5-retters gourmetmiddag hos Den Lille Fede

Sidste chance!

Den Lille Fede er en anmelderrost restaurantperle i hjertet af hovedstaden, der byder på en udsøgt 5-retters gourmetmiddag. Menuen skifter cirka hver 4. uge og er perfekt til livsnydere og folk, der sætter pris på exceptionelle madoplevelser.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Forkæl dig selv med en storslået middagsoplevelse eller læg den under træet til en, der sætter pris på god mad og drikke. Den Lille Fede Restaurant er en højt anmeldt perle, der lige nu inviterer indenfor til en årstidsbestemt menu bestående af 5 delikate retter.

 

Restauranten gør sig især bemærket for den uovertrufne service, som det vidende personale yder for deres gæster. Tjenerne er altid klar med en sjov bemærkning, et glimt i øjet og et godt råd om den bedste vinparring. Passionen for god mad og service skinner virkelig igennem her.

 

Månedsmenu skifter cirka hver 4. uge og afspejler sæsonens råvarer og traditioner. Indløser I jeres deal til januar, står menuen bl.a. på muslingesuppe, meunierestegt fisk og Duroc svinenakke. Men hvem ved, hvilke lækkerier, man får lov at smage i måneden efter?

 

Slå til i dag og nyd en fantastisk middag midt i København.


Du får:

 

 • 5-retters menu hos Den Lille Fede Restaurant

 

SPOTpris 279 kr. Normalpris 425 kr. Spar 34 %

 

Værdibeviset kan indløses mandag - torsdag fra den 15. januar til og med 31. marts 2024. OBS. Det er ikke muligt at indløse den på valentinsdag den 14. februar 2024.

 

Menuen skifter hver 4. uge men består f.eks. af: 

 • Muslingesuppe -  paprika, fisk og dild
 • Meunierestegt fisk - persille, mandel og kål
 • Duroc svinenakke - æble, timian, kartoffel og persillerod
 • Gougéres - Vesterhavs ost, solbær og granola
 • Créme Brülée - chokolade, peanuts og citrus

Om Den Lille Fede Restaurant

I centrum af København, ved Boltens Gård ved siden af Kongens Nytorv, ligger Den Lille Fede Restaurant. Dette er en en særdeles hyggelig og romantisk restaurant med fokus på at stimulere alle sanserne. Her lægges vægt på at yde den gode service i en afslappet atmosfære. Du vil derfor her opleve en uformel tone og et kækt blik i øjet. 

 

På Den Lille Fede Restaurant er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas. Her er målet at give dig en hyggelig aften med dejlige smagsoplevelser på tallerkenen og i glasset. Visionen er bl.a. at servere fremragende mad og god vin til rimelige penge.

 

Køkkenet er kokkenes legeplads. Her får kreativiteten frit spil og nye idéer bliver udviklet og testet hver dag, før de ender på menuen. Inspirationen kommer især fra det nye nordiske køkken, der ofte kombineres med nye ideer og fortolkninger på spændende måder. Menuen skifter ca. hver 4. uge, så du altid kan opleve noget nyt, når du kommer indenfor til en god bid mad.

 

Den Lille Fede Restaurant har flotte anmeldelser bl.a. på Tripadvisor, hvor den scorer 4,5 ud af 5 stjerner med næsten 800 anmeldelser. Se et lille udsnit af de flotte anmeldelser her: 

 

"Dejlig modtagelse af tjeneren, hvor vi virkelig følte os velkommen.Vi fik en 7 retters med vin menu. Alt var simpelthen så lækkert og vinene var fantastiske til retterne. Vores tjener Martin, var smadder god til at fortælle om både mad og vine, samtidig var han et sprudlende energi bundt, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Vi kommer helt sikkert igen."

 

"Fra første øjeblik følte vi os velkommen, fantastisk modtagelse af tjeneren, sjældent har jeg oplevet så god en betjening, service og positiv tjener. Jeg kan desværre ikke huske hvad han hed, men han skal have kæmpe ros. Alle de 5 retter vi fik, smagte fantastiske og der var meget mad. Der blev ofte fyldt ekstra vi op i glassene til vores vinmenu. Alt i alt en gemt perle i hjertet af København. Jeg vil anbefale stedet til alle."

OBS: Menuen skifter cirka hver 4. uge.

 

Det er nødvendigt at bestille dit bord online, og dette skal gøres senest den 1. marts - og selvom du ønsker at spise efter denne dato. Husk  at gøre opmærksom på, at du har en SPOTdeal.

 

Der tages forbehold for travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden,  og at der kan være udsolgte datoer.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobil. 

 

Værdibeviset kan indløses mandag - torsdag fra den 15. januar til og med 31. marts 2024. OBS. Det er ikke muligt at indløse den på valentinsdag den 14. februar 2024.

Én unik kode gælder til:

 

 • 5-retters menu hos Den Lille Fede Restaurant

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Den Lille Fede ApS.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Den Lille Fede

  17 Store Kongensgade, 1264 København K
  Tlf.: 33 33 70 02 | CVR: 30608933 | kasper@denlillefede.dk |

  Sidste chance: 19. december 2023 kl. 23:59

  5-retters gourmetmiddag hos Den Lille Fede