Kom til James Morrison og Mads Langer koncert til halv pris. Den britiske sanger og hjerteknuser James Morrison gæster i august Amfiscenen ved Musikhuset Aarhus. Danske Mads Langer er special guest. SPOTdeal-pris 190 kr. + 20 kr. gebyr

Sidste chance!

James Morrison er kendt for at give sit publikum nogle gode koncertoplevelser og forkæle folk med sin hæse, men stadig fløjlsbløde vokal.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Sidste gang James Morrison besøgte Danmark, blev der også strøet roser ud over den britiske sanger.”Alt i alt viste James Morrison sig ved denne koncert som en kunstner med stor integritet, som leverer uindpakket musik og som har talent i klassisk forstand – han kan simpelthen spille, synge og skrive musik. Og så selvfølgelig fremføre den med største troværdighed.”

(* * * * GAFFA, koncertanmeldelse - oktober 2009)Med denne SPOTdeal får én billet til James Morrison koncert med Mads Langer som special guest:

Normalpris: 380 kr. + 20 kr. gebyr

SPOTdealpris: 190 kr. + 20 kr. gebyrMere om Morrison

James Morrison er manden, der de seneste år har stået bag en række iørefaldende radiohits, som You Give Me Something, Wonderful World, The Pieces Don’t Fit Anymore samt duetten Broken Strings, som han sang med Nelly Furtado. Broken Strings toppede næsten alle nationale hitlister i Europa i 2008 og er James Morrisons største hit til dato.

Han albumdebuterede i sensommeren 2006 med Undiscovered, der var det bedst sælgende album i Storbritannien det år, og efterfølgende blev James Morrison, der blot var 21 år, kåret til at være den bedste mandlige sanger ved the Brit Awards.Morrisons seneste album, The Awakening (2011), adskiller sig fra de foregående udgivelser ved at rumme en række meget personlig sange om hans egen rodløse opvækst og faderens død som følge af alkoholmisbrug. Men de alvorlige emner til trods løfter James Morrison med et sikkert greb om både tekst og musik de personlige betragtninger og gør dem almene og gribende. The Awakening er produceret af den tidligere Suede-guitarist Bernard Butler, der også har produceret for Duffy og The Libertines.Mere om Mads

Danske Mads Langer har udviklet sig eksplosivt som sangskriver, og den foreløbige kulmination finder man på hans tredje album Behold, som udkom sidste år.

28-årige Mads Langer kommer oprindeligt fra Skive, og hans interesse for musik startede på Frijsenborg Efterskole i Hammel.Han debuterede med Attention Please i 2006 og udgav i 2009 sit andet album, Mads Langer. I 2011 udkom så den seneste Behold.

Albummets førstesingle Fact-Fiction, som Mads har skrevet sammen med den norske sangskriver Boots Ottestad, forelå allerede i 2008 i en akustisk version, der blev lidt af et myspace-hit med ca. 60.000 plays.

Mads Langer skriver selv sangene, men har gennem årene fået god hjælp af co-writere som Marcus Winther-John, Tim Christensen, Daniel Ahearn og Edie Kuhnle.

Du modtager efter kampagnens afslutning en email med din koncertbillet, som du skal medbringe på dagen.Billetten sendes senest 3-4 dage efter kampagnen er afsluttet.Dit SPOTdeal bevis fungerer ikke som koncertbillet.

Denne SPOTdeal inkluderer.: 1 billet til James Morrison og Mads Langer koncert, når Musikhuset Aarhus d. 2. august præsenterer udendørs koncert på Amfiscenen.SPOTdeal sender din billet til dig pr. email 3-4 dage efter kampagnens afslutning.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Musikhuset Aarhus

Thomas Jensens Alle , 8000 Aarhus C
Tlf.: 89 40 90 00 | CVR: 11664946 | musikhuset@aarhus.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 10. juni 2012 kl. 23:59

Kom til James Morrison og Mads Langer koncert til halv pris. Den britiske sanger og hjerteknuser James Morrison gæster i august Amfiscenen ved Musikhuset Aarhus. Danske Mads Langer er special guest. SPOTdeal-pris 190 kr. + 20 kr. gebyr