Betagende natur og anderledes fauna i Alaska

Sidste chance!

Lad jer betage af naturens rustikke vidundere og det rige dyreliv i USA's største delstat. Alaska er et enestående rejsemål med smuk, uberørt natur og et unikt dyreliv, hvor der bl.a. er god mulighed for at opleve hvaler og bjørne. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Norwegian Cruise Line's imponerende skib Norwegian Bliss tager jer med på en enestående og nærmest mytisk rejse ud i den barske, men fortryllende natur i Alaska. En uges krydstogt, hvor I bliver betaget af naturens rustikke vidundere og det rige dyreliv.

 

Undervejs kan I næsten blive ét med naturen på en hundetrukken slæde ud i vildmarken, på en sejltur med katamaran på de maleriske fjorde mellem bjergsider og vandfald eller på en panorama-togtur langs grønne skove og bare klipper.

 

Særligt for dette krydstogt:

 

 • Meget attraktiv pris på et krydstogt til Alaska, der er kendetegnet ved sin smukke, uberørte natur og et unikt dyreliv, hvor der bl.a. er god mulighed for at opleve hvaler og brune bjørne
 • Oplev USA's største delstat, herunder hovedstad Juneau, som kun kan tilgås med fly og skib
 • Inkl. 1 overnatning i metropolen Seattle og helpension ombord på skibet

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København – Seattle t/r
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Standard catering på flyet – ekskl. drikkevarer
 • 1 overnatning på 4* hotel i Seattle 
 • 7 overnatninger på Norwegian Bliss i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater

 

Afrejse den 3. maj 2024:

 • Indvendig kahyt
  SPOTpris 13.990 kr. 
 • Balkonkahyt
  SPOTpris 19.990 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 7.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 

 • Obligatorisk servicegebyr på 20 $ pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
 • Indrejsetilladelse til USA (ESTA) – koster ca. 21 $
 • Transfers i Seattle
 • Forplejning og evt. resort fee på hotel i Seattle
 • Udflugter
 • Forsikringer

Rejseplan

 

Untitled-1.jpg

 

3. maj: Afrejse fra København og ankomst i Seattle. Check ind på hotel
4. maj: Check ind på skibet senest kl. 15.00. 17:00 afgang Seattle
5. maj: På havet
6. maj: 11:00 – 18:00 Sitka
7. maj: 07:00 – 13:30 Juneau. Cruising forbi Endicott Arm og Dawes Glacier
8. maj: 07:00 – 15:00 Icy Strait Point
9. maj: 06:30 – 13:15 Ketchikan
10. maj: 20:00 – 23:59 Victoria, Canada
11. maj: 06:00 ankomst Seattle. Hjemrejse
12. maj: Ankomst i Danmark.

 

Transport 

Fly til og fra København er inkluderet i rejsen.

 

Flytider - udrejse:

 • Afgang København kl. 07.25
  Ankomst London kl. 08.35
 • Afgang London kl. 09.50
  Ankomst Seattle kl. 11.35

 

Flytider - hjemrejse:

 • Afgang Seattle kl. 20.00
  Ankomst London kl. 13.15 +1
 • Afgang London kl. 15.20
  Ankomst København kl. 18.20

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem til afrejse.

 

Transport i Seattle er ikke inkluderet. Vi anbefaler enten taxi, Uber eller lignende service, som fungerer upåklageligt i USA.


Rejsebeskrivelse

I flyver fra København til Seattle, der ligger smukt på den amerikanske nordvestkyst tæt på grænsen til Canada. Byens vartegn er observationstårnet The Space Needle, der blev bygget til Verdensudstillingen i 1962, og som stadig dominerer bybilledet. I kan sagtens nå at komme rundt i Seattle, da I har en hotelovernatning centralt i byen, inden I næste dag påbegynder jeres krydstogt.

 

Den første dag ombord foregår til søs, så I kan blive fortrolige med det imponerende skib, Norwegian Bliss, og alle hendes faciliteter. Det første stop bliver i Alaskas ældste by, Sitka. Området var russisk i det meste af 1800-tallet, efter at russerne vandt kampen om byen over de lokale Tlingit-indianere i 1804 og derefter havde magten frem til 1867, hvor Alaska blev solgt til amerikanerne. Russernes tilstedeværelse opleves stadig i dag, hvor dele af befolkningen bekender sig til den russisk-ortodokse tro og besøger St. Michaels Katedral i klassisk russisk stil. En farverig dansetrup fremfører også stadig autentiske russiske og ukrainske danse i flotte kostumer for at bevare den russiske kultur i Alaska. Der er også et rigt dyreliv i og omkring Sitka, hvor I f.eks. kan se hvaler, søløver, brune bjørne, havoddere, hvidhovedet havørne og den særlige Sitka-hjort. Nyd naturen – evt. på en vandre- eller cykeltur eller i en kajak.

