Saltterapi eller infrarød sauna

Sidste chance!

Oplev lindrende velvære med 45 minutters saltterapi eller infrarød sauna hos House of Salt. Glæd dig til at besøge saltrummet, der er fyldt med det pureste salt eller til at mærke den infrarøde varmes positive virkning på hele din krop.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Med denne deal kan du glæde dig til at besøge House of Salt, der er et unikt wellnesscenter i hjertet af København. Her kombineres traditionelle og moderne metoder med henblik på at fremme fysisk og mental sundhed.

 

Vælg mellem saltterapi og infrarød sauna - du kan vælge at forkæle dig selv en enkelt gang, men du kan også vælge et klippekort, hvor du kan komme 5 eller 10 gange - naturligvis med ekstra besparelser.


Vælg mellem:

 • 1 x saltterapi eller infrarød sauna
  SPOTpris 149 kr. Normalpris 300 kr. Spar 50 % 

 • 5 x saltterapi eller infrarød sauna
  SPOTpris 500 kr. Normalpris 1.000 kr. Spar 62 %  

 • 10 x saltterapi eller infrarød sauna
  SPOTpris 750 kr. Normalpris 1.500 kr. Spar 67 %  

 

Værdibeviset kan indløses mandag-lørdag til og med 18. februar 2024.


Om saltterapien

Når du træder ind til saltterapi hos House of Salt foregår det i det meget smukke og afslappende rum. Her er der spredt lyserødt salt ud som sand på hele gulvet, og væggene består af smukke saltplader. Rummet bliver fyldt med saltdampe og afslappende musik, så det eneste, du skal, er at læne dig tilbage og nyde de 45 minutter i ren velvære. 

 

Behandling med saltterapi bruges især til at lindre ved diverse lungesygdomme som bl.a. KOL, bronkitis, lungebetændelse, bihulebetændelse, forkølelse og influenza. Saltterapi hjælper desuden med at lindre hudlidelser som eksem, psoriasis, fremme bedre vejrtrækning og generel velvære. 

  

Om den infrarøde sauna

Døjer du med forhøjet blodtryk? Lider du af kroniske sygdomme eller betændelsestilstande i kroppen? Den infrarøde varmebehandling øger blodgennemstrømningen og hjælper din krop med at udskille affaldsstoffer, hvorved mange oplever øjeblikkelig smertelindring. Da kroppen opfatter de infrarøde stråler som feber, skruer den op for immunforsvaret, eftersom den tror den er ved at få en infektion. I kombination med ovenstående fordele styrker de infrarøde stråler altså hele din krop.

Du booker tid online under Salt Therapy & Infrared Sauna, hvor der bookes efter dato og tidspunkt.

 

Skriv at du har en SPOTdeal, når du reserverer tid.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobil. 

 

Værdibeviset kan indløses mandag-lørdag til og med 18. februar 2024.

Én unik kode gælder for den valgte behandling.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til House of Salt.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   House of Salt

   Schleppegrellsgade 3, 2200 København N
   Tlf.: 31 39 25 26 | CVR: 36075597 | info@houseofsalt.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 07. december 2023 kl. 23:59

   Behandling hos House of Salt