KRYDSTOGT VIA SUEZKANALEN: FRA DUBAI TIL ITALIEN

Sidste chance!

Tag med på et lækkert langtidskrydstogt fra imponerende og fascinerende Dubai via Suezkanalen til Italien. Rejs den 9. marts på et 21 dages krydstogt gennem spændende byer og lande inkl. helpension ombord og fly fra CPH. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Nyd livet ombord på det flotte krydstogtskib Costa Toscana og få masser af spændende oplevelser i land, når I sejler fra solrige Dubai gennem Suezkanalen og Middelhavet til Savona i Norditalien. En fortryllende rejse, der byder på den perfekte kombination af kulturelle oplevelser og ren afslapning.

 

Costa Toscana er flådens nye flagskib, søsat i 2021, og er en hyldest til kunsten, kulturen og landskaberne i den region, som har lagt navn til skibet. Når I går ned ad den brede trappe i agterstavnen, er det som at være på Den Spanske Trappe i Rom, og når I slentrer mellem butikker, barer og restauranter, kan I opleve samme liv og stemning som i den farverige Trastevere-bydel i den italienske hovedstad. Ombord på Costa Toscana er det dog med den ekstra fordel, at I har en enestående udsigt over havet.

 

Særligt for dette krydstogt:

 

 • Sejl gennem Suezkanalen, der er verdens længste skibskanal
 • Anløb i både Abu Dhabi, Oman, Israel, Grækenland og Italien samt på Malta
 • I får den perfekte kombination af kulturelle oplevelser og ren afslapning

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly København – Dubai og Milano - København
 • 23 kg bagage og 7 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 20 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Afrejse den 9. marts 2024:

 • Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 12.990 kr.
 • Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 13.490 kr.
 • Udvendig kahyt Classic med begrænset udsigt: SPOTpris 15.990 kr. 
 • Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 16.490 kr. 
 • Balkonkahyt Classic med begrænset udsigt: SPOTpris 19.490 kr.
 • Balkonkahyt Premium: SPOTpris 19.990 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 7.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 

 • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

Rejserute

 

Untitled-1.jpg

 

9. marts: Fly til Dubai og transfer til skibet for check in
10. marts: Afgang fra Dubai kort før midnat
11. marts: 08:00 – 23:59 Abu Dhabi, Emiraterne
12. marts: På havet
13. marts: 07:00 – 19:00 Muscat, Oman
14.-15. marts: På havet
16. marts: 09:00 – 23:59 Salalah, Oman
17.-21. marts: På havet gennem Suezkanalen
22. marts: 06:00 – 20:00 Haifa, Israel
23. marts: På havet
24. marts: 10:00 – 20:00 Piræus/Athen, Grækenland
25. marts: På havet
26. marts: 07:00 – 15:00 Valletta, Malta
27. marts: 08:00 – 16:00 Palermo/Sicilien, Italien
28. marts: 08:30 – 19:30 Civitavecchia/Rom, Italien
29. marts: 09:00 Ankomst Savona. Transfer til lufthavnen og hjemrejse

 

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.


Transport

Rejsen inkluderer fly t/r:

 

Afrejse den 9. marts 2024:

 • Afgang København kl. 14.20
  Ankomst Dubai kl. 23.45

 

Hjemrejse den 29. marts 2024:

 • Afgang Milano kl. 20.00
  Ankomst København kl. 22.05

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Der må beregnes ventetid i lufthavnen ved hjemrejse.


Rejsebeskrivelse

Jeres eventyr starter den 9. marts, hvor I flyver direkte til den fascinerende metropol Dubai med de mange overvældende seværdigheder. Her køres I til skibet og tjekker ind. Costa Toscana vil være jeres hjem de næste 3 uger og ligger i havn i Dubai den første nat, så I har en hel dag til at opleve byen, hvor alt skal være større, bedre og mere imponerende end noget andet sted. Det er derfor let at tabe pusten og blive betaget af fantastiske bygningsværker som Burj Khalifa og Jumeirah-moskeen.

 

Fra et emirat til et andet: Abu Dhabi – en luksuriøs og elegant storby med flere betagende bygningsværker som f.eks. den storslåede hvide marmormoské og de iøjnefaldende skyskrabere i glas, der har givet byen kælenavnet ”Arabiens Manhattan”. Her er også muligheden for en jeepsafari ud i de gyldne sanddyner, et besøg i den gamle oaseby, Al Ain, der er kendt for sit kamelmarked – eller hvad med en tur i Ferrari World?

