Rundrejse i Japan

Sidste chance!

Fantastisk natur, det pulserende byliv og spændende kulturhistorie, det er, hvad der venter jer på rundrejse gennem Japan. Her kommer I bl.a. til både at opleve det moderne Tokyo, de gamle velbevarede landsbyer og de storslåede historiske bygninger.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Oplev det bedste af fortryllende Japan på vores eksklusive rundrejse, der kombinerer den maleriske skønhed i landet med en dansk rejseleders ekspertise. Vi ser det pulserende Tokyo, det underskønne Mt Fiji, den gamle hovedstad Kyoto og slutter af i Osaka der med rette bliver kaldt Japans køkken.

 

Særligt for denne rejse:

 • 11 dage i fortryllende Japan tæt på kultur, natur og historie
 • Mange spændende udflugter både i Tokyo, MT Fiji, Kyoto og Osaka
 • Erfaren dansk rejseleder, der gør turen levende

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly med Emirates fra København via Dubai i maj og med Qatar Airways via Doha i august
 • Måltider ombord
 • 11 dages med spændende program og masser af  udflugter
 • Alle entré på nævnte udflugter
 • Morgenmad alle dage
 • 3 frokoster i forbindelse med udflugter
 • Dansk rejseleder
 • Japansk lokalguide
 • Overnatninger på gode mellemklasses hoteller
 • Transport af bagage (1 stk. maks. 77x51x31 cm / 23 kg og 1 stk. 60x38x23 cm / 10 kg)
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffør
 • Kørsel i private busser (mange rundrejser foregår via offentlig transport)

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

 

København:

 

Afrejse den 14. maj - 24. maj 2024:

 • Dobbeltværelse - SPOTpris 24.995 kr. 
 • Enkeltværelse - SPOTpris 31.995 kr. 

 

Afrejse den 21. august - 31. august 2024:

 • Dobbeltværelse - SPOTpris 24.995 kr. 
 • Enkeltværelse - SPOTpris 31.995 kr. 

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Der er et begrænset antal pladser til salg.

 

Betaling:

Der betales et depositum på 4.000 kr. 

 

Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsen: 

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Eneværelsestillæg (7000kr)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge. Beregn ca.: kr. 250
 • Udflugt til Hiroshima: 3000kr. (Minimum 10 deltagere Over 15 så tager den dk guide med)

 

Se flyinformation længere nede. 


Dagsprogram

 

Dag 1: København til Tokyo

I flyver fra København med Emirates i maj og med Qatar Airways i august. Ved begge afgange er der en mellemlandingen, inden I ankommer til Tokyo. 

 

Dag 2: Ankomst til hovedstaden

Rundrejsen starter meget passende i Tokyo, der viser Japan frem, ligesom vi kender det fra film. I oplever både Shintoreligionens og buddhismens helligdomme, de mange skyskrabere og vældet af mennesker, der myldrer mellem hinanden. I Tokyo mister man let pusten, ganske enkelt, fordi der er så meget at opleve. Stortokyo har 37,9 mill. indbyggere inklusiv forstæder og er dermed det befolkningsmæssigt største storbyområde i Verden. Byen har en lang historie, der fik en opblomstring i 1603, da byen blev politisk centrum for Togugawa-shogunatet. I midten af 1700-tallet var byen allerede en af de mest folkerige byer i verden med over 1 million indbyggere. I ankommer først på aftenen og kører til hotellet.

 

Dag 3: Forrygende Tokyo

I dag begiver I jer ud på en spændende sightseeingtur i Tokyo. I indleder med et besøg ved det ikoniske Asakusa Kannon Temple, der også er bedre kendt under navnet ”Sensoji”. Templet er buddhistisk og et af Tokyos mest farverige og populære. Om templet siges der, at to brødre en dag fiskede en Kannon-statue op af Sumidafloden – Kannon er gudinden for nåde. De puttede den dog tilbage i floden, men den blev ved med at dukke op, og derfor byggede man til sidst templet. Efter besøget går turen direkte ud på shoppinggaden Nakamise, en livlig og farverig gade, der bugner af energi og spændende oplevelser. Her kan I lade jer friste af et væld af traditionelle souvenirs, smage på lækre lokale retter og beundre det pulserende gademiljø. Gå på opdagelse mellem boderne, interager med de venlige sælgere og få en autentisk smagsprøve på Tokyos livlige atmosfære.

