Værdibevis til Restaurant 56 grader

Sidste chance!

Restaurant 56 grader er garant for velsmag, varme og uformelle rammer blandt naturskønne omgivelser på Holmen i København. Du bydes nu velkommen med frit valg på hele deres menukort til blot den halve pris.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Menukortet rummer gourmetmad med twists fra hele verden, og med et øje for bæredygtighed, økologi samt lokale sæsonbetonede råvarer, finder den omkringliggende natur ofte vej til tallerkenen.


Værdibeviset kan bruges til såvel en hyggelig frokost som en udsøgt middag om aftenen, og værdibevisets værdi er særdeles oplagt at bruge til den lille aftenmenu, som kan ses som eksempel nedenfor. Det er også værd at notere sig, at der hver fredag er live musik, hvor tonerne mødes med smagsindtrykkene i perfekt harmoni.


Blandt Holmens smukke natur på Charlotte Amalies Bastion ligger et hus fra 1744, som tidligere blev brugt som krudthus af den danske flåde.


Huset ligner stadig sig selv med fritstående bjælker, metertykke stenvægge og brede plankegulve, men krudtet er udskiftet med tallerkener fyldt med den dejligste mad lavet af de dygtigste kokke. 


Du har resten af året samt hele 2024 til at opleve udsøgt kogekunst, hvor kreationerne både er en fryd for øjet og ganen. 


Du får:

 • Værdibevis til Restaurant 56 grader


SPOTpris 199 kr. Normalpris 400 kr. Spar 50 %

 

Der kan bruges 1 værdibevis pr. gæst pr. booking. Værdibeviset fratrækkes den endelige regning ved betaling.


Bemærk: Fotos viser en forret og en hovedret, men er ikke retvisende for, hvad du får, da menuen skifter løbende efter sæson.


Eksempel på menu - Lille aftenmenu:

 

 • Rimmet hamachi & shio koji serveres med husets brød
 • Stegt vildsvin med selleri & vadouvan serveres med kartofler og urtesmør


Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage både til frokost og til aften til og med den 31. december 2024.


Om Restaurant 56 grader

Hos Restaurant 56 grader på Holmen kan du nyde udsøgte retter, skabt af anerkendte kokke, som kun bruger lokale råvarer i sæson.

 

Her bliver der kælet for smagsløgene med pirrende og forførende smagsoplevelser, mens du nyder den smukke udsigt over Christianshavns Volde. 

 

Restauranten har sin egen store køkkenhave, hvor økologiske urter, kål og spiselige blomster håndplukkes af kokke, der tidligere har arbejdet på nogle af landets mest kendte restauranter. Restaurantens fortryllende anretninger har år efter år sikret topanmeldelser og Michelin anbefalinger, så du er garanteret en gastronomisk oplevelse i særklasse!

 

Også Berlingskes madkritiker, Søren Frank, har lagt vejen forbi og gav Restaurant 56 grader hele 4 stjerner.

 

Restaurant 56 grader støtter også Zero Foodprint Nordic, som er en Nordisk nonprofit organisation, der arbejder for en fremtid, hvor mad er en del af biodiversitets- og klimaløsningen. Derfor går 1% af din regning direkte til organisationen.

Der kan bruges 1 værdibevis pr. gæst pr. booking. Værdibeviset fratrækkes den endelige regning ved betaling.

 

Det er nødvendigt at booke bord via hjemmesiden ved at klikke her (https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/index/458/2). Der tages forbehold for bookede datoer.

 

Der kan max bookes bord 60 dage ud i fremtiden.

 

Hele værdibeviset skal bruges på én gang.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobil. 

 

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage både til frokost og til aften til og med den 31. december 2024.

Én unik kode gælder til:

 

 • Værdibevis til Restaurant 56 grader

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Rest. 56 Grader.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Rest. 56 Grader

  Krudtløbsvej 8, 1439 København K
  Tlf.: 31 16 32 05 | CVR: 36924039 | info@56graderkbh.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 18. december 2023 kl. 23:59

  Værdibevis til Restaurant 56 grader