Rundrejse i Smilets land - Thailand

Sidste chance!

Tag på en dejlig solferie til Thailand, hvor I finder perfekte strande og en sjældent set gæstfrihed. Glæd jer til at kombinere det farverige og hektiske Bangkok med nydelse og strandferie på ø-hop til de to smukke øer Koh Chang og Koh Kood i Siam-bugten.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Thailands smukke strande indbyder til solbadning og forfriskende dukkerter, mens køkkenet er en kulinarisk skattekiste, og gæstfriheden er ganske enestående. Landet bugner af eksotiske oplevelsesmuligheder som elefantbesøg i junglen, tuk-tuk-ture gennem farvestrålende gader, smukke nordthailand med bjerge og etniske folkegrupper samt besøg ved templer med guldbelagte Buddha-statuer og smukke farverige markeder. Med andre ord - Thailand tilbyder et forrygende potpourri af oplevelsesmuligheder med basis for total afslapning.

 

Denne rejse starter i Bangkok - Thailands fascinerende hovedstad, som indeholder alt det, som er kendetegnende for en rigtig storby. Bangkok byder på kultur, madoplevelser i særklasse og en evig invitation til fest og farverige drinks på de eksklusive rooftop barer. Overalt fornemmes storbyens livlige atmosfære og et eksotisk miks af mennesker. Kontrasterne er enorme. Træd ud ad jeres hoteldør og ind i en helt ny verden fyldt med farverige oplevelser...

 

Snart går det videre på øhop, hvor første stop er øen Koh Chang, som ligger 330 km sydøst for Bangkok. Koh Chang betyder Elefantøen, og den grønne, bjergrige ø er et idyllisk paradis, hvor I hurtigt vil betages af den charmerende ø-vibe. Øen er den største af de to, I skal besøge, og hele vejen langs øens vestkyst ligger smukke og velbesøgte strande. Jo længere ned ad kysten I kommer desto færre turister og mindre bebyggelse. Langs stranden ligger masser af små hoteller og bungalows med strandbarer og hyggelige spisesteder helt nede i vandkanten.

 

Efter Koh Chang venter lilleput-øen Koh Kood med jomfruelig natur i form af regnskov og smukke, hvide strande, der til sammen sætter scenen for ægte tropeidyl. Her er der roligt, autentisk og med en Robinson Crusoe-stemning. Glæd jer til at slænge jer på stranden og til at udforske udvalget af strandbarer og gode spisesteder. Øen er ren balsam for sjælen.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Fantastisk ferieform, hvor kultur- og naturoplevelser kombineres med strandferie og afslapning
 • Den thailandske kultur er rig og mangfoldig og byder på alt fra pulserende festivaler til fredfyldte buddhistiske templer, der tilbyder en dybere forståelse af landets historie og spiritualitet.
 • Slæng jer på paradisiske strande og udforsk det fantastiske thailandske køkken

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København til Bangkok t/r
  Mulighed for fly fra Billund mod tillæg fra 500 kr. (forhør jer direkte hos Øster Lindet)
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Mad og drikke på flyet
 • Transfer til og fra lufthavn
 • Transfer fra Bangkok til Koh Chang
 • Transfer fra Koh Chang til Koh Kood
 • 3 overnatninger i Bangkok på 3* hotel
 • 5 overnatninger på Koh Chang på 3* hotel
 • 5 overnatninger på Koh Kood på 3* hotel
 • Morgenmad på hotellet alle dage

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer: 

 

 

København:

 

Den 26. november - 11. december 2024 (direkte fly)
SPOTpris 13.990 kr.

 

Den 14. - 29. januar 2025 (med mellemlanding)
SPOTpris 15.590 kr.

 

Den 18. februar - 5. marts 2025 (med mellemlanding)
SPOTpris 14.990 kr. 