 

Herefter sættes kursen mod kejserpaladset, hvor I kan nyde en stille og fredfyldt oase midt i byens travlhed. Bliv betaget af de velplejede haver, der omgiver de majestætiske bygninger. Dyk ned i de fascinerende historier om paladsets betydning og Japans kongelige historie og tag lidt tid til at slentre gennem de frodige omgivelser.

 

I ser Tokyo Skytree, en arkitektonisk perle og et imponerende symbol på Tokyos moderne udvikling, inden I slutter turen af i Akihabara området der er centrum for handlen med elektronik. Her bliver man helt fortabt i det store lyshav fra neonskilte og tv-reklamer på alle de høje huse.

 

Dag 4: Hakone og Mt. Fuji

I dag forlader I Tokyo og begiver jer ud på en eventyrlig rejse til Hakone. Først besøges Tsukiji markedet, der er et sandt mekka for madelskere og en smeltedigel af farver og aromaer. Oplev den pulserende atmosfære og tag på en kulinarisk rejse gennem et utal af friske råvarer, fisk og delikatesser. Smag på lokale specialiteter og nyd det autentiske gademarkedsmiljø.

 

Derefter fortsætter I til Hakone, hvor naturen byder jer velkommen med sin storslåede skønhed. Glid hen over det krystalklare vand på en sejltur på Lake Ashi og lad jer omfavne af det betagende panorama af bjerge og skove. Beundre det majestætiske syn af Mt. Fuji, der spejler sig i søens overflade, og lad jer fortrylle af naturens mesterværk.

 

I fortsætter rejsen til Oshino Hakkai, en malerisk landsby omgivet af frodige dale og klare vandkilder. Et helt unikt sceneri med Mt. Fiji i baggrunden. Mount Fuji er en aktiv vulkan, der sidst var i udbrud i 1707. Vulkanen kaldes også for Japans hellige bjerg og på klare dage, kan man se bjerget helt fra Tokyo

 

Dag 5: Matsumoto slottet

I dag fortsætter eventyret, og I rejser til Matsumoto, en historisk by kendt for sit imponerende slot og en atmosfære af traditionel charme. Oplev Matsumoto borgen, også kendt som Krageborgen og se dens fæstningsværker og arkitektoniske skønhed.

 

Efter at have set slottet kan I slentre gennem Nakamachidori, en charmerende gade, hvor tradition og modernitet smelter sammen i en symfoni af farver og oplevelser. Der er hyggelige butikker, der tilbyder alt fra traditionelle kunsthåndværk til moderne mode. Hotellet venter på jer med komfort og bekvemmelighed, hvor I kan slappe af og reflektere over dagens begivenheder. Tag en velfortjent pause og nyd roen i dette dejlige sted.

 

Dag 6: Små idylliske landsbyer

I dag tager I til det idylliske Takayama, der er berømt for sin velbevarede gamle bydel og autentiske atmosfære. Træd ind i fortiden, når I udforsker de smalle gader omgivet af traditionelle træhuse. Takayama er som en tidskapsel, der bringer jer tilbage til en svunden tid. Oplev den rustikke charme og den lokale gæstfrihed, der præger området. Tag jer tid til at besøge håndværksbutikkerne, der er kendt for deres træudskæringer, keramik og tekstiler.

 

Sanmachi Suji er et andet højdepunkt i Takayama, hvor I kan få en autentisk smagsprøve på den lokale kultur. Gå en tur langs de brostensbelagte gader og oplev den historiske atmosfære. Her finder I traditionelle butikker, restauranter og sake-bryggerier, der er vævet ind i byens stof. Nyd den unikke blanding af gammeldags charme og moderne kreativitet, der kendetegner dette fascinerende kvarter.

