Arktisk eventyr på Svalbard

Sidste chance!

Tag med til Longyearbyen, som har den mest spektakulære beliggenhed i det arktiske nord. Byen ligger på Spitsbergen på Svalbard - for enden af Adventfjorden, mellem stejle fjelde og med flere gletsjere som nærmeste naboer.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Smukke fjorde, revnede fjeldformationer og arktisk skønhed. På en rejse til Svalbard får I oplevelser for livet.

 

Svalbard er en af de sidste vildmarker i Europa, og det er helt op til jer, hvordan I har lyst til at fordybe jer i den unikke naturpragt. Tag på eventyr med lokale guider, og bliv opslugt af naturens skønhed og kræfter, eller tag del i dagligdagen på øerne mellem Norge og Nordpolen med bl.a. rensdyr, isbjørne og polarræve, som har deres unikke habitat på Svalbard. 

 

Longyearbyen ligger på den største ø, Spitsbergen, på Svalbard og er verdens nordligst beliggende by, hvis man ser bort fra Det Norske Polarinstitut, som har en forskningsstation i Ny-Ålesund, der ligger en smule nordligere.

 

Longyearbyen er øernes administrative hovedstad, og her lokkes med fordybende og spændende aktiviteter fra hundeslædekørsel, vandreture og bryggeribesøg til fjordsafarier og minedriftsekspeditioner.

 

Særligt for denne rejse

 

 • Tag på et arktisk eventyr til Longyearbyen, og bliv imponeret over de storslåede landskaber, fjelde og fjorde
 • Svalbard er særligt berømt for muligheden for at se nordlys og isbjørne
 • Inkl. ølsmagning og mulighed for tilkøb af masser af spændende udflugter

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Aalborg eller København til Svalbard t/r
 • 23 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage
 • 4-5 overnatninger på 4* Svalbard Hotell Polfareren i Longyearbyen
 • Morgenmad alle dage
 • Ølsmagning hos verdens nordligste bryggeri

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

 

København:

 

Den 2. februar 2024 (5 overnatninger)
SPOTpris 8.790 kr.

 

Den 9. februar 2024 (5 overnatninger)
SPOTpris 9.290 kr.

 

Den 19. februar 2024 (4 overnatninger)
SPOTpris 9.790 kr.

 

Den 2. marts 2024 (4 overnatninger)
SPOTpris 12.390 kr.

 

Den 21. marts 2024 (4 overnatninger)
SPOTpris 9.890 kr.

 

Den 3. april 2024 (4 overnatninger)
SPOTpris 10.290 kr.

 

 

Aalborg:

 

Den 25. januar 2024 (4 overnatninger)
SPOTpris 8.190 kr.

 

Den 17. februar 2024 (4 overnatninger)
SPOTpris 10.090 kr.

 

Den 27. februar 2024 (5 overnatninger)
SPOTpris 13.790 kr.

 

Den 20. april 2023 (4 overnatninger)
SPOTpris 10.490 kr.

 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 

 • Transport fra lufthavn til hotel t/r: Forhør jer direkte hos Øster Lindet
 • Udflugter nord for polarcirklen - se mere længere nede

 

Se flyinformationer længere nede.


Svalbard Hotell Polfareren 

Det 4-stjernede Svalbard Hotell Polfareren er et dejligt boutiquehotel, som har en aldeles charmende og uformel atmosfære med en rustik indretning.

 

Sæt jer godt til rette i den bløde sofa foran pejsen, lån en bog, eller nyd en forfriskning fra hotellets bar, og oplev ellers bare roen til at reflektere over dagens arktiske begivenheder.

 

Hotellets reception er bemandet alle døgnets timer og hjælper gerne med både stort og småt. De er især glade for at kunne hjælpe med at foreslå oplevelser og hjælper også gerne med at organisere dem.

 

Hotellet har desuden deres egen hyggelige restaurant, som byder indenfor i en moderne atmosfære. Menuen er præget af det nordiske køkken med sæsonbaserede ingredienser, og til at slukke tørsten kan I bl.a. prøve lokale øl fra Svalbard Bryggeri og en specielt udvalgt vinmenu.