 

 

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

   

  Bestilling og betaling

  Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 8.000 kr. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

   

  Tillæg og tilkøb

  Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

   

  • Enkeltværelse for hele turen: Forhør jer direkte hos Øster Lindet
  • Opgradering af hotel på Koh Chang til 4* Santhiya Tree Koh Chang Resort, i Pool Suite Water View Room eller Garden Villa (https://www.santhiya.com/santhiyatree/kohchang/): 1.450 pr. person for 5 overnatninger
  • Opgradering af indlogering på Koh Kood (med forbehold for ledig kapacitet). Inkluderet i prisen er ophold i Hilltop Deluxe Bungalow. Mod tillæg er det muligt at opgradere til:
   • Superior Villa med havudsigt: 950 kr. pr. person
   • Deluxe Villa med havudsigt: 2.900 kr. pr. person
   • Villa Beach front: Forhør jer direkte hos Øster Lindet
  • Fly i stedet for minibus fra Koh Kood til Bangkok: Forhør jer direkte hos Øster Lindet
  • Direkte fly med Thai Airways i 2025: Forhør jer direkte hos Øster Lindet
  • Udflugter (læs mere længere nede):
   • Bangkok: Oplev farverige Bangkok på cykel: 395 kr. pr. person
   • Bangkok: Midnatstur i Tuk Tuk med små snackbesøg: 495 kr. pr. person
   • Koh Chang: Oplev Koh Chang: 595 kr. pr. person

   

  Se flyinformation længere nede.


  Dagsprogram

   

  Dag 1: Afrejse

  Afrejse fra København om morgenen. Undervejs vil der blive sørget godt for jer med mad og drikke. I skifter fly i Doha eller Istanbul.

   

  Dag 2: Ankomst til Bangkok

  Ved ankomst er der transfer til jeres hotel i Bangkok. I ankommer først på dagen til jeres hotel. Værelserne er klar fra kl. 14.00. Bagage kan opbevares, indtil værelserne er klar.

   

  Nyd dagen med at slappe lidt af på hotellet, og tag en tur ned i den dejlige by. Her finder i et spændende udvalg af restauranter til en dejlig middag. I Bangkok har I 3 overnatninger, og udvalget af oplevelser er stort.

   

  Bangkok er Thailands kulturelle og politiske centrum og en af Asiens mest dynamiske metropoler. Millionbyen emmer af energi og byder på fascinerende kontraster mellem gammelt og nyt, historiske monumenter, pragtfulde templer, gyldne buddhaer og spøjse små markeder. Den traditionelle thailandske livsstil er aldrig langt væk – også i Bangkok ses munkene, når de i orangefarvede klæder hver morgen samler almisser i medbragte skåle.

   

  Dag 3-4: Bangkok

  Begge dage starter med morgenmad på hotellet og er ellers til fri disposition.

   

  Der er masser af spændende udflugtsmuligheder i Bangkok. Et must er at besøge Grand Palace eller tage en morgentur til de flydende markeder. Alternativt kan vi anbefale en cykeltur bag om Bangkok, hvor man oplever byen fra en helt anden side.

   

  Eftermiddagen og aftenen er spændende i det livlige område nær Sukhumvit og Silom road i centrum. Her er det nemt at finde små cafeer, barer og et enormt udvalg af spisesteder. I solnedgangen kan det anbefales at nyde en cocktail fra en af de mange hotellers rooftop barer. Her har I en fantastisk udsigt over byen. Skal der ske lidt mere til om aftenen, så besøg det store Natmarked (Patpong), som har åbent fra 21.00 til 02.00. Her er stemningen altid god, og der kan købes alt i kopivarer.

   

  Dag 5: Fra Bangkok til Koh Chang

  Morgenmad på hotellet, og derefter tager I afsked med Bangkok efter et par oplevelsesrige dage.

   

  Først på dagen er der afhentning på hotellet for at køre mod færgen til Koh Chang. Køretiden er på ca. 4 timer, og herefter er der 45 minutters sejlads. I er fremme på hotellet over middag. Værelserne er klar fra kl. 14.00.

   

  Ved ankomst til jeres hotel er der check in og herefter er resten af dagen fri.

