Rundrejse i smukke Albanien

Sidste chance!

Oplev de kilometerlange sandstrande og historiske seværdigheder på en fantastisk rundrejse i smukke, bjergrige Albanien. I har en dansk rejseleder med hele vejen og kan se frem til en masse oplevelser undervejs, bl.a. en bådtur til en tidligere militær-ø.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Der er mange gode grunde til at overveje en rejse til Albanien. Først og fremmest er landet kendt for sin varierede og imponerende naturskønhed fra de maleriske strande langs rivieraen til de storslåede bjerge i nord. Der er nationalparker, smukke søer og bjergkæder, der er perfekte til vandreture og andre udendørsaktiviteter. Derudover har Albanien en rig kulturarv, der spænder helt fra antikken til nutiden. Landet har været påvirket af græske, romerske, osmanniske og kommunistiske perioder, hvilket har formet dets karakter og kulturelle arv. 

 

Samlet set tilbyder Albanien en unik kombination af kultur, historie og natur, der appellerer til rejsende, der søger autentiske og mindre udforskede destinationer.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Albanien er en fantastisk feriedestination med en rig historie, flotte strande og en dejlig, gæstfri atmosfære
 • Inkl. masser af udflugter, bl.a. en bådtur til den græske ø Korfu, der er på UNESCOs verdensarvsliste
 • Dansk rejseleder

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Malmø til Tirana t/r
 • Bus fra Københavns lufthavn til Malmø t/r
 • 20 kg bagage og håndbagage
 • 8 dages rundrejse iflg. program
 • Halvpension
 • Lokal guide
 • Dansk rejseleder

 

Vælg mellem følgende rejseperioder :

 

Den 19. - 26. maj 2024 
SPOTpris 9.995 kr.

 

Den 15. - 22. september 2024
SPOTpris 10.995 kr.

 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Se flyinformation længere nede.


Dagsprogram

 

Dag 1: Afrejse

Bussen afgår fra København og kører til Malmø lufthavn sammen med den danske rejseleder. I flyver til Albaniens hovedstad, Tirana, hvorfra I vil blive kørt til Durres og indkvarteret i Durres-området ved havet.

 

Dag 2: Durres - Tirana

Næste dag skal I besøge Durres, eller den romerske havneby Dyrrachium, ved Adriaterhavet. Durres er spækket med en rig historie, flotte strande og en dejlig, albansk atmosfære. Byen er især kendt for sine mange historiske og arkæologiske skatte, og den mest populære er Durres Amfiteater, som kan dateres tilbage til det andet århundrede efter kristus. Ruinerne er velbevarede og giver et indblik i det romerske riges kulturelle arv. I besøger mindesmærker såsom Byzantisk Forum, Det Venetianske Tårn og naturligvis amfiteateret.

 

I fortsætter til Tirana, hvor I besøger Uhrtaarnet, Ethem Bey-moskeen, Nationalmuseet og Museet for Hemmelig Tjeneste, kendt som 'House of Leaves'. I besøger også den tidligere atombunker for indenrigsministeriet, der er blevet omdannet til Bunk Art. Herefter fortsætter I mod byen Vlorë, der er uafhængighedens by, og som ligger langs kysterne af Adriaterhavet og Det Ioniske Hav. 

 

Dag 3: Vlorë

I tager på en bådtur til den tidligere albanske militær-ø, Sazan, hvor I sejler på Det Ioniske Hav. Når I ankommer, vil I bl.a. besøge officerernes bygninger, skolen og biografen, som er omgivet af fyrretræer og uberørte farvande. Øen blev åbnet for turister i 2015.

 

Dag 4: Albansk Positano

Fra Vlora fortsætter I mod Saranda. I passerer Llogara-passet, en nationalpark og en turistby, som er fyldt med fyrretræer og en fantastisk udsigt. Når I når toppen, vil vi nyde den betagende udsigt, hvor havet kysser bjergene og himlen. Når I går ned ad bakke, nyder I udsigten over Den Blå Linje (albansk riviera) og traditionelle albanske landsbyer, kendt som Albansk Positano. I stopper for en kaffepause i landsbyen og besøger Himara og Porto Palermo-slot. 

