Krydstogt fra Spanien til Brasilien

Sidste chance!

Tag med på en fantastisk krydstogtsrejse fra Barcelona til Rio de Janeiro, og få et kulturelt indspark samt sol og varme i efteråret. I rejser den 4. november 2024, og der er både fly og 2 overnatninger i Rio inkluderet. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

På denne unikke rejse starter jeres eventyr med en flyvning til Barcelona, hvor I går ombord på det flotte krydstogtskib Costa Pacifica. Hun bliver jeres hjem på hele rejsen tværs over Atlanten, indtil I ankommer i den brasilianske storby Rio de Janeiro den 21. november. Rejsen afsluttes her med et par nætter på hotel ved Copacabana-stranden, inden I flyver hjem til Danmark. 

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Lækkert transatlantisk krydstogt med god tid til afslapning og selvforkælelse
 • Oplev den afrikanske ø-gruppe Kap Verde, som er et af de sjældnere krydstogtsanløb
 • I har hele 3 dage til at opleve fantastiske Rio de Janeiro

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly København – Barcelona og Rio de Janeiro - København
 • 23 kg bagage plus 10 kg håndbagage
 • 17 overnatninger ombord på Costa Pacifica i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Transfer skib – hotel inkl. byrundtur
 • 2 overnatninger på 4* hotel i Rio de Janeiro
 • Morgenmad på hotellet begge dage
 • Transfer hotel – lufthavn

 

Afrejse den 4. november 2024:

Indvendig kahyt, Kategori 1: SPOTpris 15.990 kr.
Indvendig kahyt, Kategori 2: SPOTpris 16.490 kr.
Udvendig kahyt, Kategori 1 med begrænset udsigt: SPOTpris 18.490 kr.
Balkonkahyt, Kategori 1 med begrænset udsigt: SPOTpris 20.490 kr.
Balkonkahyt, Kategori 2: SPOTpris 20.990 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 8.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 

 • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
 • Transfer fra lufthavnen til skibet på udrejsedagen
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Kahytstyper Kategori 1 og 2

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Kategori 1-kahytter kan som udvendige og balkonkahytter have begrænset udsigt. Køber I Kategori 2, betyder det visse fordele, som er:

 

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Kategori 2 de største
 • 24-timers udbringning af roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig ca. 18.30 eller sen ca. 21.15, og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

 

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Rejseplan

Untitled-1.jpg

 

4. november: Fly til Barcelona og checkin på skibet. 19:00 afgang Barcelona
5. november: På havet
6. november: 09:00 – 18:00 Tanger, Marokko
7. november: På havet
8. november: 08:00 – 17:00 Funchal, Madeira
9. november: 10:00 – 18:00 Santa Cruz, Tenerife
10.-11. november: På havet
12. november: 08:00 – 18:00 Praia, Kap Verde
13.-16. november: På havet
17. november: 09:00 – 18:00 Recife, Brasilien
18. november: 07:00 – 13:00 Maceio, Brasilien
19. november: 07:00 – 13:00 Salvador de Bahia, Brasilien
20. november: På havet
21. november: 08:00 ankomst Rio de Janeiro. Transfer til hotellet inkl. byrundtur
22. november: Rio de Janeiro
23. november: Transfer til lufthavnen for hjemrejse.

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.

 

Transport

Rejsen er inklusive flytransport fra København.

 

Udrejse:

 • Afgang København kl. 08.50
  Ankomst Barcelona kl. 11.55

 

Hjemrejse:

 • Afgang Rio de Janeiro kl. 22.10
  Ankomst Lissabon kl. 10.40 (+1)
 • Afgang Lissabon kl. 12.50
  Ankomst København kl. 17.35

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.

 

Transfer fra lufthavnen til skibet i Barcelona er ikke inkluderet. Vi anbefaler, at I tager en taxi, som koster ca. 39 €. 