 

Det er muligt at tjekke ind på hotellet fra kl. 14:00, mens tjek ud er senest kl. 11:00.


Polarnat på Svalbard

Den mørkeste tid på Svalbard er fra slutningen af oktober til midten af februar – men fra midten af november til slutningen af januar måned går Svalbard ind i den mørkeste og også hyggeligste del af mørketiden, nemlig Polarnatten.

 

Mørketiden er et fænomen i sig selv, hvor solens bane går under horisonten og giver de smukkeste blå toner og pastelfarver på himlen. Det er slet ikke så underligt, at mørketiden på Svalbard er en af de mest populære tider på året for fotografer!

 

Under Polarnatten kan man også være så heldig at opleve nordlyset danse hen over himlen midt på dagen! Nordlyset vil formentlig være en smule svagere end nordlyset om aftenen – men det er stadig en ubeskrivelig oplevelse at få med sig.


Mere om Svalbard og Longyearbyen

Svalbard er kendt for mange ting – herunder verdens frøbank, som er beliggende under havets overflade, langt inde i et bjerg. Frøbanken har det ekstremt betydelige formål at sikre en af naturens vigtigste ressourcer, nemlig frø. Der er meget få mennesker, som har adgang til frøbanken, men når vejret tillader det, kan man tage ud og se indgangen til frøbankens tunnelsystem.

 

Longyearbyen har cirka 2.100 indbyggere og blev grundlagt i 1906. Den er opkaldt efter en amerikansk minedriftstekniker og er øernes administrative hovedstad. I centrum af Longyearbyen finder I byens overnatningsfaciliteter og butikker, mens Nybyen ligger to km derfra. Her finder I de charmerende beboelseskaserner, der blev bygget til minearbejderne efter krigen.

 

På en rejse til verdens nordligste by kan vi anbefale at besøge Svalbard kirke, hvorfra I kan nyde udsigten over Longyearbyen. Vi anbefaler også et besøg på Svalbard museum, hvor I kan få et indblik i områdets lokalhistorie, geologi og dyreliv.

 

Byen har også et lokalt bryggeri, og som I nok kan regne ud, er det verdens nordligste bryggeri. Her producerer de flere forskellige smagsfyldige øltyper, som hver især indeholder 2.000 år gammelt gletsjervand fra Borgerbreen på Svalbard. Som en del af denne rejse er der inkluderet en anderledes og spændende ølsmagningsoplevelse på Svalbard Brygger.


Tilkøbsudflugter

Udflugtsmulighederne på Svalbard er sæsonbetonede og er derfor inddelt i begrænsede tidsperioder:

 

Catching the Light – Aurora Borealis kl. 16:00 – 20:00

Tilgængelig frem til den 4. februar 2024.

 

Tag ud i mørket på jagt efter nordlyset på dette snescootereventyr, og oplev de magiske farver, som nordlyset bringer. Lokale guider vil med deres viden og erfaringer give jer de bedste chancer for at opleve det spektakulære nordlys.

 

På turen vil I forlade Longyearbyen og vejbelysningen og køre mod områdets dale. Midt i det uberørte arktiske landskab vil I få chancen for at opleve den ægte magi fra nordlyset.

 

Ruten for denne tur er åben, hvilket betyder, at lokalguiden vil bestemme ruten baseret på de aktuelle vejrforhold – og måske I endda ender med at slå vejen forbi til en kop at varme sig på.

 

Pris for 1. person/chauffør: 1.600 kr.
Pris for 2. person/passager: 1.200 kr.

 

Catching the Light – Aurora Borealis med middag kl. 19:00 – 24:00

Tilgængelig fra den 5. februar - 23. marts 2024.

 

Takket være Svalbards placering i det nordlige Arktis har stedet de helt ideelle forhold for at opleve Aurora Borealis – det magiske nordlys.

 

Denne udflugt foregår på snescooter, som så mange andre aktiviteter på Svalbard – men denne gang får I også en dejlig 3-retters middag oveni oplevelsen.

 

Ruten for denne tur er åben, hvilket betyder at lokalguiden vil bestemme ruten baseret på de aktuelle vejrforhold. Lokalguiderne vil med deres viden og erfaring finde den bedste rute og destination.

