Eksotisk ferie i Thailand

Sidste chance!

'Smilets land', Thailand, byder jer velkommen til et skønt og afslappende rejsemål, hvor I bliver mødt med skønne strande, eksotiske oplevelser, kulturskatte, lækkert mad og imødekommende indbyggere. Glæd jer til at besøge det farvestrålende land.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I Thailand finder I alverdens eksotiske oplevelsesmuligheder. Tag for eksempel på tur i tuk-tuk gennem Bangkoks farvestrålende gader, eller besøg de mange templer med smukke Buddha-statuer omgivet af legesyge abekatte og smukke farverige flodmarkeder. Thailand har alt det, der gør en ferie unik, solrig og farvestrålende. 

 

Danskernes foretrukne rejsemål i Thailand er Hua Hin. Hua Hin er tæt på Bangkok, gode oplevelsesmuligheder, dejlige sandstrande og en autentisk thailandsk charme og atmosfære. Hua Hin er alt det bedste af Thailand samlet i én by og ligger blot 20 minutters kørsel fra det Beach Resort, I skal bo på.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Hotellet ligger direkte ved stranden
 • I har en fantastisk udsigt fra poolen
 • Moderne værelser 

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København lufthavn - Bangkok t/r
 • 14 overnatninger på Centara Life Cha-Am Beach Resort
 • Superior Værelse
 • Morgenmad
 • 2 måltider ombord på flyet hver vej
 • 1 stk. bagage pr person - op til 23 kg + 8 kg Håndbagage
 • Dansktalende rejseleder
 • Velkomstmiddag i hotellets restaurant aftenen efter ankomst
 • Byrundtur i Hua Hin med Tuk Tuk - inklusiv frokost og dansk guide (cirka 3-4 timer) 

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

København:

 

Den 28. oktober 2024
SPOTpris 9.999 kr.

 

Den 30. oktober 2024
SPOTpris 9.299 kr.

 

Den 1. november 2024
SPOTpris 10.399 kr.

 

Den 4. november 2024
SPOTpris 9.999 kr.

 

Den 6. november 2024
SPOTpris 9.299 kr.

 

Den 11. november 2024
SPOTpris 9.999 kr.

 

Den 13. november 2024
SPOTpris 9.299 kr.

 

Den 18. november 2024
SPOTpris 9.999 kr.

 

Den 20. november 2024
SPOTpris 9.299 kr.

 

Den 25. november 2024
SPOTpris 9.999 kr.

 

Den 27. november 2024
SPOTpris 9.499 kr.

 

Den 2. december 2024
SPOTpris 9.899 kr.

 

Den 4. december 2024 UDSOLGT
SPOTpris 9.199 kr.

 

Den 6. december 2024
SPOTpris 10.199 kr.

 

Den 9. december 2024
SPOTpris 9.799 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos SPOTdeal.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Bravo Tours.

 

 • Afbestillingsforsikring: 549 kr. 
 • Årsrejseforsikring: 999 kr.
 • Transport til og fra hotel: 600 kr. 
 • Opgradering til SAS Plus (kun muligt med afrejse mandag og fredag): 4.600 kr. pr. person    
 • Opgradering til SAS Business (kun muligt med afrejse mandag og fredag): 14.700 kr. pr. person    

 

Se flyinformation længere nede.


Centara Life Cha-Am Beach Resort

Centara Life Cha-Am Beach Resort Hua Hin er renoveret i 2020 og ligger lige ved stranden ud til den Thailandske bugt. Hotellet ligger nord for Hua Hin på et privat strandafsnit, og er det perfekte valg, hvis I ønsker en afslappende ferie i rolige, autentiske omgivelser.På hotellet får I moderne, renoverede faciliteter, som danner rammerne for den perfekte ferie, uanset om I rejser som familie, par eller alene. Hotellets dejlige pool-område er samlingspunktet og ligger ned mod havet med en smuk udsigt over bugten. Slap af på en af de mange liggestole rundt om poolen eller snup en forfriskende dukkert - det er da ferie! I kan også let gå til havet eller nyde en kølig drink i pool- eller strandbaren.

