Dansk Arkitektur Center

Sidste chance!

Oplev bl.a. udstillingerne So Danish! og Copenhagen in Common hos Dansk Arkitektur Center (DAC), hvor du f.eks. kan blive klogere på bæredygtigt byggeri. Slut besøget af med et glas gløgg og en lækker 'brunkage' med udsigt over by og havn.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Hos DAC i BLOX får du unik udsigt til julestemningen i både by og havn. I 2023 er København udnævnt som verdens Arkitekturhovedstad af UNESCO, og det er derfor oplagt at planlægge et julebesøg til Dansk Arkitektur Center (DAC) lige netop denne jul, hvor DAC er midtpunkt for et væld af aktiviteter og udstillinger.

 

Her kan du nyde en spændende dag, hvor du bliver klogere på klimavenligt byggeri og den arkitektur, der former vores hverdag. Se bl.a. udstillingerne ’So Danish!’ og ’Copenhagen in Common’, der fremviser det bedste arkitektur, som Danmark og København har at byde på.


Efter udstillingerne byder DAC på et glas gløgg (med eller uden alkohol) og en økologisk ’brunkage’ (nougat, 'brunkage'krydderier) i Caféen, som har en fantastisk panoramaudsigt til byen, der vil være pyntet smukt op til jul. Hvis vejret tillader det, er du også meget velkommen til at besøge ’Havne- eller Byterrassen’, som ligger på toppen af BLOX og giver er enestående udsyn over København. 


DACs Design Shop er desuden et oplagt sted at købe julegaverne til venner og familie. Fremvis dit værdibevis ved kassen og få 10 % i julerabat. 


Du får:

 • 1 entrébillet (voksen), 1 glas gløgg , 1 ’brunkage’ og 10% rabat i DAC Design Shop


SPOTpris 120 kr. Normalpris 200 kr. Spar 40 %

 

OBS: Børn under 18 år har gratis adgang til DAC ifølge med en voksen/voksne.

 

Værdibeviset er gyldigt alle åbningsdage indtil lukketid kl. 18.00 (torsdage kl. 21.00) til og med den 30. december 2023.


Om Dansk Arkitektur Center

Dansk Arkitektur Center (DAC) er en international kulturattraktion for alle, der vil opleve banebrydende arkitektur og lære mere derom. Centeret er en spændende oplevelse for børn så vel som voksne, dem, der besøger København lejlighedsvist og dem, der har boet hele deres liv i hovedstaden. Gennem udstillinger, ture, events, læring og netværk skabes der hos DAC rum til inspiration, nydelse og fordybelse.

 

Foruden de spændende indendørs udstillinger, ligger DAC i den spektakulære bygning BLOX, som i sig selv er en arkitektonisk oplevelse. Her befinder I jer i hjertet af København, ved inderhavnen, i Københavns Kulturkvarter. Fra DACs tagterrasse har I en fantastisk udsigt over både by og havn og kan se nogle af byens mest velkendte bygninger og landmærker.

 

Besøg også DAC Design Shop og gå på opdagelse i et håndplukket udvalg af nyt, dansk design i alt fra smykker og ure til bøger, print og design. Alt i butikken er nøje udvalgt ud fra nøgleord som bæredygtighed og nyskabelse. Sortimentet og indretningen er en helhedsoplevelse, der konstant skifter og dermed en ny oplevelse, hver gang du kigger forbi. DAC Design Shop laver ofte pop-up udstillinger med særligt udvalgte brands og fører også eksklusive produkter, der kun sælges i et begrænset antal. 

 

Det er utrolig nemt at komme til DAC. Metroen kører tæt dertil (Rådhuspladsen og Gl. Strand), eller du kan benytte BLOX-parkering med indkørsel fra Vester Voldgade 129). Kommer du på cykel, er du velkommen til at parkere på Bryghuspladsen og i BLOX’ indendørs cykelkælder. Både bus og havnebus går ligeledes lige til døren. Så nyd en hyggelig dag i DAC som en del af din næste tur til København.

Bestil bord i Caféen til gløgg og julekage (SKAL bestilles) her (https://book.easytablebooking.com/book/?ref=fb&id=a2f28#step=date&qty=2&type=1431).  Skriv 'Juledeal' i kommentarfeltet.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobil.

 

Børn under 18 år har gratis adgang til DAC ifølge med en voksen/voksne. Bemærk, at der ikke er forplejning til børn indeholdt i dealen. Dette skal købes separat i Caféen. 

 

Værdibeviset er gyldigt alle åbningsdage indtil lukketid kl. 18.00 (torsdage kl. 21.00) til og med den 30. december 2023.

Én unik kode gælder til:

 • 1 entrébillet (voksen), 1 glas gløgg , 1 ’brunkage’ og 10% rabat i DAC Design Shop

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til DAC - Dansk Arkitektur Center.

 

     Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

     DAC - Dansk Arkitektur Center

     Bryghuspladsen 10, 1473 København K
     Tlf.: 32 57 19 30 | CVR: 78805218 | info@dac.dk | Hjemmeside |

     Sidste chance: 15. december 2023 kl. 23:59

     Dansk Arkitektur Center