Eventyrligt ophold på Hindsgavl Slot

Sidste chance!

Nyd de særlige øjeblikke i de smukkeste rammer på Hindsgavl Slot, hvor historisk charme forenes med moderne luksus. Slottet er omkranset af den fineste natur til alle sider med dyrehavens kron- og dådyr til den ene side og Lillebælt til den anden.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Hindsgavl Slot er helt sit eget. Her er både klassicistisk arkitektur med hovedbygningen fra 1700-tallet og moderne, gennemrenoveret, råt design i Slotsladen og avlsbygningerne.

 

Slottets gæster siger ofte, at opholdet allerede starter i det øjeblik, de drejer af fra hovedvejen, kører gennem skoven og ned ad alléen mod slottet. Roen sænker sig ved synet af dyrehaven og det flotte, velbevarede slot. De idylliske omgivelser langs Lillebælt og de historiske bygninger, fyldt med små historier fra en svunden tid, er alt sammen med til at skabe rammen om et helt unik ophold på Fyn.

 

Også juletiden er noget ganske særligt på Hindsgavl Slot, og det har udmøntet sig i TV2-programmet "Jul på Hindsgavl", som man kan følge med i hver onsdag i december på TV2 Fri og på TV2 Play.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Gaveidé til den, der værdsætter smukke og historiske omgivelser
 • Slottet har egen køkkenhave, der forsyner køkkenet med friske råvarer
 • Tag en slentretur i den store slotspark med udsigt til sund og bælt mellem de gamle bøgetræer

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.


Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse i moderne slottstil i slottets sidefløje
 • 1 glas velkomstbobler, serveres ved bordet inden middagen
 • Middag med 3 serveringer, som serveres i Slotsladen (med forbehold for ændring af spisested)
 • Morgenmad med hjemmelavede lækkerier fra slotskøkkenet

 

SPOTpris 1.095 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Køber du til 1 person, skal der betales enkeltværelsestillæg. Se nedenfor.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag - lørdag fra den 2. januar til og med den 28. december 2024.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hindsgavl Slot.

 

 • Enkeltværelsestillæg: 200 kr.
 • Tillæg ved ankomst fredage og helligdage: 150 kr. pr. person
 • Tillæg ved ankomst lørdage: 300 kr. pr. person
 • Mulighed for opgradering til andre værelseskategorier: Foretages ved booking mod tillæg

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00 i hverdage og kl. 11.00 på søndage og helligdage.


Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slots historie går helt tilbage til det 12. århundrede. Allerede når I bevæger jer ned ad den smukke slotsallé, fornemmer I den historiske charme og den moderne luksus, der venter forude. Hindsgavl Slot er stedet, hvor nyt og gammelt mødes og forenes på bedste vis. 

 

Fra gammel tid er der slottets store terrasse, og fra de mange udsigtspunkter i slotsparken fås det skønneste vue ud over Lillebælt. H.C. Andersen kaldte det i 1843 "den smukkeste Udsigt i Fyen, jeg troer næsten i Danmark". Derudover er der slotsparken, der oprindeligt blev anlagt som barokhave, og som i 1814 blev omlagt i romantisk stil med lysthuse, vandløb, broer og bassiner. 

 

Slottets smukke omgivelser er som skabt til afslapning og genopladning i naturen, og med park og skov lige ned til Fænøsund og Lillebælt er der mange gode muligheder for gåture langs vandet og i skoven. Det er også helt oplagt at tage en hyggelig slentretur i den store slotspark med udsigt til sund og bælt mellem de gamle bøgetræer. I kan også tage en dukkert fra slottets lille, private strand med egen badebro.

 

Egen køkkenhave

På Hindsgavl Slot har de egen køkkenhave, der forsyner køkkenet med friske råvarer og hjemmesyltet frugt og grønt. Maden er hjemmelavet og hjemmebagt med stolthed og kærlighed til faget.

 

Sådan skal I bo

Slottets standardværelser er udført i moderne slotsstil. Værelsesindretningen er i høj kvalitet med et historisk præg i f.eks. tapeterne, som er af samme papirtype og har samme farver og pigmenter som i 1860-70’erne. Af hensyn til de fine tapeter er interiøret holdt enkelt og let i form og farver, og de ensfarvede tekstiler matcher farven i tapetet.