 

Kursen sættes nu mod Oman, hvor skibet har to anløb. Først lægges der til i hovedstaden, Muscat. Denne by har en glorværdig fortid, som stadig ses i den gamle bydel. Besøg fæstningen og den store moské eller shop løs i souken. Her er masser af arabisk mystik og stemning og en hel dag til at suge alle indtrykkene til sig. Efterfølgende besøges Salalah, der er en meget atypisk arabisk by, idet den er meget frodig med både banan- og papayaplantager, og bag de hvide sandstrande med kokospalmerne karakteriseres landskabet af bizarre grønne bakkeformationer. Længere nede ad kysten finder I Mughsail Beach, hvis geysere byder jer velkommen med op til 15 m høje sprøjt.

 

Herfra fortsætter Costa Toscana mod Suezkanalen, som nu skal passeres. Denne 163 km lange kanal, der tog 10 år at bygge, er ingeniørernes triumf over naturen og gør det muligt for skibe at sejle mellem Europa og Asien uden at skulle hele vejen uden om Afrika. Omkring 25.000 skibe sejler igennem kanalen hvert år, og I befinder jer nu ombord på ét af dem på vej mod Middelhavet.

 

Vel ankommet til Middelhavet lægges der til i den israelske havneby Haifa, som også kaldes ”Israels San Francisco” grundet de stejle bakker og er kendt for an fantastisk fusion af arabisk og jødisk kultur. Den største seværdighed i selve byen er de frodige Bahai-haver, der smyger sig op ad bjergsiden og byder på fantastiske udsigtspunkter mellem palmer og farverige, blomstrende træer. For foden af haverne finder I den tyske koloni, som huser trendy caféer og butikker. Haifa er også et godt udgangspunkt for at tage en tur tilbage i historien og besøge Jerusalem eller Nazareth og se berømte, religiøse helligdomme som Gethsemane Have, Via Dolorosa, Gravkirken, Grædemuren og Fødselskirken. Tag på udflugt og oplev endvidere Yardenit ved bredden af Jordan-floden, hvor Jesus antageligt blev døbt, samt fredfyldte Tabgha, hvor flere af de vigtigste episoder i Det Ny Testamente fandt sted såsom Bjergprædikenen og Jesu opstandelse.

 

Det første anløb i Europa bliver i den græske hovedstad Athen, der er en vaskeægte storby med masser af seværdigheder og gode shoppingmuligheder. Besøg f.eks. betagende Akropolis, tag en tur med kabelbanen for en fantastisk udsigt eller slentr en tur på Plakaen, hvor I også kan nyde en smagfuld, græsk frokost på en af de hyggelige beværtninger. 

 

Malta er en lille øgruppe bestående af 7 øer, hvoraf de 3 – hovedøen Malta samt Gozo og Comino – er beboet. Med sin strategiske beliggenhed mellem Nordafrika og Italien har Malta igennem århundreder været eftertragtet jord, og herredømmet over øerne har skiftet hænder flere gange igennem historien, hvilket har sat sit præg på både sproget, gastronomien og arkitekturen. Maltesisk er således afledt af arabisk blandet med italiensk, mens middelhavskøkkenet blandes med det nordafrikanske. Malteserne er også meget stolte af de legendariske riddere, der forsvarede øen mod tyrkerne og lancerede korstogene. Disse riddere går under mange navne, hvoraf Johanniterordenen og Malteserordenen er de mest kendte. Det var en af ordenens stormestre, der grundlagde Valletta og gjorde byen til hovedstad i midten af 1500-tallet, og mange af byens for øvrigt meget smukke barokke bygninger stammer fra denne tid. På trods af sin beskedne størrelse er Valletta spækket med historisk interessante seværdigheder, hvoraf den imponerende katedral og Stormesterens Palads skal fremhæves sammen med et par museer, der fortæller den spændende historie om ridderne og deres bedrifter. Valletta, der er Europas sydligste og EU’s mindste hovedstad, er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, og den er en yderst betagende by at vandre rundt i, da den emmer af historie og romantik.

 

Sicilien lægger jord til næste anløb, som er i Palermo. Sicilien har altid haft en strategisk vigtig beliggenhed midt i Middelhavet, og gennem årtusinder har forskellige civilisationer således passeret forbi her på kanten af Europa. I Palermo vil I derfor opleve et krydret mix af flere kulturer. Således ligger souk-agtige markeder side om side med katolske barokkirker og gotiske paladser indrammet af daddelpalmer. Palermo er en fantastisk by bare at slentre omkring i på må og få, for rundt om hvert gadehjørne gemmer den på nye betagende syn. Udover den iøjnefaldende katedral har Palermo også Italiens største operahus, og så venter der en både bizar og lidt makaber oplevelse i kapucinernes katakomber.

