NATURSKØNT KRYDSTOGT TIL NORDKAP

Sidste chance!

Få kæmpe oplevelser med besøg på Nordkap samt i flere af Norges charmerende kystbyer, der byder på fantastiske fjorde med lodrette fjelde og turkisgrønt vand. Glæd jer til et 15-dages krydstogt med helpension ombord og bustransfer. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Nu har I muligheden for at komme til det nordligste Norge og opleve den bjergtagende natur. Dette unikke krydstogt sejles kun få gange om året og byder på naturoplevelser udover det sædvanlige. 

 

Den fantastiske rejse begynder i Danmark, hvorfra I køres med bus til Hamborg, hvor Costa Favolosa ligger for anker og venter på jer. Om aftenen stævner skibet ud på sin færd og sejler straks mod nord. Efter en dag på havet, hvor I kan blive fortrolige med det imponerende krydstogtskib og benytte nogle af de mange faciliteter og aktiviteter ombord, bliver første stop i naturskønne Norge.

 

Særligt for dette krydstogt:

 

 • Krydstogtet sejles kun få gange om året og byder på naturoplevelser ud over det sædvanlige
 • Helpension ombord på det fantastiske krydstogtskib
 • Oplev charmerende kystbyer og bjergtagende natur med anløb i både Måløy, Bodø, Tromsø, Trondheim, Ålesund, Olden, Haugesund og ikke mindst på Nordkap

Rejsen inkluderer:

 

 • Bus fra Danmark – Hamborg t/r
 • 14 overnatninger ombord på Costa Favolosa i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter.

 

Afrejse den 25. august 2024:

Indvendig kahyt Kategori 1: SPOTpris 10.990 kr.
Udvendig kahyt Kategori 1 med begrænset udsigt: SPOTpris 14.990 kr. 
Balkonkahyt Kategori 1 med begrænset udsigt: SPOTpris 20.990 kr.
Balkonkahyt Kategori 2: SPOTpris 21.990 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betales kun et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at der tegnes en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 

 • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Kahytstyper - Kategori 1 og 2

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Kategori 1-kahytter kan som udvendige og balkonkahytter have begrænset udsigt. Køber I Kategori 2, betyder det visse fordele, som er:

 

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Kategori 2 de største
 • 24-timers udbringning af roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig ca. 18.30 eller sen ca. 21.15, og ønske om at sidde ved lille eller større bord

 

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Rejseplan

 

Untitled-1.jpg

 

25. august: Bus til Hamborg og checkin på skibet. 20:00 afgang Hamborg
26. august: På havet
27. august: 11:00 – 20:00 Måløy
28. august: På havet
29. august: 09:00 – 19:00 Bodø
30. august: På havet
31. august: 08:00 – 18:00 Honningsvåg/Nordkap
1. september: 08:00 – 18:00 Tromsø
2. september: På havet
3. september: 09:00 – 20:00 Trondheim
4. september: 08:00 – 18:00 Ålesund
5. september: 08:00 – 17:00 Olden
6. september: 10:00 – 20:00 Haugesund
7. september: På havet
8. september: 08:00 ankomst Hamborg. Bustransport til Danmark.

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.

 

Bustransport

Rejsen inkluderer bus fra Danmark til Hamborg t/r.

 

Vælg mellem følgende på- og afstigningssteder:

København, DGI byen

 • Afrejse kl. 06.30

 

Slagelse, Stop 39    

 • Afrejse kl. 07.45

 

Odense, Park & Ride, Søndre Hospitalsvej    

 • Afrejse kl. 08.45

 

Kolding, Godset bag banegården

 • Afrejse kl. 10.00

 

Padborg, Cirkel K, Industrivej

 • Afrejse kl. 11.30

 

Alle tidspunkter er forventede tider.


Rejsebeskrivelse

I køres med bus fra Danmark til Hamborg, hvor Costa Favolosa ligger for anker og venter på jer. Efter en dag på havet, bliver første stop i Måløy.

 

På den maleriske ø Vågsøy ligger Måløy. Her danner bølgende bjerge baggrund for de mange charmerende huse, en nygotisk kirke og en havn fyldt med fiskerbåde. Det interaktive museum, Raid Center, fortæller dele af byens dramatiske historie inklusive Operation Archery angrebet under Anden Verdenskrig, mens I på den atmosfærefyldte Nave Hjortefarm kan klappe pelsede dyr og teste jeres vildtlivsfærdigheder såsom at kaste med økse og skyde med bue og pil.

