Lækkert jule- og nytårskrydstogt til Kanarieøerne

Sidste chance!

Få en dejlig og anderledes jul samt et festligt nytår på et skønt krydstogt under lunere himmelstrøg, hvor I besøger både Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote og Madeira samt flere spanske perler som Valencia og Malaga.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

På dette fantastisk krydstogt får I muligheden for at lægge regn og rusk samt stress og jag bag jer og i stedet fejre julen og nytåret sydpå ombord på det skønne og stemningsfulde Costa Firenze. Begge højtider fejres ombord på skibet med fest og farver, musik og dans samt lækker mad og farverige cocktails. Skibet vil også være flot dekoreret med julepynt og udsmykkede juletræer, så alle kan komme i den rette julestemning.  

 

Krydstogtet tager jer rundt i det vestlige Middelhav og lidt af Atlanterhavet og kommer forbi fire Middelhavslande i form af Frankrig, Italien, Spanien og Portugal og besøger fem forskellige Atlanterhavsøer undervejs: De spanske Kanarieøer, Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura og Lanzarote samt naturskønne, portugisiske Madeira.

 

 

Særligt for denne rejse: 

 

 • Mulighed for at fejre jul og nytår under varmere himmelstrøg
 • Besøg de fantastiske kanariske øer og oplev et julepyntet Barcelona 
 • Bo på et skønt krydstogtskib med mange faciliteter, helpension og stemningsfuld julestemning

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly København – Barcelona t/r
 • 23 kg bagage plus en lille taske til under flysædet
 • 1 overnatning med morgenmad på 3* hotel i Barcelona
 • 16 overnatninger i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Afrejse den 19. december 2023

 

 • Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 13.990 kr.
 • Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 14.990 kr.
 • Udvendig kahyt Classic med begrænset udsigt: SPOTpris 18.990 kr. 
 • Balkonkahyt Classic med begrænset udsigt: SPOTpris 21.990 kr.
 • Balkonkahyt Premium: SPOTpris 22.990 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i rejsen:

Hvad ikke er nævnt direkte under "Rejsen inkluderer", herunder:

 

 • Obligatorisk service charge 11 € pr. person pr. dag Afregnes hjemmefra eller ombord på skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Kahytstyper Classic og Premium

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Classic kahytter kan, som udvendige og balkonkahytter, have begrænset udsigt. Tilkøber I Premium, betyder det visse fordele, som er:

 

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers udbringning af roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

 

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Rejserute

 

Rutekort-krydstogt-jul-og-nytår.jpg

 

19. december: Fly til Barcelona. Check in på hotel
20. december: Check in på skibet. 18:00 afgang Barcelona
21. december: 08:00 - 18:00 Marseille, Frankrig
22. december: 08:00 - 16:30 Savona, Italien
23. december: På havet
24. december: 09:00 - 18:00 Valencia, Spanien
25. - 26. december: På havet
27. december: 08:00 - 18:00 Funchal, Madeira
28. december: 13:00 - 21:00 Las Palmas, Gran Canaria
29. december: 08:00 - 18:00 Santa Cruz, Tenerife
30. december: 08:00 - 18:00 Puerto del Rosario, Fuerteventura
31. december: 08:00 - 18:00 Arrecife, Lanzarote
1. januar: På havet
2. januar: 08:00 - 18:00 Cadiz, Spanien
3. januar: 08:00 - 18:00 Malaga, Spanien
4. januar: På havet
5. januar: 09:00 ankomst Barcelona. Hjemrejse

 

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.

 

Flytransport

Rejsen inkluderer fly fra København.

 

Flytider København:

 

Udrejse:

 • Afgang København kl. 08.55
  Ankomst Barcelona kl. 11.45

 

Hjemrejse:

 • Afgang Barcelona kl. 19.55
  Ankomst København kl. 22.55

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.


Rejsebeskrivelse

 

I flyver til Barcelona, hvor I har en hotelovernatning inden krydstogtet, så I også kan nå at opleve et julepyntet Barcelona. Den er Spaniens andenstørste by og behøver næppe nogen yderligere præsentation. Barcelona har alt, hvad en moderne storby skal have, og mere til. Den er berømt for Gaudis fantasifulde arkitektur, og her vrimler det med seværdigheder som hans finurlige Sagrada Familia, Park Güell og Casa Battlo foruden utallige interessante museer som f.eks. Picassomuseet. Fra Montjuic-bjerget har I en formidabel udsigt over byen, og stemningen på det berømte hovedstrøg, Ramblaen, er i sig selv en oplevelse. Her kan I sagtens få timer til at gå med at betragte menneskemylderet, mens I nyder lækre tapas og boblende cava.

