Ophold på anmelderroste Norsminde Kro

Sidste chance!

Kvalitet, nærhed og lokale råvarer er rygraden på Norsminde Kro, der ligger i naturskønne omgivelser lidt uden for Aarhus. Det fremragende køkken i kroens Brasserie forkæler med en 4-retters menu med afstemt vinmenu fra kroens egen import.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Norsminde Kro ligger tæt på Aarhus i et utroligt naturskønt område med strand til den ene side og fjord og fuglereservat til den anden. 

 

Her mærker man straks, hvordan værtskab og gastronomi går op i en højere enhed og skaber en fantastisk atmosfære. Det er derfor heller ikke uden grund, at Norsminde Kro i 2022 blev tildelt prisen "Årets Landevejskro 2022", der gives af Den Danske Spiseguide og som hylder det lokale værtskab og kvalitet.

 

Her kan I opleve et af landets i særklasse bedste spise- og opholdssteder.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Gaveidé til den, der værdsætter fremragende gastronomi i naturskønne omgivelser
 • Vinder af "Årets Landevejskro 2022" af Den Danske Spiseguide
 • Gyldig helt indtil den 20. december 2024

 

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.


Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i skønt dobbeltværelse
 • Valgfri afternoon-drink i kroens hyggelige bar inden middagen
 • 4-retters brasseriemenu i kroens anmelderroste brasserierestaurant
 • 4-retters afstemt vinmenu
 • Dejlig morgenbuffet

 

SPOTpris 1.095 kr.

 

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse.

 

Der er et begrænset antal til salg.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på alle åbningsdage fra den 12. januar 2024 til og med den 13. december 2024.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes i juni, juli, august og september 2024.

 

Tillæg

Aftales og betales direkte til Norsminde Kro.

 

 • Tillæg ved ankomst torsdag: 200 kr. pr. person
 • Tillæg ved ankomst fredag, lørdag og helligdage: 300 kr. pr. person
 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.


Jubilæer på Norsminde Kro 

Norsminde Kro kunne i år fejre sin 330 års fødselsdag, hvilket vidner om et historisk, veletableret sted, der har været et yndet opholdssted for gæster i mange år - og stadig er det den dag i dag.

 

I 2024 kan de igen markere endnu en begivenhed med den nuværende ejer, Sørens 20-års jubilæum. 20 spændende år er blevet tilført kroens i forvejen lange historie. Madscenen har udviklet sig, hvilket ses på menukortet - og så er den flotte vinkælder kun blevet større og støre med tiden.


Norsminde Kro

Norsminde ligger naturskønt ved å, hav og fjord. Området værdsættes derfor ikke blot af lokalbefolkningen, men også af et stort antal lystsejlere, badegæster, sommerhusbeboere og turister.

 

Allerede i ældre stenalder fandt folk hertil. Næppe på grund af den idylliske natur, men fordi det afvekslende landskab, der dengang også omfattede tætte skovområder, tiltrak et rigt dyreliv.

 

Såvel fra bronze-, jernalder som vikingetid er der fundet spor af menneskelige aktiviteter i området.

 

Norsminde Kro byder på et fremragende køkken, der lægger stor vægt på kvalitet og gode råvarer fra lokalområdet. Der serveres både i Brasserie og Restaurant Près, der ligger i kroens store vinkælder. Kroen er inspireret af det franske landkøkken, dog med et dansk twist, men har sin egen stil, og man er ikke i tvivl om, at gastronomi er omdrejningspunktet på kroen. Dette ophold er med middag i kroens Brasserie, der er hyggeligt indrettet med en uformel atmosfære og med udsigt til Norsminde havn.

 

Under kroen er der et univers af vine, der alle tager udgangspunkt i kroens egen import af hovedsageligt Bourgogne-vine. Her er små kældre i vinkælderen, der alle har sin egen historie, og her bydes naturligvis på unikke egen-importerede vine, men her er også mulighed for at købe vine direkte fra små nicheproducenter, der ikke handles andre steder.

 

Brasseriet har samme store vinkort som restaurant Prés, men samtidig bydes der på et specielkort med ældre årgange, momentets vine, indsidertips og mere. 