 

I forlader Longyearbyen på snescootere og kører op på gletsjerne eller ud i de snedækkede dale på jagt efter nordlyset. På vejen gøres der stop ved en traditionel samisk hytte, hvor sulten for alvor skal blive stillet med en lækker 3-retters middag ved pejsen.

 

Pris for 1. person/chauffør: 1.700 kr.
Pris for 2. person/passager: 1.300 kr.

 

When the light returns kl. 10:00 – 14:00

Tilgængelig fra den 27. januar - 8. februar 2024.

 

Svalbard har været dækket af mørke siden november måned, og i disse dage begynder solen endelig at vende tilbage.

 

På dette snescootereventyr kører I ud i områder, som har været uberørte og uden for rækkevidde, siden sneen smeltede sidste forår. På turen vil I udforske et område, som hedder Nordenskiöldland – her vil sneen reflektere i solens svage lys, og farver i en million blå nuancer vil omfavne jer. Det er dette øjeblik, som alle de lokale på Svalbard venter på, når de går gennem mørketiden og polarnatten.

 

Ruten for denne tur er åben, hvilket betyder at lokalguiden vil bestemme ruten baseret på de aktuelle vejrforhold. Lokalguiderne vil med deres viden og erfaring finde den bedste rute og destination.

 

Pris for 1. person/chauffør: 1.600 kr.
Pris for 2. person/passager: 1.200 kr.

 

Catching the Blue Light med middag kl. 19:00 – 24:00

Tilgængelig fra den 24. marts - 18. april 2024.

 

Oplev det magiske forår på Svalbard, hvor solens lys transformerer den hvide sne til både og lyserøde nuancer, og hvor bjergene, som har været dækket af mørketiden, bliver oplyst af solens svage stråler.

 

Denne periode mellem polarnatten og midnatssolen er en helt speciel periode. Fantastiske farver præger det snedækkede landskab, mens solnedgange skaber det mest fantastiske blå lys.

 

For at give jer den ultimative oplevelse, er dette en aftentur - igen på snescootere - ud i de omkringliggende dale. Senere på aftenen skal I nyde en lækker middag.

 

Fra et udsigtspunkt på Hiorthfjellets skråninger får I en betagende udsigt over Isfjordens brede og Longyearbyen omfavnet af de stejle klippeskråninger.

 

Gemt inde i dalen besøger i en traditionel hytte og nyder en 3-retters middag omgivet af komplet stilhed – udover lyden af pejsen, som spreder varme.

 

Efter middagen fortsætter eventyret ud i Adventdalen, hvor lokalguiderne vil give jer den bedste mulighed for at opleve den barske arktiske natur og det betagende blå lys, som omdanner denne verden nord for polarcirklen. Herude er der også god mulighed for at opleve rensdyrene, som leder efter føde uden sneen.

 

Pris for 1. person/chauffør: 1.700 kr.
Pris for 2. person/passager: 1.300 kr.

 

Spitsbergens Uberørte Østkyst kl. 08:00 – 18:00

Tilgængelig fra den 10. februar 2024 (tirsdag, torsdag, lørdag og søndag).

 

Gå endelig ikke glip af denne tur til det mest pragtfulde og øde område på Svalbards østkyst. Kysten er kendt som stedet med de bedste chancer for at få øje på en eller flere af de 3000 isbjørne, som kalder Svalbard deres hjem.

 

For at nå til østkysten skal I køre snescooteren over gletsjere og nogle af områdets største dale, og udsigtspunkterne undervejs er svære at beskrive – så gode er de. På turen får I også chancen for at nyde udsigten til Barents- og Edgeøya – to afsidesliggende og ubeboede øer.

 

Efter en længere, men let, rejse på snescooteren ankommer I til øredøvende stilhed og vil opleve naturens mægtighed. Østkysten er som sagt isbjørnenes rige – og med en sikker afstand vil I måske få den vildeste mulighed for at observere de majestætiske bjørne. I vil være omringet af isbjerge, gletsjere og havis, så langt øjet rækker. Dette er Svalbard.

 

Pris for 1. person/chauffør: 2.700 kr.
Pris for 2. person/passager: 2.000 kr.