Næste dag går I ombord på flotte Costa Firenze, der ligger og venter på jer. Hun vil være jeres hjem de næste godt to uger, så I kan opleve de mange spændende destinationer uden at skulle pakke kuffert flere gange.

 

Der er afgang fra Barcelona lige før spisetid, og allerede næste morgen er I fremme ved det første anløb, som bliver i Marseille, der er den største havn i Middelhavet og Frankrigs andenstørste by. Den er en sand smeltedigel af forskellige folk og kulturer og anses for at være en bro mellem Europa og Nordafrika. Det er en by, der er perfekt til bare at vandre omkring og indsnuse atmosfæren, mens man beundrer de arkitektoniske perler. I den maleriske gamle havn ligger yachts og fiskerbåde side om side, og lige nord herfor finder I den historiske del af byen, Le Panier, hvis virvar af snørklede og stejle gader gemmer på små, skjulte pladser og gamle, høje huse med terrasser, hvor vasketøjet hænger til tørre. Ud for kysten domineres vyet af det berygtede Chateau d’If – fængslet på en lille klippeø, hvorfra Greven af Monte Cristo flygtede i Alexandre Dumas’ berømte roman. Fra Marseille kan I også udforske smukke og historisk interessante Arles og pavernes gamle by Avignon.

 

Næste stop bliver i den norditalienske havneby Savona, der tit bliver overset til fordel for nærliggende og mere velklingende byer som Genova og Albenga. Men Savona, der engang var Christopher Columbus’ hjem, har masser af interessante attraktioner at fremvise. Slentr en tur på havnen, hvor bådene spænder bredt fra dyre yachts, hvor der sippes champagne, til gammeldags fiskerbåde, hvor besætningen reparerer deres net. Fra havnen kan I også se flere af byens seværdigheder på afstand. Den gamle bydel fra Middelalderen er hyggelig og rummer udover caféer og små butikker også flere flotte paladser, kirker og vagttårne fra den gamle bymur. Er I Apple fans, må I ikke misse All About Apple museet, der har samlet eksemplarer af stort set samtlige Apple produkter, der er produceret siden starten i 1976.

 

Den efterfølgende dag tilbringes på havet, så I kan nyde luksuslivet i ro og mag og blive rigtigt fortrolige med det skønne skib og alle hendes faciliteter. Juleaftensdagsmorgen anløbes Valencia, der er Spaniens tredjestørste by og af de lokale beskrives som ”et stykke af himlen på jorden”. Den ligger ved solrige Costa Blanca og er kendt for sine lange sandstrande, de palmeomkransede torve fulde af liv og kirkernes farverige kupler. Valencia var engang et selvstændigt kongedømme, og byen er i dag rig på kulturhistorie med storslåede historiske monumenter som Silkebørsen fra 1400-tallet og Markisens Palads fra det 18. århundrede, og fortidens handelsmænd og aristokraters velstand ses tydeligt på museet for fin kunst. Det 21. århundrede har dog også gjort sit indtog i Valencia, og ”Byen for Kunst og Videnskab” er et nærmest futuristisk anlæg med særegne og fantasifulde bygninger, der rummer flere museer, planetarium, akvarium, koncertsale og videnskabelige udstillinger. Som enhver anden større by i et katolsk land har også Valencia en prægtig katedral. Mange har endda udråbt et af kirkens bægre til at være den faktiske Hellige Gral, hvilket dog ikke er bevist. Til gengæld er det ganske vist, at katedralens kuppel belagt med blålige fliser og det tilhørende klokketårn pryder Valencias skyline. I finder katedralen og mange andre seværdige bygningsværker i den gamle bydel, der oser af spansk charme, og hvis gader lokker med spændende butikker og appetitvækkende tapasbarer som f.eks. ved det unikke, cirkelrunde torv Placa Redona. Snyd heller ikke jer selv for et besøg i de ikoniske Serranos-tårne, der er en del af én af de gamle byporte fra tiden, hvor byen var omgivet af forsvarsmure. Fra tårnenes top har I en flot udsigt over Valencia.

 

Når Valencia atter forlades, er der dækket op til en festmiddag ombord, hvor der også bydes på show, musik og dans til en både hyggelig og festlig aften.

 

Ude i Atlanterhavet besøges først Madeira - den portugisiske ø, der er kendt for sin frodige natur og mange billedskønne landsbyer, hvoraf mange tilbyder de smukkeste panoramaudsigter. En idyllisk ø med smukke strande, fantastiske landskaber formet i lava og frodige, grønne skove. Besøg de små, fredfyldte landsbyer gemt væk mellem de næsten vinkelrette bjerge og tag turen tilbage ned til Funchal på gammeldags eller moderne maner: Med en ”kurvslæde” eller kabelbanen. En klassisk Madeira-oplevelse er en vandretur langs øens levadaer, der er menneskeskabte kanaler, som året rundt opsamler regnvand og fører det til alle fire hjørner af øen. Oplev også den smukke botaniske have, smag på den lokale Madeira vin og besøg CR7 Museum, der hylder fodboldstjernen Cristiano Ronaldo, som er født på øen.