 

Hotellet har også et spacenter, CENSE by Spa Cenvaree, hvor der er plads til masser af selvforkælelse med massage, kropsbehandling og wellness (mod gebyr). Ønsker I at passe jeres træning, klarer I det let i hotellets CENFIT Fitness Centre med forskellige træningsfaciliteter.Det er også let at forkæle sig selv med både god mad og drikke på hotellet. Nede ved stranden serverer Sands Restauranten friskfanget seafood fra Siam Bugten. Hotellet er et oplagt valg, hvis I ønsker en dejlig og hyggelig ferie med moderne faciliteter og autentisk atmosfære.

 

Sådan skal I bo

På Centra By Centara Cha-am Beach bor I i fine værelser, som alle er indrettet med tv, telefon, gratis wi-fi, te- og kaffefaciliteter, minibar og safeboks. Superior værelsene er store og skønne værelser på ca. 26 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Værelserne har eget badeværelse, som er indrettet med toilet og badekar med bruser.

 

Pension

Morgenmaden er inkluderet i jeres ophold, som nydes i Sea-breeze-restauranten. Til frokost og aftensmad har restauranten et a la carte-menukort med et godt udvalg af både lokale og internationale retter.

 

Godt at vide

Bemærk, at det kun er tilladt at ryge på hotellets to rygeområder. Det er ikke tilladt at ryge på hotellets øvrige områder inkl. balkonerne.


Udflugter 

 

Byrundtur i Hua Hin med Tuk Tuk - inklusiv frokost og dansk guide (cirka 3-4 timer) (inkluderet):

Turen starter, når I og andre gæster bliver hentet på jeres hoteller i Hua Hin og Cha Am med en Tuk Tuk. Herefter fortsætter turen til mødestedet ved den historiske togstation i Hua Hin. Togstationen i Hua Hin er en af de ældste i Thailand og er berømt for sit prægtige Kongelige Venteværelse, der blev brugt til at byde kongen og hans hof velkommen under deres besøg i byen. Stationen blev bygget under kong Rama VIs regeringstid og kunne prale af et venteværelse i royal thailandsk stil.

 

Derefter går turen til Chat Chai-markedet, det ældste marked i Hua Hin. Markedet ligger belejligt i hjertet af Hua Hin by og er populært blandt både thailandske og udenlandske besøgende. På Hua Hin Chat Chai-markedet kan I finde et bredt udvalg af friske råvarer, herunder frugt, grøntsager, kød og skaldyr. Markedet har sandsynligvis det største udvalg af friske skaldyr som fisk, krabber, rejer, blæksprutter og muslinger i Hua Hin. Begivenheden på dette sted vil også omfatte en lækker madsmagningsoplevelse, hvor I vil få mulighed for at prøve og nyde en række kulinariske snacks.

 

Videre mod Khao Thakiab-bjerget får I mulighed for at se den lokale havn og fiskerlandsby, hvor fiskebåde af alle størrelser vender tilbage med deres friske fangst. Her kan I også se lokale fiskere reparere deres net. Det er en fremragende mulighed for at tage billeder og fordybe sig i den lokale kultur og arbejde. Hua Hin er faktisk en gammel fiskerby, der er blevet en populær rejsedestination. På trods af sin udvikling har Hua Hin formået at bevare sin unikke charme og sine rige thailandske rødder. I dag tilbyder byen alle faciliteter som i en international feriedestination, samtidig med at den har bevaret sin karakter af fiskerby.

 

Når I kører videre op til Khao Takiab-templerne, vil I finde flere templer i og omkring området. Det mest berømte tempel er Khao Takiab-templet, kendt som "Monkey Mountain". Tempelområdet er hjemsted for flere makakaber, der er kendt for at gribe alt, hvad de kan få fat i. Hvis I bestiger templets trapper, vil I blive belønnet med en betagende udsigt fra toppen. Fra toppen af templet kan I få en fantastisk udsigt. På en klar dag kan I se ned langs Hua Hin-stranden og Chaam.

 

Efter en formiddag fyldt med store højdepunkter i Hua Hin fortsætter I til en restaurant på stranden for at nyde en lækker thailandsk frokost.

