Rhodos - tæt på strand og by

Sidste chance!

Rhodos er den største og mest frodige af de Dodekanesiske Øer med lange, smukke naturstrande og lidt flere solskinsdage end de andre græske øer. Her er både strandliv, seværdigheder, shopping og selvfølgelig alt den afslapning, I har brug for.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Det er ganske let at forstå, hvorfor tusindvis af danskere vælger at rejse til Rhodos igen og igen. Rhodos er en fantastisk sammenblanding af nyt og gammelt. Her finder I gode strande, restauranter og byliv side om side med smukke middelalderborge og dybe voldgrave omkring den gamle bydel. En bydel, der virkelig charmerer mange med sine brostensbelagte gader og græske atmosfære. Samtidig har øen et væld af spændende oplevelser, som I kan opleve på jeres ferie.

 

I skal bo i området Falirakis på Lido Star på Rhodos' østkyst. Hotellet har en fantastisk placering lige ud til stranden og med udsigt til havet. 

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Fra hotellet har I kun 100 meter til byen Falirakis 
 • Hotellet er beliggende helt ud til stranden
 • Gode værelser på hotellet

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Billund eller Aalborg - Rhodos t/r 
 • 7 overnatninger på Lido Star
 • Dobbeltværelse luxury med balkon/terrasse og udsigt til haven
 • Morgenmad
 • Dansktalende rejseleder

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 

Den 12. september 2024
SPOTpris 5.499 kr. Normalpris 8.799 kr. Spar 37 %

 

Den 19. september 2024
SPOTpris 5.499 kr. Normalpris 8.299 kr. Spar 33 %

 

Den 26. september 2024
SPOTpris 4.999 kr. Normalpris 7.799 kr. Spar 35 %

 

Den 3. oktober 2024
SPOTpris 4.999 kr. Normalpris 7.299 kr. Spar 31 %

 

 

Aalborg:

 

Den 8. august 2024
SPOTpris 6.499 kr. Normalpris 9.299 kr. Spar 30 %

 

Den 15. august 2024
SPOTpris 5.999 kr. Normalpris 8.799 kr. Spar 31 %

 

Den 22. august 2024
SPOTpris 5.999 kr. Normalpris 8.499 kr. Spar 29 %

 

Den 5. september 2024
SPOTpris 5.999 kr. Normalpris 8.999 kr. Spar 33 %

 

Den 19. september 2024
SPOTpris 5.999 kr. Normalpris 8.299 kr. Spar 27 %

 

Den 26. september 2024
SPOTpris 5.499 kr. Normalpris 7.799 kr. Spar 29 %

 

Den 3. oktober 2024 UDSOLGT
SPOTpris 5.199 kr. Normalpris 7.299 kr. Spar 28 %

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos SPOTdeal.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos SPOTdeal i købsprocessen.

 

 • Opredning (2-12,99 år)
  SPOTpris 3.999 kr.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 250 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.


Lido Star

Lige på Rhodos’ østkyst ligger Lido Star, som er et hyggeligt hotel med en fantastisk placering. Det ligger helt ud til stranden og med udsigt til havet, og så har I Falirakis livlige centrum blot 100 meter væk. Hotellet har en skøn solterrasse og en bar, hvor I kan nyde et koldt glas.

 

Foran hotellet ligger stranden, og her finder I flere parasoller og solstole, hvor I kan nyde det skønne græske vejr.

 

Hotellet råder over en restaurant, som serverer morgenmad, og hvis den lille sult melder sig i løbet af dagen, er der også en snackbar. Rundt om hotellet finder I flere restauranter og tavernaer.

 

Strandene i Faliraki er skønne og gode til børnefamilier, da de fleste er lavvandede. Med sin placering helt tæt på Faliraki er hotellet ideelt til at prøve aktiviteter i byen. Her er både minigolf, akvarium og bowlinghal for bare at nævne nogle af attraktionerne. Fra Lido Star har I altså et fantastisk udgangspunkt for en oplevelsesrig ferie, hvor der også er plads til at slappe af.

 

Sådan skal I bo

I bor i luxury dobbeltværelse med balkon og udsigt til haven og hotellets omgivelser. Værelset er udstyret med aircondition, tv og køleskab samt et badeværelse med bruser, wi-fi og hårtørrer. 

 

Pension

Jeres ferie er med morgenmad.

 

Godt at vide

Du kan hente safebox i receptionen mod gebyr.


Om området 

På Rhodos’ østkyst ligger Faliraki – et område, der stort set rummer alt, hvad feriehjertet kan begære. Her ligger nogle af øens bedste strande, som flere steder er lavvandede og perfekt til børnefamilier.

 

Om dagen tiltrækker de fire kilometer lange sandstrande de fleste gæster i Faliraki. Her kan man let finde et område, der passer til ens strandtemperament – uanset om det skal være børnevenligt, fyldt med aktiviteter eller mere fredeligt og roligt. Efter en god dag byder området på en hyggelige restaurant- og bargade, hvor I kan nyde en god, græsk middag eller en skøn forfriskning.

 

Faliraki er både afslapning og aktiviteter. Prøv fx et spil minigolf, bowlinghallen, go-cartbanen og ikke at forglemme ét af Europas største vandlande – Faliraki Water Park. Her kan hele familien sagtens få én eller flere feriedage til at gå. Her er også en lille, hyggelig forlystelsespark, Luna Park, og gode legepladser rundt om i området. Faliraki byder også på et livligt natteliv, hvis I stadig har energi efter en lang dag i solen. Nattelivet foregår i to gader i centrum, hvor barer og diskoteker ligger dør om dør.

 

Rhodos er oplagt til oplevelser. Besøg f.eks. Rhodos by, hvor især den gamle bydel byder på et væld af spændende seværdigheder. Tag med til Akropolis eller på bådtur ud for kysten. I kan også leje en bil og køre på opdagelse lidt væk fra kysten. Her kan I let komme tæt på det græske hverdagsliv.


Flyinformation

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 17.00
  Ankomst Rhodos kl. 21.35
 • Afgang fra Rhodos kl. 22.35
  Ankomst Billund kl. 01.20

 

Flytider Aalborg:

 • Afgang fra Aalborg kl. 07.00
  Ankomst Rhodos kl. 11.40
 • Afgang fra Rhodos kl. 12.40
  Ankomst Aalborg kl. 15.35

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.


Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Bemærk: Der er lukket i weekenden. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77.

Én unik kode gælder for 1 person. 

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller Aalborg - Rhodos t/r.
 • 7 overnatninger på Lido Star
 • Dobbeltværelse luxury med balkon/terrasse og udsigt til haven
 • Morgenmad
 • Dansktalende rejseleder

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos SPOTdeal.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 250 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S

 

Det er Bravo Tours' almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/almindelige-bestemmelser-for-deltagelse-i-ferierejser-mv/.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Bravo Tours 1998

  Bethaniagade 40, 7400 Herning
  Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | Service@bravotours.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 19. juni 2024 kl. 23:59

  Rejse til Rhodos