Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin
 • 26

  Alle

 • 10

  Solferie

 • 5

  Krydstogter

 • 2

  Storby

 • 8

  Oplevelses-rejser

 • 3

  Ski&Sport

Skjul filter

Her på spotdeal.dk finder du eventyrlige rundrejser, afslappende badeferier, oplevelsesrige storbyrejser og mange flere spændende ferier. Alle rejser er udvalgt af vores rejseeksperter, og vi samarbejder med både store og små rejsebureauer om at give dig gode tilbud og rabatter.

Dagens deal

KRYDSTOGT Savona Aarhus - 12 dages krydstogt. Afrejse fra CPH eller AAH mod tillæg d. 24. maj.

Værdi

12.728

6.990

Rejser

Billige rejser, kvalitet og tryghed

Vi samarbejder med mange forskellige rejsebureauer, der naturligvis er medlem af Rejsegarantifonden. Alle sammen er nøje udvalgt, så vi kan tilbyde jer billige rejser, der lever op til vores krav om kvalitet og tryghed. Listen tæller bl.a. Bravo Tours, Øster Lindet, Team Benns Ski, Vindrose Rejser og B&P Travel. Nogle ved, hvor solen slår sine stråler, andre kender alle vandrehistorierne fra de lokale i Nordatlanten, og nogle helt tredje ved, hvor du får mest hotel for pengene i Europas storbyer. Præcis derfor er vi glade for at have dem alle med på holdet, så du kan få lige den rejse, der passer dig med store rabatter. For der er vel ingen grund til at betale fuld pris, når du kan spare op til 60 procent?

Mere end 25.000 rejste med en SPOTdeal sidste år

I 2018 fandt mere end 25.000 personer deres rejse gennem SPOTdeal, og de drog af sted på alt fra pakkerejser med fly, hotel og rejseleder til kør-selv-ferier i Sydtyskland. Når de vender hjem, venter vi spændt på at høre, hvordan turen gik. Derfor sender vi en lille mail til de rejsende efter ferien, så vi kan finde ud af, om den levede op til forventningerne. Her er, hvad nogle af de dem skrev tilbage.

Alt fungerede perfekt efter planen”, ”Mine forventninger blev absolut indfriet”, ”God oplevelse + god pris” og ”Yderst behagelige rejseguider og veltilrettelagt tur med spændende indhold. Intet negativt

Få de gode rejsetilbud først

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du altid de gode tilbud først. Du kan enten vælge at få alle vores tilbud, eller du kan vælge kun at få vores nyhedsbrev med rejser og ophold. Vælger du at få alle tilbuddene, så kan du se frem til også at få gode priser på bl.a. restaurantbesøg, vin og interiør til boligen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Alverdens rejsemål

Udbuddet af rejser varierer, så du kan finde ferier til forskellige destinationer og med afrejse fra flere lufthavne i Danmark. Her er løbende rejser med fly fra Billund, fly fra Aalborg og fly fra København til alverdens rejsemål. Leder du f.eks. efter gode tilbud på rejser til Spanien, Italien og Grækenland, så har vi jævnligt disse rejsemål på siden. Her kommer også løbende mere eksotiske rejsemål på siden til f.eks. Thailand, Caribien, Vietnam, Kina og Indien.

Er du mere til ophold i Danmark?

Drømmer du om dejlige, danske strande, åbne vidder og charmerende havnebyer, så tag et kig på vores ophold i Danmark. Her er alt fra eventyrlige slotte med gourmetmad til små, hyggelige kroer med vellavede retter fra det danske køkken.

Vent venligst