Massage og spa hos Ni'mat

Sidste chance!

Giv dig hen til ultimativ velvære og forkælelse med en times dybdegående fysiurgisk massage samt efterfølgende adgang til det luksuriøse og prisvindende spaområde hos Ni’mat Spa på Hotel Clarion Copenhagen Airport.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med en times massage og en time i spaen for ultimativ velvære hos Ni'mat Spa på Hotel Clarion.

 

Massagen er fysiurgisk, en effektiv massageform, der gennemarbejder alle kroppens muskler og løsner op i spændinder og myoser. Efter behandlingen vil du derfor føle dig afslappet lang tid efter. 

 

Men forkælelsen stopper naturligvis ikke der. Efter massagen har du nemlig 1 times adgang til det luksuriøse spaområde, der ligeledes emmer af afslapning.

 

Vandtemplet hos Ni’mat Spa er en smuk oase, hvor man ikke kan andet end at slappe af og lade velværen fylde i kroppen. Stemningen er rolig, og stilen asiatisk inspireret. Luften er let og frisk med snert af olier og blomster. De eneste lyde er dæmpet afspændingsmusik og rindende vand. Interiøret er smukt og holdt i naturlige materialer som sten og bambus.


Du får:

 

 • 1 times fysiurgisk massage og 1 times spa

 

SPOTpris 595 kr. Normalpris 900 kr. Spar 34 %

 

Værdibeviset kan indløses mandag - fredag kl. 15.00 - 21.00 fra den 15. november 2023 til og med den 27. marts 2024. 


Om Ni'mat Spa

Ni’mat Spa holder til på Hotel Clarion i Kastrup og tilbyder wellness i verdensklasse, baseret på asiatiske traditioner. Dybe farver pryder væggene, Buddha-figurer maner til ro, lækker musik fylder ørene, og den rolige atmosfære, der giver et indblik i østens mystik, inviterer dig indenfor til komplet afkobling og pleje af krop og sjæl.

 

Så snart du træder ind ad døren, mærker du stemningen – en uspoleret ro, bløde toner og afslappende dufte imødekommer dig, og i receptionen bliver du budt velkommen af værtinden.

Det er muligt at indløse værdibeviset lørdag (kl. 10.00 - 19.00), søndag (kl. 10.00 - 17.00) og helligdage mod et tillæg på 195 kr. pr. person. Dette afregnes direkte med Ni’mat Spa på dagen.

 

Det er muligt at indløse denne deal i Ni'mats afdeling i København K (Hotel Kong Arthur på Vendersgade 27) mod et tillæg på 195 kr. pr. person.  Dette afregnes direkte med Ni’mat Spa på dagen.

 

Ni'mat stiller badekåbe og håndklæder til rådighed. Gæsterne skal blot medbringe badetøj.

 

Værdibeviset kan indløses mandag - fredag kl. 15.00 - 21.00 fra den 15. november 2023 til og med den 27. marts 2024. 

Én unik kode gælder til:

 

 • 1 times fysiurgisk massage og 1 times spa

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Nimat Spa Aps (Clarion).

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Nimat Spa Aps (Clarion)

  Ellehammersvej 20, 2770 Kastrup
  Tlf.: 33 15 89 55 | CVR: 29787182 | nimat@nimat.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 26. december 2023 kl. 23:59

  Massage og spa hos Ni'mat