 

Alaskas hovedstad, Juneau, der blev grundlagt i forbindelse med guldfeberen i 1800-tallet, er næste anløb. Ingen veje fører til Juneau, så I kan kun komme hertil med enten fly eller skib, men når I først er her, er der masser at se og opleve. Man mister næsten pusten, når man ser sig omkring – den ene betagende udsigt afløser den anden, når øjet skanner henover det åbne hav, sneklædte bjergtinder og bjergskråninger beklædt med fyrretræer. Det er muligt at komme på hvalsafari eller ud i vildmarken på en hundeslæde, og den enestående Mendenhall gletsjer, der lyser blåt, ligger lige uden for byen.

 

På vej mod det næste anløb, sejles der gennem Endicott Arm – en smal, uberørt fjord, hvor I passerer både granitklipper og bjergdale samt en frodig skov med flere billedskønne, brusende vandfald. Et unikt landskab, hvor tidevandsgletsjere løber ud fra bjergene og fylder havet med isbjerge i forskellige former, størrelser og blå nuancer. En uforglemmelig oplevelse!

 

Icy Strait Point er næste stop – et betagende sted tæt på den lille lokale by, Hoonah, hvor antallet af vilde dyr langt overgår antallet af mennesker. Chancen for at komme tæt på de majestætiske hvaler bliver ikke større end her, ligesom koncentrationen af brune bjørne her er en af de største i verden, hvorfor disse bamser ofte spottes i området. I kan se det hele fra oven, hvis I tør tage med verdens højeste og længste Zipline-svævebane, hvor I suser hen over trætoppene med op til 100 km/t.

 

Norwegian Bliss lægger herefter til i Ketchikan, hvor I finder mange levn fra områdets oprindelige beboere, indianerne. Således finder I verdens ældste samling af totempæle samt flere historiske bygninger, der giver et indblik i en spændende kultur. Naturen omkring Ketchikan er også spektakulær – Misty Fjords er en naturlig mosaik af spejlblankt vand, bjergtinder dækket med sne, høje vandfald og stejle klippevægge.

 

Krydstogtet afsluttes med et hyggeligt aftenanløb i Victoria på sydspidsen af Vancouver Island. Nyd aftenstemningen på en spadseretur rundt i den historiske by, der er kendt for sine flotte parker og klassiske bygninger, og sving eventuelt forbi den frodige Beacon Hill Park. Ved midnatstid stævner Norwegian Bliss ud på rejsens sidste etape tilbage til Seattle, hvor der er ankomst næste morgen.

 

Fra Seattle flyver I tilbage til Danmark med fantastiske naturbilleder for evigt printet på nethinden. Ønsker I længere tid i USA, kan hjemrejsen udskydes mod et mindre tillæg, så I får nogle dage på egen hånd, inden I vender hjem.


Hotel i Seattle

I bliver indkvarteret i 1 nat på et godt 4* hotel i Seattle få kilometer fra krydstogtsterminalen. I får gode værelser med klimaanlæg og eget badeværelse. Opholdet er uden forplejning. 


Skibet 

Gør jer klar til en ekstraordinær oplevelse ombord på Norwegian Bliss. Navnet betyder direkte oversat "lyksalighed", og det er lige præcis, hvad I vil opleve, når I sejler med hende. Skibet er skræddersyet til at være spektakulært og introducerer den revolutionerende observationslounge - et harmonisk miljø i skibets front med sofagrupper og divaner, bar og buffet. Herfra kan I nyde de fantastiske øjeblikke, når de store ørne svæver hen over gletsjere.

 

Norwegian Cruise Line har Free Dining, så I kan spise, når I har lyst, og udvalget af restauranter er stort. Rejs til nye steder med velkendte favoritter og unikke tilføjelser fra hele verden i Food Republic, eller forkæl jer selv med de bedste kødudskæringer serveret med de lækreste trøffelfritter drysset med parmesan på det amerikanske steakhouse Cagney's. Med mere end 20 spisesteder har Norwegian Bliss noget for enhver smag.
I finder 16 barer og lounges på Norwegian Bliss, så en farverig cocktail eller en iskold fadøl er aldrig langt væk. Nogle er all round-barer, mens andre har et tema og specialiserer sig i f.eks. vin eller mojitos. Har I tilkøbt Free at Sea-fordelspakken - kan denne bruges i samtlige barer, hvor de fleste fristelser er inkluderet.

