Ny klassiker på Jensens Bøfhus

Sidste chance!

Start det nye år med en saftig nyhed på en af de 23 Jensens Bøfhus-restauranter i Danmark eller i Malmø. Du får en 170 g engelsk bøf af tyksteg serveret med en duet af løg, skysovs og surt samt ristede kartofler og med et glas 11th Hour Zinfandel.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Vi har fået den store ære af at være nogle af de første til at byde jer på denne helt særlige nyhed hos Jensens Bøfhus! I det nye år kan du nemlig opdage en helt ny favorit på menukortet, og du kan naturligvis prøve den til en fremragende SPOTpris.

 

Med denne nyhed bydes du på en 170 g klassisk engelsk bøf af tyksteg serveret med en duet af løg, skysovs og surt samt ristede kartofler. 

 

En så mør og saftig nyhed må der skåles på, og det kan du gøre med et glas 11th Hour Zinfandel. En blød og rund amerikansk vin, produceret på druer fra Lodi-regionen, der er epicentret for Zinfandel. Ønsker du hellere en øl eller en sodavand, kan Jensens naturligvis også arrangere det.

 

Du bydes i det nye år indenfor på de 21 danske Jensens Bøfhus-restauranter samt de 2 restauranter i Malmø, hvor der er dækket op til en helt ny madoplevelse med dine kære, uanset om det er til frokost eller aften.

 

Hos Jensens Bøfhus er det tid til at være sammen med dem, du holder af.


Du får:

 • 170 g klassisk engelsk bøf af tyksteg
 • Serveret med duet af løg, skysovs og surt samt ristede kartofler
 • Et glas 11th Hour Zinfandel (Ønskes andet end vin, tilbydes der en øl eller en sodavand)

 

SPOTpris 229 kr. Normalpris 348 kr. Spar 34 %

 

Værdibeviset kan indløses søndag til torsdag fra og med den 2. januar 2024 til og med den 28. marts 2024. Kan indløses i hele åbningstiden.


Om Jensens Bøfhus

Jensens Bøfhus har i over 30 år været garant for et godt, uformelt måltid tilsat smilende service. Det store menukort rummer bøffer, burgere, softice og andre velkendte favoritter på stribe, og de mange restauranter landet over og i udlandet er elskede af både store og små for deres evne til at danne rammen om det gode samvær, der bliver til gode minder.

 

Glæd dig til smilende service og godt selskab hos Jensens Bøfhus. Find din nærmeste Jensens Bøfhus-restaurant her: https://jensens.com/da/

Du booker dit bord via https://jensens.com/da/book-bord/. I feltet "Bemærkninger" skal du angive, at du har værdibeviser fra SPOTdeal, og hvor mange du ønsker at indløse.

 

Værdibeviset kan indløses i alle 21 Jensens Bøfhus-restauranter rundt om i Danmark samt i de 2 restauranter i Malmø. Se oversigt over danske restauranter og åbningstider på hjemmesiden: https://jensens.com/da/. Se oversigt og åbningstider for de 2 restauranter i Malmø på hjemmesiden her: https://jensens.com/sv/find-restaurant/.

 

Tilbuddet gælder ikke i Take Away og kan ikke kombineres med Club Jensens eller andre tilbud, rabatter og rabatordninger. Værdibeviset kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. 

 

Medbring værdibevis printet eller på mobiltelefon og vis det til personalet, når tilbuddet skal indløses.

 

Værdibeviset kan indløses søndag til torsdag fra og med den 2. januar 2024 til og med den 28. marts 2024. Kan indløses i hele åbningstiden.

Én unik kode gælder til:

 

 • 170 g klassisk engelsk bøf af tyksteg
 • Serveret med duet af løg, skysovs og surt samt ristede kartofler
 • Et glas 11th Hour Zinfandel (Ønskes andet end vin, tilbydes der en øl eller en sodavand)

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Jensens Bøfhus.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Jensens Bøfhus

  info@jensens.com
  CVR: 13212538
  Tlf.: 70 30 40 50 | Hjemmeside |

  Sidste chance: 27. december 2023 kl. 23:59

  Nyhed fra Jensens Bøfhus