 

Civitavecchia var de gamle romeres strandparadis, men er i dag nok mest kendt som ”Roms havn”. I sig selv er Civitavecchia en ganske hyggelig by at tilbringe en dag i, ligesom den har en meget fin strand, hvis I bare trænger til en slapperdag. Fort Michelangelo er byens symbol og bestemt et besøg værd sammen med de interessante romerske ruiner af Tauriner-badene. Eller bare fortab jer i den atmosfærefyldte gamle bydel med godt tiltrådte brosten, grønne vejrbidte skodder og fyldte tørresnore. Ønsker I den helt store sightseeing-dag, skal I begive jer til Rom, der ligger ca. 70 km fra Civitavecchia. Rom er fyldt med ikoner fra Antikken og den kristne tro – seværdigheder der er så ”store”, at de er obligatoriske for enhver med bare en lillebitte globetrotter i maven.

 

Fredag den 29. marts ankommer I så til Savona og går fra borde for sidste gang efter en fantastisk og minderig rejse.


Skibet

Costa Toscana er 337 meter lang, har 20 dæk og har plads til 6.500 passagerer, der kan boltre sig i fantastiske omgivelser. Stilen ombord er mere afdæmpet og moderne, end man ofte ser på de store krydstogtskibe, men der mangler bestemt ikke noget. 15 forskellige restauranter (nogle mod tillæg) frister jeres smagsløg ombord med alt fra showmiddage i Teppanyaki-restauranten til sushi, pizza og store kulinariske oplevelser i gourmetrestauranten, mens tørsten kan stilles i 18 barer.

 

Derudover findes der flere pools med vandrutsjebaner, et stort lækkert spa-område, fitnesscenter, sportsbaner, butikker, kasino og et teater – her i flere etager – og meget mere.

 

Costa Toscana er også et af de mest miljøvenlige skibe på krydstogtsmarkedet, idet hun sejler på flydende naturgas (LNG) – det reneste fossile brændstof i verden. Dermed genererer hun al sin egen energi både i havne og på havet, hvilket betyder en væsentlig reduktion af udstødningsemissioner, hvilket bidrager positivt til miljøbeskyttelse og bæredygtighed.

 

Et meget flot skib, der indbyder til total livsnydelse.

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften, og her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst inden for åbningstiden.

 

Drikkepakker

Der tilbydes forskellige drikkepakker på denne rejse. De nævnte priser gælder kun, hvis drikkepakken bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet. De kan senere bestilles online til en højere pris. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15 % i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

MY DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

Pris: 5.200 kr. (260 kr. pr. dag)

 

MY DRINKS PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne. Minibaren i kahytten er også inkluderet.

Pris: 6.900 kr. (345 kr. pr. dag)

 

MY SOFT DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal alkoholfrie drikkevarer. Det gælder mineralvand, sodavand, frugtjuice og iste pr. glas, alkoholfrie cocktails og varme drikke.

Pris:

Børn 2-17 år: 2.300 kr. (115 kr. pr. dag)

Voksne: 3.500 kr. (175 kr. pr. dag)

 

Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 • Børn u/18 år: 8.490 kr.
 • Voksne: 9.990 kr.

 

Enekahyt 

Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

 • Tillæg for indvendig kahyt: 3.000 kr. 
 • Tillæg for udvendig kahyt: 4.300 kr.
 • Tillæg for balkonkahyt: 6.200 kr.

 

Udflugter

Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Da visse ture kan blive udsolgt, anbefaler vi at bestille udflugter på forhånd, men de kan også købes ombord, så længe der er plads. Rederiets udflugtsprogram kan ses her. Det er også muligt at gå i land på egen hånd og lave sin egen dag.


Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt fra Dubai til Italien med Costa Toscana tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Privatadresse
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • En adresse og et mobilnummer pr. kahyt

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Rejsen annulleres dog ved for få tilmeldte.

 

Betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betales kun et depositum på 7.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart, og det samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at der tegnes en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Dubai og Milano - København
 • 23 kg bagage og 7 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 20 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne, ligesom et flyskift undervejs kan forekomme.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23. Babyer skal ved afrejse være fyldt 6 måneder for at kunne komme ombord.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 13. oktober 2023 kl. 23:59

Krydstogt fra Dubai til Italien