 

Bodø er en by med ca. 50.000 indbyggere beliggende lige under den nordlige polarcirkel - en charmerende placering under de barske fjeldtoppe og den uendelige himmel. Byen er blandt Norges hurtigst voksende og har derfor et levende byliv med moderne indkøbscentre og små specialforretninger, hvor lokale kunstnere, glaspustere, pottemagere og smykkekunstnere gladelig fremviser deres håndværk. De omkringliggende fjelde og skove inviterer til skønne vandreture for naturelskere, og I kan også nyde vandet. Hvad med en speedbådtur rundt i skærgården eller lidt fiskeri i verdens stærkeste tidevandsstrøm? Bodøs koloni af de majestætiske havørne er den største og tætteste i verden, hvorfor byen også kaldes Havørnenes Hovedstad. Fra Bodø afgår tog langs Skjerstad-fjordens fantastiske landskaber, og det er muligt at besøge samerne og deres rensdyr på hjemmebane.

 

Spændingen ved at nå Nordkap - den nordligste jordstrækning på det europæiske kontinent - er enorm for de fleste. Når skibet ankrer i Honningsvåg, er himlen dekoreret med permanent iriserende skyer - tynde skypartier med et perlemorslignende farvespil - og oplyst af sollyset, der skinner 24 timer i døgnet fra midten af maj til juli - et utroligt skuespil på himlen! Når I står på de 300 meter høje klipper, vil I blive betaget af naturens skønhed her højt mod nord og de mange fugle og græssende rensdyr. Det er en helt speciel følelse at vide, at man befinder sig på den sidste del af det kontinentale land inden verdens ende! De rigtigt eventyrlystne kan tage på helikoptertur og nyde udsigten over de magiske klipper og øer fra luften.

 

Efter Nordkap begiver Costa Favolosa sig atter syd på langs kysten og besøger Tromsø, der i det 19. århundrede var kendt som ”Nordens Paris”, fordi dens indbyggere tilsyneladende var langt mere kosmopolitiske, end fremmede turister havde forventet. Det er den største norske by nord for den arktiske cirkel og udgangspunkt for mange polarekspeditioner hvilket I kan se og høre meget mere om på Polarmuseet. Tromsø er verdens nordligst beliggende by med flere ting så som 18-hullers golfbane, botanisk have og universitet, og de studerende er med til at skabe glæde og hygge i gaderne og havnemiljøet samt på caféerne. Byens smukkeste bygning er uden tvivl den trekantede Ishavskatedral, der er delvist inspireret af Operahuset i Sydney. Hele området omkring Tromsø er utroligt smukt og skovrigt og inviterer til fantastiske naturoplevelser.

 

Næste anløb er den tidligere hovedstad, Trondheim, der nok er en af Norges mest fotogene byer med sine farverige lagerbygninger langs Nidelva-floden og de skovklædte bakker. Den hyggelige gamle bydel fra Middelalderen med den imponerende katedral, hvor Norges konger stadig krones, er skabt til fodgængere, og de mange caféer og museer må slås om jeres opmærksomhed. Imens putter fiskerbåde rundt i havnen, måger skriger over jeres hoveder, og udenfor byen venter vildmarken. Trondheim har også en skihopbakke, der kan benyttes hele året - selv når der ikke er sne - og en tidligere kobbermine, hvis krypter og gange kan besøges, hvis I tør.

 

Ålesund er det perfekte udgangspunkt for natur- og kulturoplevelser. Byen er placeret i et utroligt smukt naturområde lige ved indgangen til Geirangerfjorden. Der er 418 trin op til Fjellstua-udsigtspunktet, men så belønnes I også med et eminent blik ud over byen og de syv øer, den spreder sig over. Ålesund fremstår farverig og smuk med spir og ornamenter i den karakteristiske Art Nouveau- stil, og på byens akvarium charmeres de besøgende af de legesyge pingviner og mange andre havdyr.