 

Dag 5: Sarandë

I besøger et af de vigtigste arkæologiske steder i Albanien og et UNESCO-verdensarvssted, nemlig ruinbyen Butrinti, som er bygget af trojanske immigranter. I besøger tre øer i Ksamil, Kalaja og Lekuresit, som er bygget af Sulejman den Prægtige i 1537 for at sikre området mod belejringen af Korfu, som den osmanniske hær og flåde udførte den sommer.

 

Dag 6: Korfu

Om morgenen tager I en båd for at besøge den græske ø Korfu, et UNESCO-verdensarvssted. I besøger den gamle bydel, og lærer mere om Korfu by, der blev både styret og designet af berømte venetianske ingeniører, og som senere kom under britisk dominans. I oplever Achillion Palace, som er bygget af kejserinden af Østrig, og Kaiserin Sisi, som er fra slutningen af det 19. århundrede, og hvor James Bond-filmen For Your Eyes Only fandt sted. Om eftermiddagen vender I tilbage til Sarandë.

 

Dag 7: Gjirokastro

I besøger Gjirokastro City, som har været på UNESCOs liste siden 2005 og er en by med en unik arkitektur. I besøger borgen, huset for den berømte albanske forfatter Ismail Kadare og den gamle osmanniske basar.

 

Dag 8: Hjemrejse

I bliver kørt til lufthavnen, hvor I flyver hjem sammen med rejselederen. 


I skal bo på følgende hoteller:

Hotel Pini i Sarandë
Hotel Partner i Vlorë
Hotel Onufri i Durres


Om Albanien

Albanerne er kendt for deres gæstfrihed og venlighed over for besøgende, og turister fortæller ofte om den varme modtagelse, de får fra lokalbefolkningen. Derudover er Albanien mindre udforsket sammenlignet med andre europæiske destinationer, og der er derfor mulighed for mange autentiske oplevelser, hvor der ikke er en overflod af turister.

 

Albanien er hjemsted for mange historiske steder og arkitektoniske skatte, lige fra gamle romerske ruiner til osmanniske bygninger og velbevarede middelalderlige byer som Berat og Gjirokastër. Kystlinjen langs Adriaterhavet og Det Ioniske Hav indbyder desuden med uberørte strande, krystalklart vand og et væld af charmerende kystbyer. Det er et fantastisk sted at slappe af og nyde solen.

 

Den albanske mad er en skøn blanding af middelhavssmag og balkansk tradition, og vi kan varmt anbefale at prøve nogle af de lokale retter og specialiteter for at få en smagsoplevelse af landets kultur.

 

Sidst min ikke mindst er Albanien generelt et prisvenligt rejsemål sammenlignet med mange andre steder i Europa. Det betyder, at I kan opleve en rig kultur, lækker mad og smukke steder uden at sprænge rejsebudgettet.


Flyinformation

Rejsen starter i Københavns lufthavn, hvorfra I kører i bus til Malmø og flyver til Tirana. Der er ligeledes bustransport retur til Københavns lufthavn fra Malmø på hjemrejsedagen.

 

Der flyves med Wizzair.

 

Flytider:

 • Afgang Malmø kl. 23.30
  Ankomst Tirana kl. 02.05 (+1)
 • Afgang Tirana kl. 20.10
  Ankomst Malmø kl. 22.55

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Vindrose Rejser

SPOTdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Afrejsedato
 • Eventuelle tilkøb
 • Den unikke kode fra værdibeviset

Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Der tages forbehold, at rejsen annulleres ved for få tilmeldte.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt da Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Malmø til Tirana t/r
 • Bus fra Københavns lufthavn til Malmø t/r
 • 20 kg bagage og håndbagage
 • 8 dages rundrejse iflg. program
 • Halvpension
 • Lokal guide
 • Dansk rejseleder

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

Det er Vindrose Rejsers almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.vindroserejser.dk/om-vindrose-rejser/handelsbetingelser.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 13. marts 2024 kl. 23:59

Rundrejse i Albanien