 

Dag 7: Den gamle hovedstad Nara

I dag oplever I endnu et historisk vartegn, nemlig Nara, der var Japans første permanente hovedstad og blev grundlagt i år 710. Byen rummer i dag nogle af landets ældste og flotteste bygninger. Politikerne i byen følte sig dog truet af de magtfulde, buddhistiske klostre, og derfor flyttede regeringen hovedstaden til Nagako i år 784. I besøger byens hovedtempel, Todaiji Templet. Det er i dag et af landets mest berømte og historiske templer. Allerede ved indgangen bliver man imponeret, for det er nemlig verdens største bygning i træ – og så er det endda kun 2/3, der står, fordi bygningen blev rekonstrueret i 1692. Inde i templet står også en bronzestatue af Buddha, som er en af landet største. På den anden side af vejen ligger Nara Park, hvor et utal af hjorte holder til. De kommer helt sikkert forbi dig for at tigge om en ”shika senbei” – nogle helt særlige kiks, som man kan købe i parken.

 

Dag 8: Magiske Kyoto

I dag udforskes Kyoto, Japans kulturelle hjerte og hjemsted for utallige skatte og seværdigheder.

 

I skal besøge Nijo slottet, som den første shogun byggede som sit eget opholdssted i Kyoto. Her får man virkelig fornemmelse af, hvor mange penge og magt Shogunen havde. I dag er stedet åben for alle og viser et meget fint stykke historie frem på levende vis. Derfor er det også optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Slottet er inddelt i tre områder, så man havde mulighed for at forsvare sig selv, hvis ubudne gæster forsøgte at trænge ind på slottet. I det midterste område ligger Ninomaru-paladset, der fungerede som Shogunens bolig og kontor. Slottet består af flere separate bygninger, der er forbundet af korridorer med nattergalegulve, som knirker, når man træder på dem – en ren sikkerhedsforanstaltning. Kun de allervigtigste gæster fik lov at få øjenkontakt med Shogunen, resten måtte nøjes med at besøge de tilstødende lokaler.

 

Efter Nijo Slot fortsætter turen til det berømte zen-tempel Kinkaku-ji, der også kaldes guldtemplet, fordi de to øverste etager er fuldstændig dækket af bladguld. Templet blev brugt af Shogun Ashikaga Yoshimitsu fra han gik på pension, og indtil han døde i 1408. Templet er virkelig imponerende på alle tænkelige måder og har en smuk udsigt. Templet blev bygget for at hylde Kitayama-kulturen, og derfor repræsenterer hver etage også hver sin stilart. Også templets have er en oplevelse i sig selv. Herefter kører I til Osaka.

 

Dag 9: Udflugt til Hiroshima (tilkøb) eller fridag på egen hånd

I dag starter med fuld fart – I skal nemlig igen ud at køre med Shinkansen/toget, der tager os med til Hiroshima med ca. 300 km/t. I dag skal I tæt på historien. Den 6. august 1945 blev Hiroshima lagt i ruiner, da en atombombe faldt over byen, Det var første gang, en atombombe blev brugt i krigsførelse. Bombens kraft var enorm, og den udslettede næsten alt i en radius af to kilometer. Vi besøger byen – godt 60 år efter, ser den historiske del af byen og oplever, hvordan byen igen er blevet en moderne by med over en million indbyggere. Turen rundt i Hiroshima tager os også til Peace Memorial Park, hvor I ser en af de meget få bygninger, der stadig står efter bombningen i 1945. Bygningen kaldes ofte atombombekuplen, og den huser i dag hundrede af små mindesmærker. Selve parken er i dag et af de mest spændende steder i Hiroshima. Det var kendt som byens politiske og kommercielle centrum, og derfor også målet for bomben i sin tid. Det er også her, fredsflammen er, som først slukkes, når der ikke findes flere atomvåben. Her ligger et museum, som meget personligt viser, at vi ikke bør tage freden for givet.

