Gourmetmiddag på Charlottenlund Fort

Sidste chance!

Nyd en 4-retters gourmetmiddag på Restaurant Charlottenlund Fort, hvorfra der er en fantastisk udsigt til Øresund. Glæd dig til sæsoninspirerede retter serveret i stilrene lokaler og historiske omgivelser. Begrænset antal til salg!

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Vi er glade for at igen at kunne tilbyde jer at nyde en 4-retters gourmetmiddag med 4 retter på Restaurant Charlottenlund Fort.

 

I over 30 år er restaurantens gæster blevet forkælet med mad i gourmetklassen fra det fransk-nordiske fusionskøkken. Restaurantens menuer er altid baseret på sæsonens bedste råvarer, der bliver mesterligt forarbejdet, indbydende anrettet og kyndigt serveret for restaurantens gæster.

 

Restaurantoplevelsen fuldendes af de stilrene lokaler, de historiske omgivelser med volde og kanoner og udsigten over Øresund, der kan nydes gennem restaurantens panoramavinduer, hvorfra der er en 180° udsigt over vandet.


Du får:

 • 4-retters årstidsbestemt aftenmenu

 

SPOTpris 279 kr. Normalpris 495 kr. Spar 43 %

 

Tastingmenuen består eksempelvis af:

 • Cremet jomfruhummerbisque - Taskekrabbe, sort sesam, syltet fennikel, saltbagt selleri og persillecreme
 • Dampet ørred - Dehydreret kammusling, kartoffel/porretærte, fermenterede stikkelsbær og sauce blanquette m. ørredrogn
 • Bavette - Smørstegte kantareller, sherryglaserede løg, græskar i variationer, sprød grønkål & pebersauce skilt m. græskarkerneolie
 • Cheesecake - "Unika Blå Kornblomst", brændte figner & sherry
 • Eller citrustærte - Mørk chokolade, lemoncurd, pistaciecreme og bergamotte-is

 

Menuen ændrer sig fra sæson til sæson.

 

Værdibeviset kan indløses tirsdag-fredag kl. 17.30-21.00 samt lørdage kl. 18.00-21.00 fra den 19. september 2023 til og med den 22. december 2023.


Om Restaurant Charlottenlund Fort

 

Restaurant Charlottenlund Fort har serveret imponerende, smagfulde retter i mere end 30 år, og med denne deal får I altså serveret hele fire årstidsbestemte retter, mens Øresund bruser på den anden side af de vidde panoramavinduer. 

 

På Charlottenlund Fort er du altid sikret en god madoplevelse, vidunderlig vin og en atmosfære, som andre restauranter har svært ved at måle sig med. Indretningen er holdt i natur-materialer som læder og træ og med enestående udsigt overalt i restauranten.

   

  Lad øregangen blive forført af blide bølgeskvulp, øjenkrogen fortryllet af smukke Øresund og smagsløgene forkælet af køkkenets kræserier. Det giver en uvurderlig smagsoplevelse og kvalitetstid med dem, du holder allermest af.

   

  Menuen skifter efter sæson men er altid fyldt med sæsonens bedste råvarer fra det fransk-nordiske fusionskøkken. Især friske fiskeretter og saftigt kød er i fokus. Velbekomme!

   

  Restaurant Charlottenlund Fort har en score på 5,1 ud af 6 med hele 964 anmeldelser hos Dinnerbooking. Se et par af anmeldelserne her:

   

  "Nydelse at nyde god mad med en skøn udsigt, hvor mange hurtigt kommer ned i gear og får sænket skulderne. Tak for en god oplevelse."

   

  "Fantastisk menu og god betjening. Meget hyggeligt restaurant der oser af stemning. Kommer helt sikkert igen."

   

  "4 retters menu og vinmenu var i top hele vejen igennem. Smukke omgivelser og hyggelig stemning. Betjeningen afslappet, humørfyldt og nærværende. Vi kommer igen!"

  Værdibeviset kan indløses tirsdag-fredag kl. 17.30-21.00 samt lørdage kl. 18.00-21.00 fra den 19. september 2023 til og med den 22. december 2023. Værdibeviset kan ikke indløses efterfølgende.

   

  OBS: Værdibeviset kan ikke indløses fredage og lørdage efter den 14. november 2023.

   

  Værdibeviset kan ikke indløses på "specialdage".

   

  Reservation sker online. Klik "Book dit bord online. Husk at skrive 'SPOTdeal' i kommentarfeltet.

   

  Vi opfordrer dig til at reservere bord hurtigst muligt, da der ellers kan være fuldt booket på din ønskede dato.

   

  Der er plads til maks. 8 personer pr. selskab.

   

  Ønskes der vegetarisk/pescetarisk menu, vil der være tillæg, som betales direkte til restauranten. Ønsker om dette skal sendes på e-mail til restauranten minimum 5 dage inden ankomst.

   

  Menuen kan ikke laves om, men der kan tages hensyn til allergier. Der kan forekomme tillæg ved dette, som betales direkte til restauranten.

   

  Værdibeviset kan ikke benyttes i kombination med andre tilbud, gavekort, til specielle arrangementer eller på "specialdage".

   

  Bemærk, at der er et begrænset antal til salg.

   

  Værdibevis medbringes printet eller på telefon.

   

  Menuen er årstidsbestemt, så billederne er vejledende.

   Én unik kode gælder til:

   • 4-retters årstidsbestemt aftenmenu

    

   Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Charlottenlund Fort ApS.

    

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Restaurant Charlottenlund Fort

   150 Strandvejen , 2920 Charlottenlund
   Tlf.: 39 62 22 63 | CVR: 43454323 | info@charlottenlundfortet.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 02. oktober 2023 kl. 23:59

   Restaurant Charlottenlund Fort