God mad og Morten Korch idyl

Sidste chance!

Hos Møllegården sætter de ombyggede grisebåse scenen for en unik restaurantoplevelse. Nu har køkkenet kreeret en fortolkning af den traditionelle tartelet med sprød gris på toppen, som retteligt kaldes ØFFE-letten og som er køreturen værd.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Alrø ligger som en lille, idyllisk tidslomme i Horsens Fjord, hvor alt foregår i et stille og roligt tempo. Blandt øens fine, gamle huse ligger Møllegården i en gammel staldbygning. Her står der i dag fint dækkede borde i de gamle grisebåse, og er vejret til det, kan I også sidde ude og nyde udsigten til de grønne marker og det stille vand. 

 

De naturskønne omgivelser frembringer mindelser om god gammeldags Morten Korch idyl, ikke mindst fordi Møllegården faktisk er den gamle gård i Morten Korch filmen "Det skete på Møllegården" fra 1960.  

 

På Møllegården kan du denne gang smage deres version af tarteletten, nemlig ØFFE-letten med mere end 600 gram ren velfærd. Her har køkkenet kræset for detaljerne og skabt en nyklassiker på deres menukort. ØFFE-letten tager det kulinariske skridt videre fra den traditionelle tartelet-skål med fyld. Her lægger den sprøde tartelet bund for den cremede sovs med høns og asparges, som komplementeres af smagfuld topping deriblandt sprødstegt bacon. 

 

ØFFE-letten er bestemt en køretur værd, og Møllegården er blot en køretur væk., da Alrø er forbundet med fastlandet via en dæmning.


Du får:

 • ØFFE-letten
  Møllegårdens nyudviklede, store tartelet med høns i asparges og sprød gris på toppen

 

SPOTpris 120 kr. Normalpris 175 kr. Spar 31 %

 

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra den 1. april til og med den 30. juni 2024. Der tages forbehold for lukkedage pga. selskaber.


Alrøs gode madsted

I køkkenet på Møllegården står den erfarne og ambitiøse kok Thomas og laver klassisk dansk mad med et fransk twist. Råvarerne er så vidt muligt lokale.Møllegården har en ambition om at være Alrøs gode madsted, og derfor gør de sig hver dag umage med at kreere god mad, som lader folk gå derfra med et smil på læben og en uovertruffen smagsoplevelse.

 

Møllegårdens unikke historie som tidligere grisestald bliver brugt som restaurantens helt store fordel i såvel indretning som madinspiration. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer bord online via dette link: www.grisestalden.dk/bordbestilling.html

 

Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobil.

 

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra den 1. april til og med den 30. juni 2024. Der tages forbehold for lukkedage pga. selskaber.

Én unik kode gælder til:

 

 • ØFFE-letten
  Møllegårdens nyudviklede, store tartelet med høns i asparges og sprød gris på toppen

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Møllegaarden på Alrø.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Møllegaarden på Alrø

  Alrøvej 384, 8300 Odder
  Tlf.: 86 55 20 83 | CVR: 35631690 | info@grisestalden.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 20. februar 2024 kl. 23:59

  Møllegården på Alrø