 

Udover en uovertruffen betjening og god mad gemmer Norsminde Kro på masser af spændende historier. Én af dem går på, at den berømte forfatter og præst Steen Steensen Blicher under et ophold på kroen efter sigende blev forelsket i kromandens smukke datter og senere skrev et digt herom. I kan med QR-koder læse historier om effekter, monomenter og lokaler, der alt sammen emmer af sjæl og charme.

 

I dag er den anmelderroste kro et sted med masser af liv, hvor der værnes om historien og de særlige værdier, og på den baggrund har Norsminde Kro for længst etableret sig på den kulinariske stjernehimmel.


Om området

Norsminde Kro ligger kun omkring 20 km fra Aarhus, hvor I har et væld af oplevelsesmuligheder. 

 

Aarhus kaldes også Smilets By, og det er der er god grund til. Aarhusianernes imødekommenhed kendetegner nemlig Danmarks andenstørste by. I byen har I et væld af muligheder. For de kulturinteresserede er Kunstmuseet ARoS det oplagte besøg.

 

Det Gamle Latinerkvarter er omkranset af smukke gamle, bygninger og derudover fyldt med små kreative butikker med brugskunst og hyggelige fortovscaféer og kaffebarer.

 

Slå jer også ned på en af caféerne ved åen og nyd bylivet og stemningen. 

 

Et kvarter fra Norsminde Kro ligger den arkitektoniske perle Moesgaard Museum, hvor I kan gå på opdagelse i fortiden. Museet er absolut anbefalelsesværdigt. 


Anmeldelser 

Vi har samlet et udpluk fra Tripadvisor fra begejstrede gæster.

 

"Skønt ophold!
Gourmet ophold for to: en skøn og afslappende oplevelse! Fantastisk madoplevelse og super betjening. Største anbefaling."

September 2023

 

"Super sted
Havde booket deres klassiske ophold med afternoon tea, 3-retters middag, overnatning og morgenmad. Blev serviceret eftermiddag og aften af en helt fantastisk tjener (Christian), som gjorde alt for at give os en dejlig oplevelse.
Han sluttede sågar aftenen af med en rundvisning i deres imponerende vinkælder. Tak for en super oplevelse. Vi kommer meget gerne igen."

Juli 2023

 

"Fantastisk oplevelse i kælderen - Le Pres 
Vi spiste i kælderen og lad mig bare sige WOW. I kælderen åbner sig et helt igennem fantastisk univers med vine og fantastisk indretning.

Vi fik 5 retter og vinmenu, og det spillede bare. Maden var smagfuld og bare gennemtænkt, vinen komplimenterede alle retterne så godt

5 ud af 5 stjerner - Uden tvivl."

April 2023


Norsminde-Kro.jpg

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold på mail til norsminde@norsminde-kro.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte i forbindelse med reservationen af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til kroen, når opholdet skal indløses.

 

Fortrydelsesret frem til den 7. januar 2024.

 

Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål til dette ophold, kan Norsminde Kro kontaktes på tlf.: 86 93 24 44 (mandag kl. 09.00 - 15.00, tirsdag-lørdag kl. 08.00 - 17.00, søndag kl. 08.00 - 15.00).

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på alle åbningsdage fra den 12. januar 2024 til og med den 13. december 2024.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes i juni, juli, august og september 2024.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i skønt dobbeltværelse
 • Valgfri afternoon-drink i kroens hyggelige bar inden middagen
 • 4-retters brasseriemenu i kroens anmelderroste brasserierestaurant
 • 4-retters afstemt vinmenu
 • Dejlig morgenbuffet

 

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse.

 

Der er et begrænset antal til salg.

 

Tillæg

Aftales og betales direkte til Norsminde Kro.

 • Tillæg ved ankomst torsdag: 200 kr. pr. person
 • Tillæg ved ankomst fredag, lørdag og helligdage: 300 kr. pr. person
 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Norsminde Kro.

   

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Norsminde Kro

   Gl. Krovej 2, 8300 Odder
   Tlf.: 86 93 24 44 | CVR: 30604695 | norsminde@norsminde-kro.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 24. december 2023 kl. 23:59

   Ophold på Norsminde Kro