Gourmetmiddag på Kastrup Fort

Sidste chance!

Prøv en udsøgt middagsoplevelse med 3 retter på smukke Restaurant Kastrup Fort, der udover den betagende udsigt og den fredelige placering blandt park, vand og voldgrav kan bryste sig af særdeles flotte anmeldelser.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Med denne aftenmenu med 3 udsøgte retter får I en smagfuld middagsoplevelse i unikke rammer hos en af Københavns smukkest beliggende restaurationer. Restaurant Kastrup Fort ligger nemlig fredeligt og uforstyrret midt i en grøn park omgivet af en voldgrav og med udsigt til Amager Strandpark og Øresund. 

 

Denne gang står menuen på 3 delikate retter, der er nøje sammensat til jer af køkkenet. I starter med forretten af pocheret laks med kernemælkssauce, glaskål og dild. Herefter serveres hovedretten, der består af saftig okseculotte med ristet blomkål, oksekød au jus og nye, stegte timiankartofler. Middagen slutter med den søde, franske klassiker crème brûlée med chokolade og fløjlsblød vaniljecreme med sprød sukkerskorpe og syltede bær.

 

Tøv ikke med at tage til Restaurant Kastrup Fort for jeres næste store middagsoplevelse. Restauranten har gode parkeringsmuligheder og ligger blot en kort gåtur fra Femøren metrostation.


Du får:

 

 • 3-retters middag på Restaurant Kastrup Fort

 

SPOTpris 239 kr. Normalpris 490 kr. Spar 51 %

 

Middagen består af:

 

 • Forret: Pocheret laks med kernemælkssauce, glaskål og dild
 • Hovedret: Okseculotte med ristet blomkål, oksekød au jus og nye, stegte timiankartofler
 • Dessert: Crème brûlée med chokolade og vaniljecreme med sprød sukkerskorpe og syltede bær

 

Værdibeviset kan indløses tirsdag - lørdag kl. 17.00 - 21.00 fra den 27. februar til og med den 20. maj 2024.


Om Restaurant Kastrup Fort

Restaurant Kastrup Fort er et sted, der er rig på historie såvel som smuk natur. Oprindeligt hed det Kastrup Batteri og blev anlagt som en del af Københavns befæstning, der havde til opgave at sikre den sydlige indsejling til København.

 

Under 2. Verdenskrig blev stedet brugt af tyskerne, og efter krigen fungerede det som interneringslejr for tyske flygtninge før det i 1947 blev genåbnet og senere fredet.

 

I dag er det en mindre folkepark - stadig med en bred voldgrav rundt om fortet og med den smukkeste udsigt til Øresund. Saml appetit til middagen med en gåtur rundt om fortet eller langs Amager Strandpark inden, I sætter jer til bords.


Gæsterne falder i svime

Det er svært at modstå de gode tilbud til Restaurant Kastrup Fort. Amalie, vores kollega i marketing, kunne da heller ikke stå for fristelsen, sidst vi havde et tilbud til Restaurant Kastrup Fort, og hun fortæller i rosende vendinger om sit besøg i januar 2024:

 

"Jeg havde selv købt et par værdibeviser på en middag hos Restaurant Kastrup Fort, og jeg havde en virkelig god oplevelse. Prisen var god, og maden smagte fantastisk. Den rødebedemarinerede laks var den bedste laks, jeg har smagt. Portionerne var pæne både i størrelse og udseende. 

 

Retterne blev serveret hurtigt efter hinanden, men det var helt fint, da vi bad om en lidt længere pause inden, desserten kom. Betjeningen var rigtig god, og vi fik kompetent hjælp til at vælge, hvilken vin, vi skulle bestille til maden. 

 

Selve restauranten var virkelig flot indrettet og havde en flot udsigt til Amager Strandpark og vandet. Jeg kommer helt sikkert igen, så snart jeg kan."

 

Er du stadig ikke helt overbevist, kan du læse denne artikel "Gæsterne falder i svime over genåbnet restaurant: Det franske bistro-køkken er flyttet ind på fortet" på AmagerLiv lige her.

Billederne er vejledende. 

 

Søndag og mandag aften holder restauranten lukket.

 

Der SKAL bookes bord via hjemmesiden - husk i den forbindelse at notere "SPOTdeal" i kommentarfeltet.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer samt for travlhed særligt i starten og slutningen af indløsningsperioden.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobilen.

 

Værdibeviset kan indløses tirsdag - lørdag kl. 17.00 - 21.00 fra den 27. februar til og med den 20. maj 2024.

Værdibeviset kan indløses fra 27.02.2024

Én unik kode gælder til:

 

 • 3-retters middag på Restaurant Kastrup Fort

 

Middagen består af:

 • Forret: Pocheret laks med kernemælkssauce, glaskål og dild
 • Hovedret: Okseculotte med ristet blomkål, oksekød au jus og nye, stegte timiankartofler
 • Dessert: Crème brûlée med chokolade og vaniljecreme med sprød sukkerskorpe og syltede bær

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til K&B Foodservice Aps.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Restaurant Kastrup Fort

  Amager Strandvej 246
  2300 København S
  info@kastrupfort.dk
  Hjemmeside |

  Sidste chance: 07. marts 2024 kl. 23:59

  3-retters på Kastrup Fort