 

Opgrader denne tur til ”Spitsbergens Uberørte Østkyst Extreme” som er en forlænget udgave af oplevelsesrejsen til østkysten. Her får I endnu længere tid i de øde landområder på østkysten, hvor I kan spejde efter det fantastiske dyreliv.

Tilgængelig fra den 24. marts 2024 kl. 08:00 – 20:00 (søndag).

 

Pris for 1. person/chauffør: 2.900 kr.
Pris for 2. person/passager: 2.250 kr.

 

Praktisk info

Alle ture har et minimum på to gæster og en aldersbegrænsning på min. 12 år.

 

Der indgår transport til og fra hotellet i alle udflugter.

 

Der tages forbehold for udsolgte afgange.

 

Man kan tilkøbe en forsikring på snescooteren for 200 norske kroner og dermed forsikre den, hvis man skulle være uheldig at lave en skade på den. Forsikringen skal tilkøbes direkte hos Øster Lindet Rejser ved bestilling.


Flyinformation

Der flyves med SAS fra begge lufthavne.

 

Flytider København:

Afrejse den 19. februar 2024 - 4 overnatninger:

 • Afgang København kl. 07.00
  Ankomst Svalbard kl. 14.00
 • Afgang Svaldbard kl. 13.10
  Ankomst København kl. 20.10 

 

Afrejse den 2. marts 2024 - 4 overnatninger:

 • Afgang København kl. 13.20
  Ankomst Svalbard kl. 19.00
 • Afgang Svaldbard kl. 13.15
  Ankomst København kl. 19.20 

 

Afrejse den 21. marts 2024 - 4 overnatninger:

 • Afgang København kl. 09.00
  Ankomst Svalbard kl. 14.00
 • Afgang Svaldbard kl. 14.45
  Ankomst København kl. 22.10 

 

Afrejse den 3. april 2024 - 4 overnatninger:

 • Afgang København kl. 07.20
  Ankomst Svalbard kl. 12.40
 • Afgang Svaldbard kl. 07.35
  Ankomst København kl. 14.45 

 

5 overnatninger:

 • Afgang København kl. 07.00
  Ankomst Svalbard kl. 12.25
 • Afgang Svaldbard kl. 13.05
  Ankomst København kl. 18.25

 

Flytider Aalborg:

Afrejse den 25. januar 2024 - 4 overnatninger:

 • Afgang Aalborg kl. 06.45
  Ankomst Svalbard kl. 14.00
 • Afgang Svaldbard kl. 14.45
  Ankomst  Aalborg kl. 22.35 

 

Afrejse den 17. februar 2024 - 4 overnatninger:

 • Afgang Aalborg kl. 10.00
  Ankomst Svalbard kl. 19.00
 • Afgang Svaldbard kl. 13.05
  Ankomst  Aalborg kl. 18.50 

 

Afrejse den 20. april 2024 - 4 overnatninger:

 • Afgang Aalborg kl. 09.40
  Ankomst Svalbard kl. 18.55
 • Afgang Svaldbard kl. 13.25
  Ankomst  Aalborg kl. 18.55

 

5 overnatninger:

 • Afgang Aalborg kl. 06.45
  Ankomst Svalbard kl. 14.00
 • Afgang Svaldbard kl. 07.35
  Ankomst  Aalborg kl. 16.35

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Straks efter du har modtaget dit værdibevis fra SPOTdeal skal du kontakte Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 for at færdiggøre dit køb. Husk at oplyse, at det er en SPOTdeal og den unikke kode på værdibeviset. Husk at oplyse navne som i pas på alle rejsende samt fødselsdato, pasnr., udløbsdato på pas samt oplysninger om eventuelle tilkøb. Du kan også sende dine personlige oplysninger til info@osterlindet.dk

 

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale billet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen. 

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt da Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Aalborg eller København til Svalbard t/r
 • 23 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage
 • 4-5 overnatninger på 4* Svalbard Hotell Polfareren i Longyearbyen
 • Morgenmad alle dage
 • Ølsmagning hos verdens nordligste bryggeri

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. november 2023 kl. 23:59

Rejse til Svalbard