   

  Koh Chang er Thailands tredjestørste ø, bedre kendt som Elefantøen og et populært feriested for mange. Øen har status som National Park og er kuperet med bjerge på midten - perfekt til trekking og måske et besøg ved vandfald i junglen og elefanterne. Rundt om øen ligger en perlerække af strande, hvor White Beach er den længste og mest livlige. Overalt fornemmes en afslappet stemning og ægte ø-vibe. Bemærk, at der kan være store tidevandsforskelle.

   

  Dag 6-9: Koh Chang

  Alle dage starter med morgenmad på hotellet og er ellers til fri disposition.

   

  Gennem mange år har Koh Chang været et populært strandparadis i Thailands sydøstlige hjørne. Det er hovedøen i Koh Chang Maritime Nationalpark, der tæller 50 øer spredt i den østlige del af Thailandbugten. 80% af øen er dækket af regnskov, og når man kommer med færgen fra fastlandet, er det et betagende syn at se den skovklædte ø rejse sig op af havet. Belært af fortidens synder har man besluttet, at ingen hoteller må være højere end palmerne, hvilket er med til at bevare tropisk idyl og drømmen om paradis. Ned ad øens vestkyst ligger strandene på stribe.

   

  Øen vrimler ikke med seværdigheder, men er rig på natur med regnskov og marineliv i topklasse. Krydret med sand, vand, palmer og et drys charme, så har øen det vi alle sukker efter i den danske vinter. Tropisk og afslappet livstil med hyggelige små strandcafeer og et flot azurblåt hav. Bevæger man sig om på østsiden af øen er den overraskende uspoleret med jungle helt ned til mangroven i vandkanten.

   

  Dag 10: Koh Chang til Koh Kood

  Morgenmad på hotellet.

   

  Tiden er kommet til at vinke farvel til stranden på Koh Chang og drage mod nye eventyr. I tager på mini ø-hop videre til den lidt mindre nabo-ø, som er sidste stop på turen. Tropelivet på Koh kood venter forude - måske Thailands bedst bevarede hemmelighed og et super hyggeligt sted. Turen foregår med offentlig båd og transfer til hotellet. Værelserne er klar fra kl. 14.00.

   

  Koh Kood er ren idyl. Prototypen på ultimativ afslapning i tropiske omgivelser. Kan man undvære bylivet og aftenunderholdning, så er Koh Kood Thailands mest perfekte ø, hvilket ikke mindst skyldes det pudderagtige, hvide sand og perlerækken af små, idylliske bugte. Her findes ikke noget natteliv – kun fred og ro samt en række charmerende resorts, der virkelig har forstået, hvad afslappet livsstil vil sige. Koh Kood er på mange måder det Thailand, de fleste drømmer om.

   

  Dag 11-14: Koh Kood

  Alle dage starter med morgenmad på hotellet. Resten af dagen er fri.

   

  Den så godt som bilfrie ø er små 20 km lang og dækkes at tæt vegetation med kokospalmer og gummitræer. Midt på øen er der 3 små vandfald, som er værd at besøge og sågar bade i. Ellers foregår det meste liv langs strandkanten med små hyggelige restauranter og strandbarer. Man kommer helt ned i gear, og atmosfæren er charmerende i rustikke omgivelser. Lokalt er de behjælpelige på alle punkter. Vil I på en sejltur eller køre ATV, så kan de typisk arrangere det for jer. Skal I have den mest romantiske middag, så er Koh Kood stedet at arrangere dette. Nyd livet.

   

  Dag 15: Koh Kood til Bangkok – hjemrejse

  Morgenmad på hotellet. Værelserne skal forlades kl. 11.00.

   

  Tiden er inde til at forlade Koh Kood. I skal med båd tilbage til fastlandet. Sejltiden er 90 minutter. Ved ankomst til fastlandet er der transfer videre til lufthavnen i Bangkok – en køretur på godt 5 timer. Mod tillæg er det muligt at komme med indenrigsfly fra Trat (fastlandet) til Bangkok, hvor I skifter til jeres oversøiske fly hjem. Bemærk, at I i Bangkok skal hente bagage og tjekke ind igen.

