte maler, Gustav Klimt og hans værker, som udstilles på Belvedere, eller kunstneren Friedensreich Hundertwasserhaus, som både kan opleves på museum og som har gjort et helt særligt lejlighedskompleks i Wien verdensberømt.

Cafélivet i Wien er et begreb i sig selv. Om man skal snakke, læse, tænke eller bare kigge, så er det en oase i hverdagen, som ikke kan tages fra lokale wienere. Den mest berømte café er Cafe Sacher, hvor man kan prøve den verdensberømte ”Sacher-torte”. Men også aftensmåltidet i Wien er af høj kvalitet – og i alle prisklasser.

Omkring juletid forvandles Wien til måske Europas hyggeligste storby med små julemarkeder og masser af julepynt i gaderne. Uden for den søde juletid er der stadig mange små markeder. Ikke kun kan man købe ind, markederne virker samtidig som en livsnerve og tiltrækker et ungt, kreativ miljø. Det mest berømte marked er ”Naschmarkt”, som tilbyder kulinariske specialiteter fra hele verden. I ”Wiener Prater”, den kendte forlystelsespark, lokker over 250 attraktioner fra det berømte pariserhjul til hypermoderne anlæg. En uforglemmelig oplevelse får man også ved et besøg på den spanske rideskole, hvor man kan opleve den berømte Lipizzaner-ballet. Det er ridekunst i verdensklasse, hvor hestene bevæger sig til musik, det hele  i en fantastisk ridehal i barokstil. Billletter bør bestilles i god tid.

På en skala fra 1-10 er Wien måske den mest elegante af alle europæiske storbyer. Når man går gennem byen, er man ikke i tvivl om fortidens storhedstid. 

Koncertaften kursalon Wien (inkluderet i prisen)
På det sted, hvor Johann Strauss selv plejede at lede sit orkester fra første violins position, skal I opleve det absolutte største i Wiens klassiske musik. Salonorchester Alt Wien, en af de mest kendte fortolkere af klassisk wiensk musik, er vært for en aften med wiensk charme og tonerne af vals, polka, arier og duetter samt opera- og klaverkoncertmusik. Ledsaget af fremragende operasangere og fortryllende balletsolister, afslører Wiens klassiske musik sig som et levende fyrværkeri for alle sanser. Omgivelserne i det slotsagtige Kursalon er prikken over i'et. Arrangementet starter kl. 20.15.

I prisen er inkluderet en kategori C billet. Billetten kan opgraderes mod tillæg. Dette skal ske sammen med bestilling. Bemærk! Der er ikke seatings (kun i VIP-kategorien), så det anbefales at møde op i god tid til arrangementet for at få de bedste pladser i kategorien. Min. 30 minutter før. Dette arrangement ligger altid om aftenen dagen efter ankomst.

3* Hotel Caroline
Hotel Caroline har en rolig beliggenhed og er populært blandt Øster Lindets gæster. Hotellet er moderne indrettet og har gratis internetadgang. Nærmeste U-bahn-station er Keplerplatz – ca. 200 m. Der er 800 m til hovedbanegården. Der er 1500m til Belvedere slottet og ca. 5 km til det fantastiske slot Schönbrunn, som ligger lidt udenfor centrum. Samtlige værelser er komfortable og rummelige. De har kabel-tv, hårføn, telefon og elektronisk værdiboks. Opholdet er inkl. morgenmad. Der findes adskillige restauranter, pubber og barer i nærheden.

Læs mere om Hotel Caroline

4 * Best Western Plus Amedia Wien
Best Western Plus Amedia Wien er et moderne og komfortabelt hotel. På værelserne er der kabel- eller satellit-tv, hårtørrer, minibar og mulighed for at lave kaffe og te. Der er cirka halv time til fods til Stephansdom, Prater og Schloss Belvedere. Der er cirka 50 minutter med offentlig transport til det flotte slot Schönbrunn. Opholdet er inkl. morgenmad.

Læs mere om Best Western Plus Amedia Wien

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal der oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato, pasnummer og udløbsdato på passet samt oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og billetkategorier samt ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København eller Billund t/r med Ryanair eller Wizz Air
 • 10 kg håndbagage str. 55x40x20
 • 3 eller 4 overnatninger på 3* Hotel Caroline eller Best Western Plus Amedia Wien
 • Koncertaften med Mozart og Strauss
 • Morgenbuffet på hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg - 450 kr. pr. nat (ikke muligt over nytår).
 • Ekstra bagage (20 kg) t/r - 390 kr. (skal bestilles sammen med rejsen).
 • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r - 260 kr.
 • Opgradering af koncertbillet til kat. B - 110 kr. (skal bestilles sammen med rejsen).
 • Opgradering af koncertbillet til kat A - 190 kr. (skal bestilles sammen med rejsen).
 • Opgradering af koncertbillet til VIP (inkl. et glas prosecco) - 425 kr. (skal bestilles sammen med rejsen).
 • Børn (2-11 år) - 20% rabat i følge 2 fuldtbetalende voksne.


Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 05. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst