'Copenhagen in Common' hos DAC

Sidste chance!

Start det nye år med et inspirerende besøg hos Dansk Arkitektur Center (DAC), hvor du kan opleve udstillingen 'Copenhagen in Common'. Her zoomes der ind på København, og beboere og turister svarer på, hvilke steder, der gør byen allerbedst.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Start det nye år med et inspirerende besøg hos Dansk Arkitektur Center (DAC), hvor du frem til 25. februar kan opleve den interessante udstilling 'Copenhagen in Common'. Her zoomes der ind på de steder i København, hvor fællesskabet har særligt gode betingelser. Københavnerne, tilflytterne, pendlerne og turisterne spørges om, hvor København er allerbedst. Hvor føler de sig hjemme i byen, og hvilke byrum virker modsat?  Arkitekterne bag projekterne stilles spørgsmål om, hvad der er lykkedes efter hensigten. Hvad er de særlig glade for, og hvad kunne være bedre? Gå på opdagelse i København og udforsk, hvad byen betyder for dig, mig og os.

 

Udover ’Copenhagen in Common’ kan du opleve Danmarks nationale galleri ’So Danish!’, der fremviser det bedste arkitektur, som Danmark og København har at byde på. Efter udstillingerne bydes du på en varm drik efter eget valg og dagens kage i DAC Café, hvor du bliver mødt af et smukt panoramaudsyn,  der giver en følelse af at være til stede midt i byens knudepunkt. Hvis vejret tillader det, er du også meget velkommen til at besøge ’Havne- eller Byterrassen’, som ligger på toppen af BLOX og giver et enestående udsyn over København. 

 

Bliver du inspireret under dit besøg og gerne vil starte din egen design-samling, kan du vise dit værdibevis i DAC Design shop og få 10 % rabat på dit køb. 


Du får:

 • 1 entrebillet til DAC inkl. 1 varm drik og dagens kage samt 10% rabat i DAC Design Shop

 

SPOTpris 120 kr. Normalpris 200 kr. Spar 40 %

 

OBS: Børn under 18 år har gratis adgang til DAC ifølge med en voksen/voksne.

 

Værdibeviset kan indløses fra 8. januar 2024 til og med 25. februar 2024.


Om Dansk Arkitektur Center

Dansk Arkitektur Center (DAC) er en international kulturattraktion for alle, der vil opleve banebrydende arkitektur og lære mere derom. Centeret er en spændende oplevelse for børn så vel som voksne, dem, der besøger København lejlighedsvist og dem, der har boet hele deres liv i hovedstaden. Gennem udstillinger, ture, events, læring og netværk skabes der hos DAC rum til inspiration, nydelse og fordybelse.

 

Foruden de spændende indendørs udstillinger, ligger DAC i den spektakulære bygning BLOX, som i sig selv er en arkitektonisk oplevelse. Her befinder I jer i hjertet af København, ved inderhavnen, i Københavns Kulturkvarter. Fra DACs tagterrasse har I en fantastisk udsigt over både by og havn og kan se nogle af byens mest velkendte bygninger og attraktioner.

 

Besøg også DAC Design Shop og gå på opdagelse i et håndplukket udvalg af nyt, dansk design i alt fra smykker og ure til bøger, print og design. Alt i butikken er nøje udvalgt ud fra nøgleord som klimavenlighed, bæredygtighed og nyskabelse. Sortimentet og indretningen er en helhedsoplevelse, der konstant skifter og dermed en ny oplevelse, hver gang du kigger forbi. DAC Design Shop laver ofte pop-up udstillinger med særligt udvalgte brands og fører også eksklusive produkter, der kun sælges i et begrænset antal. 

 

Det er utrolig nemt at komme til DAC. Metroen kører tæt dertil (Rådhuspladsen og Gl. Strand), eller du kan benytte BLOX-parkering med indkørsel fra Vester Voldgade 129). Kommer du på cykel, er du velkommen til at parkere på Bryghuspladsen og i BLOX’ indendørs cykelkælder. Både bus og havnebus går ligeledes lige til døren. Så nyd en hyggelig dag i DAC som en del af din næste tur til København.

Bestil bord i Caféen til din drik og dagens kage (SKAL bestilles) her.  Skriv 'SPOTdeal' i kommentarfeltet.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobil.

 

Børn under 18 år har gratis adgang til DAC ifølge med en voksen/voksne. Bemærk, at der ikke er forplejning til børn indeholdt i dealen. Dette skal købes separat i Caféen. 

 

Værdibeviset kan indløses fra 8. januar 2024 til og med 25. februar 2024.

Én unik kode gælder til:

 • 1 entrebillet til DAC inkl. 1 varm drik og dagens kage samt 10% rabat i DAC Design Shop

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til DAC - Dansk Arkitektur Center.

 

     Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

     DAC - Dansk Arkitektur Center

     Bryghuspladsen 10, 1473 København K
     Tlf.: 32 57 19 30 | CVR: 78805218 | info@dac.dk | Hjemmeside |

     Sidste chance: 26. december 2023 kl. 23:59

     Copenhagen in Common hos DAC