   

  Dag 16:  Hjemkomst

  Hjemme igen efter godt og vel 2 uger i Thailand - med frisk energi og med oplevelser, som vil stå printet i jeres hukommelse i mange år.


  Hoteller 

  Alle hoteller er hyggelige 3* hoteller, som inkluderer morgenmad. Ved evt. udsolgte hoteller ændres der til lignende hoteller i samme kategori.

   

   

  Hotellet på Koh Kood:

  Tolani Resort Koh Kood ligger på Klong Chao strand på øens vestkyst. Hver aften er der første parket til solnedgangen. Perfekt til en sundowner. Med det krystalklare vand bliver området ofte omtalt som Thailands Maldiverne, og det er det perfekte udgangspunkt, hvis man ønsker daseferie med sol, pool, strand og hav. Med blot 30 bungalows er resortet ikke stort, men der oser af atmosfære, og beliggenheden bliver ikke meget bedre. Hotellet har en meget lille strand, men ca. 50 m ude i vandet ligger en smuk sandtange med øens måske fineste strand. Det perfekte sted til at nyde strandlivet. Der er en mindre morgenbufftet hver dag fra 07.00 til 10.00. Bemærk venligst, at resortet ligger i et kuperet område, og at Hilltop Bungalows og Superior Seaview ligger i den bagerste del af resortet.


  Udflugtsmuligheder

   

  Bangkok: Oplev farverige Bangkok på cykel

  Udforsk Bangkoks gader og travle markeder på en 3-timers guidet cykeltur i byens kvarterer. Kør fra lokale templer og togkirkegårde til de skinnende skyskrabere i Thanon Witthayu-distriktet, og stå af cyklen for at udforske det pulserende Khlong Toey-produktmarked. Oplev de stille stier i Lumpini Park, hvor imponerende bygningsværker tårner op sammen med lokale Tai Chi-klubber, og hvor I kan få en flot udsigt over en af en af Asiens mest dynamiske byer.

   

  Turen er med engelsktalende guide og i små grupper. Start ca. kl. 07.30, og retur kl. 13.00.

   

  Pris pr. person: 395 kr.

   

  Bangkok: Midnatstur i Tuk Tuk med små snackbesøg

  Bangkok er en af verdens større street food-byer. Træd ombord på en tuk-tuk efter mørkets frembrud, og oplev højdepunkterne i ægte lokal stil sammen med en foodie-guide, der kender byen og de små steder. Nyd lokale retter, og nyd derefter atmosfæren ved et tempel, et blomstermarked eller andre af de forskellige vartegn i den gamle bydel.

   

  Turen er med engelsktalende foodie-guide. Start ca. kl. 19.00, slutter til midnat.

   

  Pris pr. person: 495 kr.

   

  Koh Chang: Oplev Koh Chang

  Udforsk den mere ukendte og spændende østside af Koh Chang - meget få turister oplever denne fascinerende side. Efter afhentning går det til det smukke udsigtspunkt ved White Beach, og turen fortsætter derefter ad østkysten og med besøg i mangroveskoven, hvor I skal på en sejltur. Vælg mellem gondol eller kajakker. I fortsætter derefter til Salak Phet og besøger det lokale tempel, hvor jeres guide vil fortælle mere om buddhismen. Frokost er inkluderet. Om eftermiddagen tager I til Shambala Beach Bar i den smukke Kanal Son Bay, som er en af de bedst bevarede hemmeligheder og et fantastisk sted at slappe af og svømme ved stranden.

   

  Turen er med engelsktalende turleder. Start ca. kl. 08.30, retur kl. 16.00.

   

  Pris pr. person: 595 kr.


  Flyinformation

  Der flyves med Thai Airways i 2024.

  Der flyves med Qatar Airways, Singapore Airways og Turkish Airlines med et skift i 2025. Der er mulighed for direkte fly fra København mod et tillæg.

