All inclusive på Restaurant FEAST

Sidste chance!

Besøg Restaurant FEAST, og glæd dig til at opleve et moderne ad libitum-koncept i en uformel atmosfære. FEAST ligger på Aarhus Ø, og den levende og moderne bydel skaber de perfekte rammer for en gastronomisk oplevelse med skyhøjt niveau.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Besøg restaurant FEAST, som er en del af det gastronomiske madimperium MIB. FEAST er beliggende på Aarhus Ø, og byder dig og dine gæster indenfor til smagsoplevelser i særklasse med mad og drikke ad libitum.

 

Som alle MIB-restauranter er FEAST kendetegnet ved sin brug af årstidens råvarer, der naturligvis er friske og lokalt forankrede, samt deres moderne gastronomi og klassiske retter i nye fortolkninger. Maden er nordisk inspireret, og her er noget for alle og enhver – store som små.

 

Hos Restaurant FEAST er både mad og drikke ad libitum og hentes i et selvbetjeningskoncept under uformelle, nordiske rammer. Glæd dig til at gå ombord i den lækre menu tilberedt fra FEASTs særlige signatur: Den indendørs kulgrill, Josperen. 

 

Vi håber, I får en smagfuld aften i godt selskab.


Du får:

 

 • 2 timers all inclusive mad og drikke

 

SPOTpris 315 kr. Normalpris 425 kr. Spar 25 %

 

Skal aftenen forlænges?

Hvis du ønsker at spise og drikke i længere tid, koster det 70 kr. pr. person pr. halve time. Dette afregnes direkte hos Restaurant FEAST.

 

Værdibeviset kan indløses onsdage og torsdage kl. 17.00 - 23.00 fra den 10. januar 2024 til og med den 27. marts 2024. (Sidste ankomsttid er kl. 20.30)


Mad og drikke ad libitum

Forretterne serveres ved bordet, mens drikkevarer, snacks, hovedretter og desserter serveres fra kokkebaren omkring det åbne køkken, hvorfra du selv tager alt, hvad maven begærer. 

 

Josper-ovnen er en brænde- og kulfyret ovn med lukket ovnrum, hvilket giver maden smag af den aromatiske røg fra trækullene og tilbereder det til perfektion, uden at tørre ud.

 

Drikkevarerne på Restaurant FEAST består af flere slags øl, rødvine og hvidvine samt rosé og forskellige bobler. Derudover byder udvalget på sodavand, hjemmelavede safte og kombucha-drikke, som er brygget på en lille gård i Nordjylland. Alt i alt over 25 forskellige drikkevarer at vælge mellem.


Om MIB

MIB er et aarhusiansk madimperium bestående af en lang række virksomheder, der med Martin Ib i spidsen, har høje krav til både råvarer, smag, tilberedning næringsindhold og sundhed. 

 

MIB rammer bredt i sit udbud af restauranter med de gode råvarer, den gode smag og det visuelle udtryk som fællesnævner. Det ses også hos de mange cateringordninger, bagerier, restauranter og madmarkeder, der hører til navnet, og som du nok er stødt på i din færden i Aarhus.


I en bydel i sprudlende udvikling

Når du alligevel besøger Aarhus Ø for at spise dig mæt i de mange fristende herligheder, er det helt oplagt at kombinere madoplevelsen med et tur rundt i Aarhus's yngste bydel. Her kan du blandt andet se Danmarks højeste boligbyggeri, Lighthouse, tage form og beundre Isbjerget - et arkitektonisk imponerende boligbyggeri, der sender tankerne mod virkelige isbjerge.

Bordbestilling er påkrævet på www.martinib.dk/restauranter/feast/. Husk at oplyse den unikke kode fra dit/dine værdibevis(er) i kommentarfeltet.

 

Når du booker bord på FEAST vælger du, i hvilket tidsinterval, du ønsker at have bordet.

 

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning ikke er ledig.

 

Kampagnen gælder ikke takeaway.

 

Afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud, er restauranten berettiget til at indløse dit værdibevis.

 

Du kan forvente ekstra travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

 

Vigtigt: Medbring printet værdibevis ved ankomst.

 

Værdibeviset kan indløses onsdage og torsdage kl. 17.00 - 23.00 fra den 10. januar 2024 til og med den 27. marts 2024. (Sidste ankomsttid er kl. 20.30)

Én unik kode gælder til:

 

 • 2 timers all inclusive mad og drikke

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til MIB Restaurant Feast.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  MIB Restaurant Feast

  Mariane Thomsens Gade 4B, 8000 Århus Ø
  Tlf.: 93 97 43 84 | CVR: 38055372 | | Hjemmeside |

  Sidste chance: 31. december 2023 kl. 23:59

  All inclusive på Restaurant FEAST