 

Ombord på Norwegian Bliss kommer I aldrig til at kede jer! Her er førsteklasses underholdning og masser af aktiviteter at fornøje sig med. Gå i det imponerende teater og se en ægte Broadway-musical med alt hvad dertil hører af sang og dans. Artisterne er topprofessionelle og leverer en uforglemmelig oplevelse! Deltag også i skibets temafester - hver aften sker der noget nyt - med alt fra linedance til latinorytmer og silent disco.

 

Norwegian Bliss blev søsat i april 2018. Hun er 330 meter lang og har plads til ca. 4.000 passagerer. Hun er elegant indrettet i moderne stil og bygget specielt til at sejle i Alaska, hvor den særlige observationslounge forrest i skibet kommer rigtig til sin ret. Herfra har I et fantastisk 180 graders vue til den betagende natur. 


Mad og drikke

Inklusive i prisen er helpension, så alle måltider kan indtages ombord. I har free dining og bestemmer dermed selv jeres spisetid, og hver dag har I flere forskellige buffet- og a la carte-restauranter at vælge imellem. Maden er udsøgt og smukt serveret, og I kan spise 24 timer i døgnet. 

 

På skibet findes desuden flere specialrestauranter såsom et steakhouse, en fransk bistro og en japansk restaurant, hvor der kan bestilles bord efter ønske, og her betaler I ekstra for maden.

 

Free at Sea tillægspakke

I kan opgradere jeres krydstogt med disse fire formidable fordele. Pakken koster 1.500 kr. pr. person.

 • Premium drikkepakke: Et bredt udvalg af softdrinks, juice, fad- og flaskeøl, vin pr. glas, likører, spiritus, drinks og cocktails i samtlige restauranter, barer og lounges ombord. Gælder døgnet rundt.
 • Middage i specialrestauranter: Få 1-2 middage i specialrestauranterne uden at skulle betale ekstra. Antallet afhænger af kahytsvalg: Indvendig kahyt giver 1 middag, mens balkonkahyt giver 2 middage. 
 • Internetpakke: 300 minutters forbrug af wi-fi pr. kahyt.
 • Udflugtspakke: Ved køb af udflugter ombord, får I 50$ rabat pr. kahyt pr. anløb.

 

Free at Sea tilkøbes direkte hos Øster Lindet ved indløsning af værdibeviset.

 

Udflugter

Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som I kan tilkøbes direkte hos rederiet hjemmefra eller ombord. Vi anbefaler at bestille hjemmefra, mens udvalget er størst. I kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare jer på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.


Visum og rejsedokumenter

På rejsen skal I medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA). Den søges online og koster ca. 21 $ – se mere på udenrigsministeriets hjemmeside her.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Privatadresse
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • En adresse og et mobilnummer pr. kahyt

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 7.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København – Seattle t/r
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Standard catering på flyet – ekskl. drikkevarer
 • 1 overnatning på 4* hotel i Seattle 
 • 7 overnatninger på Norwegian Bliss i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr på 20 $ pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
 • Indrejsetilladelse til USA (ESTA) – koster ca. 21 $
 • Transfers i Seattle
 • Forplejning og evt. resort fee på hotel i Seattle
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data er korrekte. Ca. 7-10 dage før afrejse modtager et afrejsebrev med praktisk information samt billetter og voucher til fly og hotel. Der skal foretages online checkin hos rederiet for at få selve krydstogtsbilletten. Øster Lindet er behjælpelig med brugsanvisning hertil. Opdages fejl på nogle af dokumenterne, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Du sejler med et internationalt krydstogtskib, og det officielle skibssprog er engelsk.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellets reception eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Den danske sygesikring dækker INTET på rejser udenfor Europa, og det må derfor kraftigt anbefales, at der tegnes en rejseforsikring for ”Hele verden”. Samtidig anbefales også tegning af en afbestillingsforsikring, som sikrer dig ved akut opstået sygdom, som forhindrer deltagelse på rejsen. Forsikringer kan tilkøbes hos  eget forsikringsselskab eller særligt rejseforsikringsselskab.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Den oplyste normalpris i dette tilbud er baseret på rederiets officielle normalpris ikke at sammenligne med dagspris tillagt Øster Lindets pris for ekstraydelser som fly og hotel. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Visum og rejsedokumenter

På rejsen skal I medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA). Den søges online og koster ca. 21 $ – se mere på udenrigsministeriets hjemmeside her.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. december 2023 kl. 23:59

Krydstogt i Alaska