   

   

  Flytider København:

   

  Eksempel med Thai Airways:

  • Afgang København kl. 13.50
   Ankomst Bangkok kl. 06.20 (+1)

  • Afgang Bangkok kl. 00.30
   Ankomst København kl. 06.35

   

   

  Eksempel med Qatar Airways:

  • Afgang København kl. 08.35
   Ankomst Doha kl. 16.35
  • Afgang Doha kl. 19.40
   Ankomst Bangkok kl. 06.10 (+1)

  • Afgang Bangkok kl. 19.10
   Ankomst Doha kl. 22.35
  • Afgang Doha kl. 01.55 (+1)
   Ankomst København kl. 06.40

   

  Tider med Turkish Airlines er et par timer forskudt, og her mellemlandes der i Istanbul frem for Doha.

   

  Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


  Om Øster Lindet

  Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

   

  Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

   

  Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


  Tryghed på rejsen

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

  Straks efter du har modtaget dit værdibevis fra SPOTdeal skal du kontakte Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 for at færdiggøre dit køb. Husk at oplyse, at det er en SPOTdeal og den unikke kode på værdibeviset. Husk at oplyse navne som i pas på alle rejsende, fødselsdato, pasnr., udøbsdato på pas, hjemmeadresse og telefonnummer samt oplysninger om evt. tilkøb. Du kan også sende dine personlige oplysninger til info@osterlindet.dk

   

  Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale billet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. 

   

  Bestilling og betaling

  Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 8.000 kr. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

   

  Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

   

  Ved fejl eller mangler på hotel eller rejsen rettes straks henvendelse til reception, evt. turleder eller Øster Lindets 24-timers døgnvagt på tlf.: 70 10 63 43.

   

  Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen. 

   

  Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt da Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43.

  Én unik kode gælder for 1 person.

   

  Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Bangkok t/r
   Mulighed for fly fra Billund mod tillæg fra 500 kr. (forhør jer direkte hos Øster Lindet)
  • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
  • Mad og drikke på flyet
  • Transfer til og fra lufthavn
  • Transfer fra Bangkok til Koh Chang
  • Transfer fra Koh Chang til Koh Kood
  • 3 overnatninger i Bangkok på 3* hotel
  • 5 overnatninger på Koh Chang på 3* hotel
  • 5 overnatninger på Koh Kood på 3* hotel
  • Morgenmad på hotellet alle dage

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

   

  Tillæg og tilkøb

  Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

  • Eneværelse for hele turen: Forhør jer direkte hos Øster Lindet
  • Opgradering af hotel på Koh Chang til 4* Santhiya Tree Koh Chang Resort, i Pool Suite Water View Room eller Garden Villa (https://www.santhiya.com/santhiyatree/kohchang/): 1.050 pr. person for 5 overnatninger
  • Opgradering af indlogering på Koh Kood (med forbehold for ledig kapacitet). Inkluderet i prisen er ophold i Hilltop Deluxe Bungalow. Mod tillæg er det muligt at opgradere til:
   • Superior Villa med havudsigt: 950 kr. pr. person
   • Deluxe Villa med havudsigt: 2.900 kr. pr. person
   • Villa Beach front: Forhør jer direkte hos Øster Lindet
  • Fly i stedet for minibus fra Koh Kood til Bangkok: Forhør jer direkte hos Øster Lindet
  • Direkte fly med Thai Airways i 2025: Forhør jer direkte hos Øster Lindet
  • Udflugter:
   • Bangkok: Oplev farverige Bangkok på cykel: 395 kr. pr. person
   • Bangkok: Midnatstur i Tuk Tuk med små snackbesøg: 495 kr. pr. person
   • Koh Chang: Oplev Koh Chang: 595 kr. pr. person

   

  Købet kan ikke fortrydes.

   

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

   

  Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

   

  Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Øster Lindet

  Sønderalle 1, 6630 Rødding
  Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 24. maj 2024 kl. 23:59

  Rejse med øhop i Thailand