 

Morderne_slotsstilStandard.jpg


Spøgelset på slottet

Hindsgavl Slot siges at være hjemsøgt af et spøgelse - nemlig 'Den hvide dame'. På slottets hjemmeside står der:

 

"Som på en del andre slotte og herregårde får den dokumenterede historie følgeskab af mindre håndgribelige fortællinger.

 

Slottet har da også sit eget spøgelse! Hver aften ved midnatstid vandrer ’Den hvide dame’ rundt i parken. Hun fremstiller sig oftest kun for mænd for herefter at forsvinde med et suk. Sagnet fortæller, at hun er genfærdet af en ung brud, der skulle giftes med en herremand på Hindsgavl Slot.

 

Hun kom kørende i en karet med fire heste, som pludselig blev skræmt. Kareten væltede i en dam, og den unge brud blev klemt fast og druknede. Det siges, at ringen, der var tiltænkt hendes finger, stadig findes et sted på slottet."


Anmeldelser

Hindsgavl Slot huser hvert år både nye og tidligere gæster i de flotte omgivelser. Nedenfor kan du læse et lille udpluk af de mange flotte anmeldelser, gæsterne har kvitteret med på Tripadvisor. 

 

"Perfekt forkælelse

Personalet yder en perfekt service fra start til slut maden er utrolig veltilrettelagte og vinen passede fint til hver ret, rolige omgivelser total afstressende tak for det. Vi ses igen..."

Anmeldt august 2023.

 

"Unik standard

Fantastisk sted. Smukke omgivelser. Super service.

Det gamle slot rummer så meget stil og Charme at man glemmer helt den travle hverdag. Personalet er super serviceminded i et skønt roligt tempo og altid med et smil."

Anmeldt maj 2023.

 

"Anbefalesværdig

Rigtig hyggeligt og flot sted med flotte omgivelser. Var på besøg med min familie og kæreste. God, hurtig og effektiv betjening og service. Rigtig lækker mad. Flotte værelser. Vi er yderst tilfreds :-)"

Anmeldt maj 2023.

 

"Bare så godt
Her er skønne og rolige omgivelser, dejlig velkomst, udsøgt mad og super service - alt er i skønneste orden! Vi ser frem til at komme igen og blive forkælede og gå ture i parken og langs vandet. Flotte bygninger - godt arbejde..."

Anmeldt april 2023.


Hindsgavl-Slot.jpg

Bemærk venligst: Opholdet skal bookes online. Det er ikke muligt at booke opholdet pr. telefon eller mail.

 

Sådan booker du opholdet:

1. Når du har modtaget værdibeviset fra SPOTdeal, skal du reservere opholdet hos Hindsgavl Slot via et af følgende links:

 

2. Indtast den unikke kode fra værdibeviset under "Jeg har en kode". Koden fungerer som rabatkode. Bemærk, at de ledige datoer først kommer frem, når du har indtastet din kode.

 

3. Når opholdet er booket er det Hindsgavl Slots afbestillingsregler, der gælder.

 

Dealen kan ikke forlænges eller bruges i andre perioder. Det er derfor vigtigt, at du booker med det samme.

 

Vi gør opmærksom på, at hvis du har købt flere værdibeviser, er det nødvendigt at lave en reservation pr. kode. Noter gerne i kommentarfeltet, hvis I rejser sammen med nogen eller I selv overnatter i flere dage.

 

Medbring printet værdibevis til slottet, når opholdet skal indløses.

 

Fortrydelsesret frem til den 7. januar 2024.

 

Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag - lørdag fra den 2. januar til og med den 28. december 2024.

Én unik kode gælder for det valgte antal personer.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse i moderne slottstil i slottets sidefløje
 • 1 glas velkomstbobler, serveres ved bordet inden middagen
 • Middag med 3 serveringer, som serveres i Slotsladen (med forbehold for ændring af spisested)
 • Morgenmad med hjemmelavede lækkerier fra slotskøkkenet

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hindsgavl Slot.

 • Tillæg ved ankomst fredage og helligdage: 150 kr. pr. person
 • Tillæg ved ankomst lørdage: 300 kr. pr. person
 • Enkeltværelsestillæg: 200 kr.
 • Mulighed for opgradering til andre værelseskategorier: Foretages ved booking mod tillæg

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00 i hverdage og kl. 11.00 på søndage og helligdage.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hindsgavl Slot.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart
Tlf.: 64 41 88 00 | CVR: 27511856 | hindsgavl@hindsgavl.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2023 kl. 23:59

Ophold på Hindsgavl Slot