Rejsebeskrivelse

I flyver til Barcelona, hvor I går ombord på det flotte krydstogtskib Costa Pacifica.

 

Den første dag tilbringes på havet, så I kan blive fortrolige med hele skibet og alle hendes faciliteter. Den efterfølgende morgen ankommer I til Afrika, når den marokkanske by Tanger besøges. Byen ligger, hvor Atlanterhavet og Middelhavet mødes. I årtierne op til Marokkos selvstændighed i 1956 havde Tanger status som international by og var da et mødested for eventyrlystne og rige mennesker fra hele verden – deriblandt også spioner og menneskesmuglere, og i dag bærer byen stadig præg af denne blanding af kulturer. Slentr en tur igennem byens gamle, smalle gader og sæt jer ned på det store torv, og få en kop grøn myntete, inden I begiver jer ind i den hektiske, men farverige medina, hvor I kan købe alt mellem himmel og jord i en eventyrlig atmosfære.

 

Herefter påbegyndes turen tværs over Atlanterhavet, der byder på anløb på tre forskellige øer i form af portugisiske Madeira, spanske Tenerife og hovedøen i den selvstændige øgruppe Kap Verde.

 

Den portugisiske ø, Madeira, er kendt for sin frodige natur og mange billedskønne landsbyer, hvoraf mange tilbyder de smukkeste panoramaudsigter. En idyllisk ø med smukke strande, fantastiske landskaber formet i lava og frodige, grønne skove. Besøg de små, fredfyldte landsbyer gemt væk mellem de næsten vinkelrette bjerge og tag turen tilbage ned til Funchal på gammeldags eller moderne maner: Med en ”kurvslæde” eller kabelbanen. En klassisk Madeira-oplevelse er en vandretur langs øens levadaer, der er menneskeskabte kanaler, som året rundt opsamler regnvand og fører det til alle fire hjørner af øen. Oplev også den smukke botaniske have, smag på den lokale Madeira vin og besøg CR7 Museum, der hylder fodboldstjernen Cristiano Ronaldo, som er født på øen.

 

Tenerife står næst for skud. Hovedstaden Santa Cruz, hvor Costa Pacifica lægger til, kan prale af kulørte markeder, blomstrende haver, spændende kunstgallerier og museer samt livlige, udendørs caféer. Men øens vartegn er dog den stadig aktive vulkan Teide beliggende i et barsk og goldt men smukt landskab, hvor der ligger sne året rundt. Langs kysterne er naturen mere frodig, især på øens nordside, hvor hyggelige og farverige Puerto de la Cruz er rig på historisk arkitektur med gamle huse med træbalkoner. Her ligger også Loro Parque, hvor papegøjer cykler og pingviner hopper og danser. Og så findes der faktisk også pyramider bygget af lavasten på øen!

 

Kap Verde er Afrikas vestligste land – en mindre øgruppe, som fik sin selvstændighed fra Portugal i 1975 efter en voldelig revolution. Hovedstaden Praia ligger på øgruppens største ø, Santiago, der oprindeligt er vulkansk men i dag yderst frugtbar med en meget varieret natur. Her findes både smukke sandstrande, forrevne bjergtinder, frodige dale og vide plateauer. Den tidligere hovedstad, Cidade Velha, er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste på grund af sine flotte bygninger fra kolonialtiden samt sin store historiske betydning. Da slavehandlen var på sit højeste, kom mange af skibene, som fragtede de tilfangetagne slaver fra Afrika til Sydamerika, Caribien og USA, nemlig forbi Kap Verde for at medtage endnu flere fanger. I finder mindesmærker for fortidens rædsler her, men derudover er det de lokale rytmer, solens stråler og de lokales smil, der skaber en tiltrækkende atmosfære og gør Kap Verde til en fortryllende oplevelse.