 

Dagen fortsætter med en god frokost, inden vi tager færgen til Miyajima, hvor I finder et af Japans mest fotograferede motiver: den svævende orange torii-port, der ligger i vandet ud for øen. Stedet er også kendt for sine smukke udsigter, man bedst får, når man går en tur rundt på øen.

 

OBS: Overstående udflugt er tilkøb, som kan tilkøbes hjemmefra. Gør I ikke det, har I dagen til fri disposition.

 

Hvis I tager en dag på egen hånd, kan det anbefales at udforske Osaka. Gå på opdagelse i byens charmerende kvarterer, hvor I kan opleve den autentiske stemning og livlighed. Besøg de lokale markeder og butikker, hvor I kan købe unikke souvenirs og prøve lækre lokale retter.

 

Dag 10: Rundt i Osaka

Dagen begynder med at besøge Arashiyama Bambus skoven, hvor I vil blive omgivet af de høje og slanke bambusstilke. Denne naturlige skov er som taget ud af en eventyrbog og skaber en atmosfære af mystik og fred. Tag en forfriskende gåtur gennem de skyggefulde stier og lad dig opsluge af bambusskovens beroligende susen

 

Herefter det majestætiske Osaka Castle, hvor I kan udforske dette imponerende slot og lære mere om dets historie. Dette ikoniske vartegn er en sand perle af arkitektonisk skønhed og symboliserer Osakas stolte fortid. Gå på opdagelse i slottets indre og lad dig betage af de detaljerede dekorationer og historiske artefakter. Slottet spillede en stor rolle i det sekstende århundrede, hvor Japan blev forenet. Krige og kampe har gennem tiden ødelagt slottet, men i 1931 blev det genopbygget og står i dag meget flot. I 1997 reparerede man igen slottet, og i dag huser det et rigtig godt, historisk museum.

 

Vi vil også gøre stop, hvor det er muligt at gøre et par gode indkøb med hjem, inden vi om aftenen kører til lufthavnen for at begynde hjemrejsen. Kuromon-markedet har eksisteret i mere end 190 år. Her kan man købe alle former for frugter, fisk og grøntsager i de mere end 150 små butikker. I kan også spise frokost i området. I vil med garanti blive betaget af de mange farver, den skønne atmosfære og de dejlige dufte.

 

Bemærk, ved afrejsen i august kører I mod lufthavnen om eftermiddagen og derfor udgår besøg ved markedet givetvis.

 

Dag 11: Osaka - København

Efter en behagelig flyvetur lander I i Københavns Lufthavn. I kan nu sige farvel til jeres rejsefæller og tage uforglemmelige minder med hjem. Vi har med denne rejse fået et dybere indblik i Japans kultur, historie og naturskønhed.


Hoteller 

I skal bo på følgende hoteller:

 

 • Tokyo hotel : Sunshine City Prince 3* Hotel
 • Fuji Hotel : Fujisan Garden Ryokan Style Hotel
 • Hotel Matsumotu : Alpico Plaza Hotel 3* Hotel
 • Gifu Hotel : Quintessa Hotel Ogaki 3* Hotel
 • Kyoto Hotel : Urban Hotel Kyoto Nijo 3* Hotel
 • Hotel Osaka: Shin-Osaka Esaka Tokyu REI 3*

 

Der tages forbehold for ændring af hotel til samme standard.


Flyinformation

 

Afrejse den 14. maj - 24. maj 2024:

Der flyves med Emirates.

 

Udrejse:

 • Afgang København kl. 15.35
  Ankomst Dubai kl. 23.55
 • Afgang Dubai kl. 02.40 
  Ankomst Tokyo kl. 17.35

 

Hjemrejse:

 • Afgang Osaka kl. 23.45 
  Ankomst Dubai kl. 05.15 
 • Afgang Dubai kl. 08.20 
  Ankomst København kl. 13.15

 

Afrejse den 21. august - 31. august 2024:

Der flyves med Qatar Airways.

