Stegt flæsk ad libitum på Bar 23

Sidste chance!

Glæd dig til vaskeægte krostemning med dette eksklusive tilbud, når Bar 23 serverer stegt flæsk, kartofler og persillesovs ad libitum til en særdeles god pris. Bar 23 er garant for kolde øl, gode madoplevelser og hyggelig stemning.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Bar 23 finder du i Pilekroens oprindelige lokaler, og baropsætningen er naturligvis lavet med respekt for stedets lange historie. Her har de et stort udvalg af fadøl og drinks til overkommelige priser - og som noget helt særligt er prisen gjort endnu mere overkommelig.

 

Glæd dig til at smage deres veltilberedte flæsk med kartofler og persillesovs. Det er ikke uden grund, at denne utrættelige middagsfavorit har været kåret til hele Danmarks nationalret, og hos Bar 23 ved de virkelig, hvordan denne klassiker skal serveres med sprødt flæsk, smagfuld sovs og rigeligt af det hele.


Du får:

 

 • Stegt flæsk ad libitum med kartofler og persillesovs

 

SPOTpris 99 kr. Normalpris op til 175 kr. Spar op til 43 %

 

Værdibeviset kan indløses TIRSDAG, TORSDAG OG FREDAG kl. 17.00 - 20.00 til og med den 2. maj 2024. Booking på forkerte dage vil automatisk blive annulleret af bar 23.


Om Bar 23

Det tidligere Pilekroen og nuværende Bar 23 er et hyggeligt mødested lige ved Søndermarken, hvor Frederiksberg-borgere gennem tiden er kommet pga. den gode stemning og personlige betjening.

 

Som beværtning går stedet mere end 100 år tilbage i tiden, og nogle af stamkunderne har fejret deres dåbsfest på stedet. I 60′erne og 70′erne kom personligheder som Dirch Passer og Oswald Helmuth forbi hver aften efter deres optræden på ABC-teatret, og de havde deres eget stambord nr. 8, der også går under navnet Dirch Passer-bordet.

Du booker bord online senest 24 timer før. Oplys at der er tale om en SPOTdeal. 

 

Medbring værdibeviset printet, når tilbuddet indløses.

 

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker dit bord hurtigst muligt.

 

Værdibeviset kan indløses TIRSDAG, TORSDAG OG FREDAG kl. 17.00 - 20.00 til og med den 2. maj 2024. Booking på forkerte dage vil automatisk blive annulleret af bar 23.

Én unik kode gælder til:

 

 • Stegt flæsk ad libitum med kartofler og persillesovs

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bar 23.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Bar 23

  Pile Allé 23 , 2000 Frederiksberg

  Sidste chance: 13. marts 2024 kl. 23:59

  Stegt flæsk ad libitum