 

I får nu nogle dage til søs, hvor alle indtrykkene fra den første del af rejsen kan falde på plads, inden Brasilien nås. Der er god tid til at nyde skibet og de mange faciliteter og aktiviteter ombord eller bare slappe af med en god bog eller et dyp i poolen.

 

Inden ankomsten til Rio de Janeiro er der tre anløb i Brasilien, hvor temperaturerne på denne årstid typisk ligger på 25-28 grader. Det første anløb i Sydamerika bliver i Recife. Da flere floder og mindre vandløb flyder gennem byen, under mere end 50 broer og løber ud i Atlanterhavet, kaldes Recife også for Brasiliens Venedig. Det er en af de første byer, portugiserne i sin tid kom til, og her anlagde de sukkerrørsplantager, hvor slaverne arbejdede. I dag er området kendt for de mange levn fra den tid, og i nabobyen Olinda, som Recife næsten er vokset sammen med, ses stadig mange af plantageejernes flotte og overdådige hjem samt landets ældste kirke. Charmerende, fotogene kirker er der flere af i Recife som f.eks. den iøjnefaldende, turkise Vor Frue af Gode Rejser fra 1656. I udkanten af byen finder I surrealistiske skulpturer og templer i en regnskovs-have, der samlet er en del af Francisco Brennand museet, der hylder Brasiliens største keramikers værker.

 

Herefter venter den lidt mere ukendte ”lille by”, Maceio, som med sine 1 million indbyggere er lille i brasiliansk målestok. Koralrevet langs kysten er blandt verdens smukkeste, ligesom byen også kendes for flere lækre sandstrande. Derfor er det ved dette anløb oplagt med en rigtig slapperdag i palmernes skygge. Eller hvad med en lille sejltur i de flotte laguner, hvor I kan møde et rigt, eksotisk dyreliv?

 

Endelig er der Salvador de Bahia, der er en af landets største byer. Her smelter flere kulturer sammen og sætter sine aftryk på maden, musikken og dansen. Byen er kendt for sin særlige koloni-arkitektur og pastelfarvede bygninger, og I vil føle jer hensat til det 17. århundrede, når I bevæger jer rundt i det bakkede og brostensbelagte historiske Pelourinho distrikt, der er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste og betegnes som Salvadors bankende hjerte. Der findes mere end 300 kirker i Salvador. Blandt de mest overdådige og uforglemmelige er São Francisco kirke og kloster med udsmykkede lysekroner, udskæringer i bladguld og fantastiske loft-til gulv freskoer af autentiske portugisiske fliser. I finder også en af verdens ældste elevatorer i Salvador i form af Elevador Lacerda, der er en del af en eminent Art Deco konstruktion og transporterer jer 60 m op i luften, så I kan nyde udsigten over byen.

 

Efter en sidste dag på havet ankommer Costa Pacifica til Rio de Janeiro, som er indbegrebet af sol og sommer, fest og farver. Ofte forbindes byen med samba og det årlige spektakulære karneval, og den festlige stemning emmer fra barer, restauranter og stranden året rundt. Rio er også verdensberømt for de ikoniske, kilometerlange sandstrande og de frodige grønne bakker og bjergtoppe, der omkranser byen – heriblandt Sugarloaf Mountain med kabelbanen og Corcovado Mountain på hvis top Kristus-statuen troner. Rio er diversitetens by og rummer alt fra kvarterer med højhuse, store villaer og eksklusive forretninger samt de glamourøse strande til de berygtede slumkvarterer – de såkaldte favelaer. Der er kort sagt noget for enhver smag og masser at opleve i Rio, og I har to overnatninger ved Copacabana-stranden, så der er god tid til det hele. På turen fra skibet til hotellet tages I med på en lille byrundtur, hvor I bl.a. kommer op i Kristus-statuen. Så er I klædt på til efterfølgende at opleve byen på egen hånd.


