Lad kreativiteten blomstre hos Smykling

Sidste chance!

Gå på opdagelse i smykkecaféen Smykling, der ligger både i København og Køge. Her kan du lade kreativiteten få frit spil og skabe din egen halskæde i sterling sølv med eller uden 18 karats guldbelægning. Smukke ferskvandsperler kan tilkøbes.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Del en kreativ oplevelse med børnene eller veninderne - måske til et fødselsdags arrangement, en babyshower eller som dagens første aktivitet til polterabend.

 

Design og skab din egen halskæde i sterling sølv med eller uden 18 karats guldbelægning. Tilføj ekstra finesse med de smukke ferskvandsperler, som kan tilkøbes på stedet.

 

Vil du nyde en snack eller drik, kan du i caféen bl.a. købe en friskbrygget kop kaffe, forfriskende sodavand eller et lifligt glas vin, som du kan nyde, imens du designer din personlige halskæde. Nybegyndere såvel som erfarne er velkomne.


Du får:

 

 • Halskæde i sterling sølv eller 18 karat forgyldt sølv

 

SPOTpris 119 kr. Normalpris 209 kr. Spar 43 %

 

Værdibeviset kan indløses mandag - fredag til og med den 11. juni 2024.


Om Smykling

Smykling er din billet til en personlig smykkeoplevelse. Beliggende i et historisk bindeværkshus i Køge og i moderne lokaler i Amagercentret, tilbyder Smykling en unik mulighed for at designe dit eget smykke. Med fokus på kreativitet og selvudfoldelse guider Smykling dig gennem processen, så du kan skabe dit eget unikke mesterværk, der passer til din stil, og som du stolt kan gå med.

 

Smykling stiller materialer og værktøj til rådighed, der både passer til nybegyndere og erfarne. Du er altid velkommen til at bede om gode råd og vejledning.

 

Smykling er ikke bare et smykkeværksted. Det er et sted, hvor man kan slippe kreativiteten løs, nyde en hyggelig stund med en kop kaffe og skabe gode minder med dine kære. 

Book dit bord online for at være sikker på at få plads. Husk at gøre opmærksom på, at du har en SPOTdeal.

 

Der tages forbehold for travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobil. 

 

Værdibeviset kan indløses mandag - fredag til og med den 11. juni 2024.

Én unik kode gælder til:

 

 • Halskæde i sterling sølv eller 18 karat forgyldt sølv

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Smykling.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Smykling

  Reberbanegade 3, 2300 København S
  Tlf.: 29 13 46 23 | CVR: 43555359 | amager@smykling.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 13. marts 2024 kl. 23:59

  Vær kreativ hos Smykling