Aftensmaden hos Fromberg indeholder kun naturlige råvarer håndteret med passion og med fuld fart på smagene. Du får et måltid, der både er enkelt, sundt og usædvanligt delikat, hvor der hverken er tilsætningsstoffer eller forarbejdede fødevarer.
Man skal heller ikke underkende øjnenes appetit, og det må siges, at de har en sand fryd at se frem til. Anretningerne præsenteres nemlig med en fortræffelig sans for farver, harmoni og nytænkning.
Hver uge er der en ny destination fra det store verdenskort på menuen, der altid imponerer og overrasker. Hold et vågent øje med Frombergs hjemmeside for lige præcis den menu, der vækker din appetit mest.
Du får:
-
3-retters menu hos Fromberg
SPOTpris 185 kr. Normalpris 310 kr. Spar 40 %
Værdibeviset kan indløses alle ugens dage kl. 17.00 - 21.00 til og med den 16. november 2024.
Eksempel på 3-retters menu:
(menuen skifter hver uge - tjek www.frombergfood.dk/#Menu for den aktuelle menu)
Forret
-
Ceviche med marineret hvidfisk i spicy citrus/chili dressing, fennikel, salat, urter og sprøde majs
Økologisk surdejsbrød.
Hovedret (Havana, Cuba: Mojo Chicken)
-
Juicy kylling i krydret Mojo marinade med bl.a. appelsin, lime, jalapeño, spidskommen, urter & hvidløg
-
Spicy avocado-salsa
-
Ris, bønner fra bl.a. Puredansk og caribiske lækkerier
-
Sæsonenes lokale grønne sager bl.a. øko, bio og bæredygtige fra Svnholm Gods
Dessert
-
Hvid chokolademousse med vanilje & chokoladecrumble
Billeder er vejledende, da menuen skifter ugentligt.
Smag på hele verden
Bag Fromberg står Martin Fromberg, som er uddannet kok fra den danske kokkeskole, så det er med et solidt fundament i det klassiske håndværk og dyder, at gryderne bliver svunget og din aftensmad bliver tryllet frem.
Efter godt og vel halvandet årti i nogle af de bedste køkkener i København valgte Martin, at tiden var inde til at tænde op i sin egen ovn. Udover København har Martin boet og arbejdet som køkkenchef i London og i franske Rhône.
Ligesom menukortet hos Fromberg bærer Martins CV præg af inspiration fra hele verden. Han har tidligere været køkkenchef hos Aarstidernes grønne øko oase i byen, Banegården (herunder Michelin anbefalede PMY’s streetfood fra Syd -og Mellemamerika), og legendariske Mission Chinese Food’s danske afdeling, drevet af Mikkeller.
Sammen med David Chang og Momofuko ændrede Mission Chinese Food asiatisk mad i vesten for altid. De blev bannerførere for en ny, moderne og mere autentisk tilgang til asiatisk mad - og denne tilgang kan stadig smages, når menuen hos Fromberg står på asiatisk.
Bestil bord online på www.frombergfood.dk - husk at skrive i kommentarfeltet, at der er tale om en SPOTdeal.
Kan ikke benyttes som takeaway.
Medbring dit værdibevis printet eller på mobilen.
Værdibeviset kan indløses alle ugens dage kl. 17.00 - 21.00 til og med den 16. november 2024.
Én unik kode gælder til:
- 3-retters menu hos Fromberg
Menuen skifter hver uge - tjek www.frombergfood.dk/#Menu for den aktuelle menu.
Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Fromberg.
Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.
Fromberg
Vesterbrogade 79, 1620 København VTlf.: 93 90 20 22 | CVR: 43088084 | info@frombergfood.dk |
Sidste chance: 21. august 2024 kl. 23:59