Hotel i Rio de Janeiro

Rejsen er inklusive 2 overnatninger med morgenmad på 4* hotel med en god placering i Rio de Janeiro. Værelserne har eget badeværelse, og opholdet inkluderer morgenmad.


Skibet

I sejler med Costa Pacifica, der er blandt de større af rederiets skibe. Skibets udsmykning er inspireret af musik, hvilket skaber en afslappende atmosfære og stemning.

 

Skibet medtager mere end 3.000 passagerer og er blandt de skibe, der har rigtig mange kahytter med balkon, hvor I kan sidde og nyde udsigten og roen på havet. Costa Pacifica har en stor spa- og wellnessafdeling, fire pools, hvoraf to kan overdækkes, fem whirlpools, et stort kasino og 13 lounges, der er indrettet i forskellige temaer. Der bydes også på et imponerende teater, et roligt bibliotek, F1-simulator, sportsfaciliteter og fitness.

 

Ombord på skibet er der fri adgang til mange af skibets faciliteter, og hver dag er der underholdning for store og små – ikke mindst show i teateret hver aften.

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst inden for åbningstiden.

 

Drikkepakker

Der tilbydes forskellige drikkepakker på disse rejser. De nævnte priser gælder kun, hvis drikkepakken bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet. De kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15 % i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

MY DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

Pris: 4.420 kr. (260 kr. pr. dag)

 

MY DRINKS PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 0,5 liters flasker med mineralvand i en af barerne.

Pris: 5.865 kr. (345 kr. pr. dag)

 

MY SOFT DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal alkoholfrie drikkevarer. Det gælder mineralvand, sodavand, frugtjuice og iste pr. glas, alkoholfrie cocktails og varme drikke.

Pris:
Børn 2-17 år: 1.955 kr. (115 kr. pr. dag)
Voksne: 2.975 kr. (175 kr. pr. dag)

 

Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Pris:

  Børn u/18 år: 12.990 kr.
  Voksne: 13.990 kr. 

   

  Udflugter

  Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har I også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave jeres egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

   

  Se eksempel på det nuværende udflugtsprogram her.


  Særlige forhold på dette tilbud

  Vi må på dette krydstogt fra Barcelona til Rio de Janeiro med Costa Pacifica tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

   

  Forsikringer

  Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

   

  Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.


  Om Øster Lindet

  Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

   

  Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

   

  Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


  Tryghed på rejsen

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

  Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Privatadresse
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • En adresse og et mobilnummer pr. kahyt

   

  Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

   

  Bestilling og betaling

  Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 8.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

   

  Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

  Én unik kode gælder for 1 person.

   

  Rejsen inkluderer:

  • Fly København – Barcelona og Rio de Janeiro - København
  • 23 kg bagage plus 10 kg håndbagage
  • 17 overnatninger ombord på Costa Pacifica i den valgte kahytstype
  • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
  • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
  • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
  • Kahytsservice og daglig rengøring
  • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
  • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
  • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
  • Transfer skib – hotel inkl. byrundtur
  • 2 overnatninger på 4* hotel i Rio de Janeiro
  • Morgenmad på hotellet begge dage
  • Transfer hotel – lufthavn

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

   

  Ikke inkluderet i rejsens pris

  Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
  • Transfer fra lufthavnen til skibet på udrejsedagen
  • Udflugter
  • Drikkevarer der ikke er nævnt
  • Personlige forsikringer

   

  Vigtig information

  Kategori 1-kahytter kan som udvendige og balkonkahytter have begrænset udsigt. 

   

  Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

   

  Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

   

  Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, hotellets reception eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

   

  Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

   

  Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

   

  BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23. Børn skal være fyldt 6 måneder for at kunne deltage.

   

  Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

   

  Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

   

  Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

   

  Købet kan ikke fortrydes.

   

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

   

  Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

   

  Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Øster Lindet

  Sønderalle 1, 6630 Rødding
  Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 16. februar 2024 kl. 23:59

  Krydstogt fra Spanien til Brasilien