 

Olden er en lille by, der ligger ved Nordfjordens sydlige bred blandt frodige dale oversået med træbondehuse og omgivet af tårnhøje bjerge. Her fornemmer I en fuldkommen ro omgivet af noget af den smukkeste natur, I kan forestille jer, og den kan nydes enten til fods, på en sejltur eller ombord på en helikopter. Der er ikke så meget at se i selve Olden udover to små trækirker - en rød fra forrige århundrede og en hvid bygget i 1600-tallet - så det er den omkringliggende natur, man kommer til Olden for, og i umiddelbar nærhed af byen finder I således flere gudesmukke gletsjere, bjergvandfald og søer i flere blågrønne nuancer.

 

Sidste besøg i Norge bliver i Haugesund, der ligger på Norges sydvestlige kyst og har små 40.000 indbyggere. Byen anses for at være hjemstavn for vikingerne, som levede omkranset af fjorde, bjerge, hav, søer og vandfald, som alt sammen kan iagttages i og omkring byen. Det siges også, at det var i Haugesund, at landets første konge, Harald Hårfager, samlede Norge i år 872. Det nationale monument Haraldshaugen, der er placeret på, hvad der antages at være kongens gravsted, markerer 1000-året for landets samling. Selve Haugesund er også kendt for at have Norges længste gågade med masser af butikker til at tilfredsstille den shoppinglystne og er berømt for sit smukke rådhus i neoklassisk stil, der er verdens eneste i farven pink.

 

På rejsens 15. og sidste dag lægges der atter til i Hamborg, hvorfra der er bustransport tilbage til Danmark efter en fantastisk, natur- og kulturskøn rejse. 


Skibet 

I sejler med Costa Favolosa, som er kendt for sin italienskinspirerede indretning. Skibet blev bygget i 2011 og har plads til 3.000 gæster samt lidt over 1.000 besætningsmedlemmer. Skibet har fået sit navn efter det italienske ord for fantastisk (Favolosa) og fremviser over 400 originale kunstværker.

 

Costa Favolosa er smukt indrettet og udstyret med et hav af topmoderne faciliteter, som sikrer, at I aldrig kommer til at kede jer. Bl.a. skal nævnes lækkert uden- og indendørs poolområde, flere jacuzzis både udendørs og indendørs og kæmpe teater med shows. For de aktive er der joggingbane og et utroligt flot fitnesscenter. Derudover findes der en stor spa- og wellnessafdeling, som man mod betaling kan nyde, og her tilbydes mange forskellige behandlinger.

 

Om aftenen tilbydes underholdning for enhver smag: Konkurrencer med animationsteamet, forestillinger i skibets imponerende teater, et moderne disko for de unge og musik af forskellig art i flere af de 13 barer/lounges for de voksne. Man kan mod tillæg tage en tur i 4D biografen, forsøge sig i Formel 1-simulatoren eller prøve lykken i det store kasino.

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst indenfor åbningstiden.

 

Drikkepakker

Der tilbydes forskellige drikkepakker på disse rejser. De nævnte priser gælder kun, hvis drikkepakken bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet. De kan senere bestilles online til en højere pris. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15 % i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

MY DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

Pris: 3.640 kr. (260 kr. pr. dag)

 

MY DRINKS PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan afhentes mineralvand på 0,5 liters flasker i en af barerne. 

Pris: 4.830 kr. (345 kr. pr. dag)

 

MY SOFT DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal alkoholfrie drikkevarer. Det gælder mineralvand, sodavand, frugtjuice og iste pr. glas, alkoholfrie cocktails og varme drikke.

Pris:
Børn 2-17 år: 1.610 kr. (115 kr. pr. dag)
Voksne: 2.450 kr. (175 kr. pr. dag)

 

Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Pris:

Børn u/18 år: 2.990 kr.
Voksne: 5.990 kr.

 

Enekahyt

Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og enkeltværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Pris:

Tillæg for indvendig kahyt: 3.000 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 4.000 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 6.000 kr.

 

Udflugter

Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Vi anbefaler at bestille hjemmefra, mens udvalget er størst. I kan se det nuværende udflugtsprogram her.

 

Ved alle anløb har I også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave jeres egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.


Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt til Nordkap med Costa Favolosa tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Privatadresse
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • En adresse og et mobilnummer pr. kahyt

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betales kun et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at der tegnes en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Bus fra Danmark – Hamborg t/r
 • 14 overnatninger ombord på Costa Favolosa i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Vigtig information

Kategori 1-kahytter kan som udvendige og balkonkahytter have begrænset udsigt.

 

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23. Børn skal være fyldt 6 måneder for at kunne deltage.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. marts 2024 kl. 23:59

Krydstogt til Nordkap