 

Efter frokost har I mulighed for at blive og nyde den dejlige strand og omgivelserne eller vende tilbage til hotellerne i Hua Hin og Cha Am med Tuk Tuk.


Om området 

Hua Hin er Thailands ældste ferieby beliggende ved Siambugten i provinsen Prachuap Khiri Khan i den centrale del af landet. Hua Hin byder på alt det, vi drømmer om, når vi tænker på Thailand. Besøg de lokale markeder, hvor I kan købe alt fra mad, eksotiske frugter, lokalt kunsthåndværk og souvenirs til småpenge. Udvalget af gode lokale og internationale restauranter i Hua Hin er stort. Forkæl jer selv i de små massagesaloner eller hotellernes imponerende spacentre. Tag også en tur til det store shoppingscenter, der sælger alt, hvad hjertet begærer. Det er nemt at komme rundt, enten barfodet langs den kilometerlange sandstrand eller med tuk tuk i byens store og små gader.

 

Hua Hin er tidligere kåret som østens bedste golfdestination og byder på flere fremragende golfbaner. Thailands ældste golfbane, Royal Hua Hin Golf Course, er beliggende tæt ved den smukke gamle jernbanestation og udover Thailands ældste, finder I også nogle af Thailands bedste golfbaner – bl.a. Banyan Golf Club og Black Mountain. Ønsker I at spille golf i Hua Hin, er Bravo Tours naturligvis behjælpelige både hjemmefra og på destinationen.

 

Thailand er indbegrebet af dejlige badestrande. Hua Hin har kilometervis af dejlig sandstrand. Fra Cha Am i nord til Pranburi i syd. Stranden i Hua Hin er børnevenlig, og vi anbefaler at besøge stranden syd for byen, og dermed nord for abebjerget, hvor vandet er mest lavvande og roligt. Der er både solstole og parasoller på stranden i Hua Hin, og de fleste strandhoteller har deres eget strandafsnit i forlængelse af hotellets område. Hua Hin er kendt for sit store udvalg af luksushoteller beliggende direkte på stranden.

 

Der er mange muligheder for gode oplevelser i og omkring Hua Hin. I kan udforske området nemt og sikkert på egen hånd, eller I kan tage med en rejseleder på en af Bravo Tours spændende udflugter. Det kan anbefales at besøge ”Det flydende marked” i landsbyen Damnoen Saduk, hvor der handles fra små longtail-både. Broen over River Kwai, som var kulisse i den berømte Hollywood film fra 1957. Nationalparken Khao Sam Roi Yot med Thailands mest fotograferede underjordiske grotte, eller tag med ud til vilde elefanter i deres naturlige omgivelser i Kuri Buri nationalpark.


Flyinformation

 

Flytider København:

 • Afgang fra København kl. 23.55
  Ankomst Bangkok kl. 17.10 (+1)
 • Afgang fra Bangkok kl. 23.50
  Ankomst København kl. 06.55 (+1)

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


 Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.


Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Bemærk: Der er lukket i weekenden. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København lufthavn - Bangkok t/r
 • 14 overnatninger på Centara Life Cha-Am Beach Resort
 • Superior Værelse
 • Morgenmad
 • 2 måltider ombord på flyet hver vej
 • 1 stk. bagage pr person - op til 23 kg + 8 kg Håndbagage
 • Dansktalende rejseleder
 • Velkomstmiddag i hotellets restaurant aftenen efter ankomst
 • Byrundtur i Hua Hin med Tuk Tuk - inklusiv frokost og dansk guide (cirka 3-4 timer) 

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse. 

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos SPOTdeal.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 549 kr. 
 • Årsrejseforsikring: 999 kr.
 • Transport til og fra hotel: 600 kr. 
 • Opgradering til SAS Plus (kun muligt med afrejse mandag og fredag): 4.600 kr. pr. person    
 • Opgradering til SAS Business (kun muligt med afrejse mandag og fredag): 14.700 kr. pr. person    

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Det er Bravo Tours' almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/almindelige-bestemmelser-for-deltagelse-i-ferierejser-mv/.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Bravo Tours 1998

   Bethaniagade 40, 7400 Herning
   Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | Service@bravotours.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 08. juni 2024 kl. 23:59

   Rejse til Thailand