 

Udrejse:

 • Afgang København kl. 16.05
  Ankomst Doha kl. 23.20
 • Afgang Doha kl. 02.05 (den 22. august)
  Ankomst Tokyo kl. 18.35

 

Hjemrejse:

 • Afgang Osaka kl. 18.00
  Ankomst Doha kl. 23.55
 • Afgang Doha kl. 01.40 (den 31. august)
  Ankomst København kl. 07.15

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne. 


Om Over Alle Bjerge

Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere, der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr.

 

Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, hvor kun få andre turister har været: det tibetanske højland, mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid, at man skal langt væk for at få en storslået oplevelse, hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår, og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden, vi kommer fra.

 

På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren, dansk rejseleder med, som sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder.

 

SPOTdeal har sendt mange mennesker på rejseeventyr med Over Alle Bjerge. Oplevelser for livet og stor tilfredshed har ført en masse 5-stjernede anmeldelser med sig, som du kan læse på nedenstående links.

 

Se alle anmeldelserne på Trustpilot
Se alle anmeldelserne på Facebook

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen annulleres.

Når I har modtaget jeres værdibeviser, skal I inden for 48 timer reservere rejsen hos Over Alle Bjerge på mail: kathrine@overallebjerge.dk.

 

I forbindelse med bestilling bedes I oplyse:

 • Fulde navne ifølge pas
 • Pasnumre
 • Pas udstedelsesdato
 • Pas udløbsdato
 • Fødselsdato og år
 • Nationalitet
 • Køn

 

Betaling:

Der betales et depositum på 4.000 kr. Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Vi anbefaler, at I udover jeres rejseforsikring, som gælder på selve rejsen, også har en afbestillingsforsikring, der gælder før afrejse i tilfælde sygdom m.m. Over Alle Bjerge samarbejder med Gouda og kan være behjælpelig med at tegne nævnte forsikringer. Afbestillingsforsikring skal tegnes samtidig med køb af rejsen.

 

Når kampagnen afsluttes den 6. december 2023, modtager I hurtigst muligt en reservationsbekræftelse på den mail, som I har opgivet til SPOTdeal. 

 

Her vil I også modtage informationer forud for rejsen. 1-2 uger inden afrejse modtager I også flybilletter som E-billet. Hvis I ikke modtager disse, skal I kontakte Over Alle Bjerge på kathrine@overallebjerge.dk.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål rejsen kan Over Alle Bjerge kontaktes på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly med Emirates fra København via Dubai i maj og med Qatar Airways via Doha i august
 • Måltider ombord
 • 11 dages med spændende program og masser af  udflugter
 • Alle entré på nævnte udflugter
 • Morgenmad alle dage
 • 3 frokoster i forbindelse med udflugter
 • Dansk rejseleder
 • Japansk lokalguide
 • Overnatninger på gode mellemklasses hoteller
 • Transport af bagage (1 stk. maks. 77x51x31 cm / 23 kg og 1 stk. 60x38x23 cm / 10 kg)
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffør
 • Kørsel i private busser (mange rundrejser foregår via offentlig transport)

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Ikke inkluderet i rejsen: 

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Eneværelsestillæg (7000kr)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge. Beregn ca.: kr. 250
 • Udflugt til Hiroshima: 3000kr. (Minimum 10 deltagere Over 15 så tager den dk guide med)

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne/flyruterne samt hotel af samme standard.

 

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding. 

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services. 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Over Alle Bjerge ApS.

 

Det er Over Alle Bjerges almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://overallebjerge.dk/generelt/betingelser/.

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Over Alle Bjerge

Julius Bloms Gade 29, 2200 København N
Tlf.: 40 93 98 36 | CVR: 39275139 | Kasper@overallebjerge.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. december 2023 kl. 23:59

Rundrejse i Japan