3-retters fransk menu på Le Basilic

Sidste chance!

Nyd gastronomi og bistrostemning i fransk stil med 3-retters menu hos Le Basilic på Vesterbro. Glæd dig til en storslået gastrooplevelse, hvor du i den grad får lov at smage de friske råvarer og de franske forskrifter. Indløs til frokost eller aften.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Hvis du ikke kan komme til Frankrig, så lad Frankrig komme til dig. Du behøver i hvert fald ikke at bevæge dig længere væk end til Gasværksvej på Vesterbro for at nyde en ægte, fransk middag á la Lyon.

 

Med denne deal får du lov at opleve glæden ved en 3-retters menu fra det klassiske franske køkken - naturligvis lavet helt fra bunden af gode råvarer med inspiration hentet fra køkkenchefens hjemby, Lyon. Nyd menuen til frokost eller aften.

 

Le Basilic byder indenfor til ægte, fransk gastronomi, bistrostemning og atmosfære. Den plateauinddelte restaurant emmer af fransk hygge, der understreges af franske kuriositeter i indretningen og kombinationen af jazz og chansons som lydkulisse.

 

Menuen kan skifte i takt med, at sæsonen og adgangen til friske råvarer ændrer sig. Der vil dog altid være valgmuligheder blandt den forret, hovedret og dessert, der er inkluderet i dealen. Fuldend evt. din menu med et glas fra det franske øl- og vinkort. Tjeneren kan naturligvis hjælpe dig med at træffe det rette valg.


Du får:

 • 3-retters menu med forret, hovedret og dessert

 

SPOTpris 198 kr. Normalpris 350 kr. Spar 43 %

 

Værdibeviset kan indløses til frokost fredag eller lørdag kl. 12.30 eller til aften tirsdag - lørdag kl. 17.30 - 19.30 til og med den 3. oktober 2024. Vær opmærksom på, at restauranten lukker kl. 15.00 - 17.30 til aftenforberedelser og igen kl. 22.00. 

 

Desuden holder restauranten ferielukket fra den 29. juni til og med den 2. august 2024. 

 

OBS: Menuen til frokost og aften er forskellige.


Om Le Basilic


Le Basilic er en fransk restaurant beliggende på Gasværksvej lige mellem Vesterbrogade og Istedgade.

 

Her er der fokus på autentisk fransk mad og atmosfære med jazz-toner i højtalerne samt sjove og fine loppefund fra parisiske loppemarkeder. Ejerne har især en svaghed for den franske nationalfugl, hanen, som går igen på malerier og i form af nipsgenstande og figurer flere steder i indretningen.

 

Restauranten er styret med kærlig hånd af den franske køkkenchef Sébastien Jacques, som har en fortid på flere af Københavns bedste restauranter. På Le Basilic møder du den klassiske, ærkefranske og jordnære stil, som restauranten altid har været kendt for.

Menuen til frokost og aften er forskellige.

 

Du reserverer bord online (www.le-basilic.dk) under 'Book A Table'. Husk at oplyse, at du har et værdibevis fra SPOTdeal samt den/de unikke kode/koder.

 

Oplys om afbud senest 24 timer før, ellers anses dit værdibevis som indløst. 

 

Medbring printet værdibevis ved indløsning.

 

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ekstra travlhed i starten og i slutningen af indløsningsperioden.

 

Retterne kan ikke udskiftes pga. allergier. Menuen er ikke egnet til gluten og laktose allergier.

 

Der tages forbehold for ændring af retterne alt efter sæson. Valgmulighederne til menuen kan altid ses her.

 

Værdibeviset kan indløses til frokost fredag eller lørdag kl. 12.30 eller til aften tirsdag - lørdag kl. 17.30 - 19.30 til og med den 3. oktober 2024. Vær opmærksom på, at restauranten lukker kl. 15.00 - 17.30 til aftenforberedelser og igen kl. 22.00. 

 

Desuden holder restauranten ferielukket fra den 29. juni til og med den 2. august 2024. 

En unik kode gælder til:

 

 • 3-retters menu til 1 person bestående af forret, hovedret og dessert

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Le Basilic.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Restaurant Le Basilic

   Gasværksvej 5, 1654 København V.
   Tlf.: 33 31 83 05 | CVR: 38796070 | reservation@le-basilic.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 05. juni 2024 kl. 23:59

   3-retters menu på Le Basilic