Nu er turen så kommet til besøgene på fire af Kanarieøerne. Gran Canaria står først for skud. Igennem flere årtier har Gran Canaria været blandt danskernes foretrukne rejsemål i vinterhalvåret med sit behagelige klima og skønne sandstrande. De høje sanddyner i Maspalomas på øens sydside leder tankerne hen på Sahara, men bestiger I en af dynerne har I her udsigten til det blå Atlanterhav. Las Palmas er en ganske stor by, hvor I godt kan miste overblikket, men fra Santa Ana katedralens sydlige tårn har I en eminent udsigt over hele byen, hvor der er rigtig gode muligheder for at shoppe. Bare 20 km herfra finder I Gran Canarias ældste og - ifølge mange - smukkeste by: Teror. Den er beliggende i en malerisk dal mellem grønne bjergkamme og fortryller med smukke, historiske huse i alle regnbuens farver. En anden besøgsværdig by er charmerende Puerto de Mogan, der også kaldes Lille Venedig grundet de pittoreske broer og vandindløb, der blander sig med husene i typisk Middelhavs stil.

 

Herefter følger et besøg på Tenerife. Hovedstaden Santa Cruz, hvor Costa Firenze lægger til, kan prale af kulørte markeder, blomstrende haver, spændende kunstgallerier og museer samt livlige, udendørs caféer. Men øens vartegn er dog den stadig aktive vulkan Teide beliggende i et barsk og goldt men smukt landskab, hvor der ligger sne året rundt. Langs kysterne er naturen mere frodig, især på øens nordside, hvor hyggelige og farverige Puerto de la Cruz er rig på historisk arkitektur med gamle huse med træbalkoner. Her ligger også Loro Parque, hvor papegøjer cykler og pingviner hopper og danser. Og så findes der faktisk også pyramider bygget af lavasten på øen!

 

Den tredje Kanarieø er Fuerteventura, der først og fremmest er kendt for sine ca. 150 gyldne sandstrande. De står i stærk kontrast til det spektakulære, vulkanske landskab, som flere steder ligger lige bag strandene og enkelte steder har farvet sandet sort. En dagsrundtur på øen kan bringe jer til små fiskerlandsbyer og fantastiske udsigtspunkter, fyrtårne og vindmøller samt den charmerende Nuestra Señora de Regla kirke fra 1700-tallet, som er en af øernes arkitektoniske perler med en facade, der er inspireret af Aztekernes traditionelle udsmykninger. I kan også besøge en aloe vera plantage, en gedefarm samt et saltmuseum, der beskriver og viser, hvordan salt udvindes af havvandet. Det er også oplagt at udforske øen i jeep eller på en buggy, eller hvorfor ikke tage med en glasbundsbåd til den lille ø Lobos? Selvom Lobos’ landskab primært består af ørken og vulkaner, er her et rigt dyre- og planteliv, hvorfor øen er et naturbeskyttet område. Gå ikke glip af muligheden for at kigge ned i et krater!

 

Lanzarote byder ind med den lille havneby, Arrecife, som fungerer som øens hovedstad. Via en intakt vindebro kan I besøge byens borg, som i sin tid blev bygget for at dæmme op for piratangreb. Flere gamle villaer i klassisk kanarisk arkitektur og en yndig kirke kan også beskues i byen, men ellers lokkes de fleste på udflugt rundt på øen. Nationalparken Timanfaya dækker en fjerdedel af Lanzarote med sine spektakulære landskaber skabt af tidligere tiders vulkanudbrud. I kan køre rundt i jeep blandt vulkanerne og se nærmere på et netværk af underjordiske grotter, og skal det være mere frodigt, er en vandretur i De 1000 Palmers Dal en mulighed.

 

Når Lanzarote forlades, er det tid til at hoppe ind i 2024 med maner. Mens skibet bringer jer tilbage mod det spanske fastland, er der sørget for en særlig nytårsmiddag og efterfølgende underholdning, så det bliver let at komme i festlig stemning, når der tages afsked med det gamle år.

 

Den 2. januar besøger I Cadiz på den spanske sydkyst. Byen anses for at være den ældste i Europa, og den har været beboet i over 3.000 år. Det var herfra Columbus stævnede ud på rejsen til Amerika, og den gamle bydel, der næsten er helt omkranset af vand, er et romantisk virvar af snoede gader med muntre taverner. Både San Sebastian borgen og katedralen med den gyldne kuppel er et besøg værd. Yndede udflugtsmål fra Cádiz tæller bl.a. særprægede Gibraltar med Europas eneste vildtlevende aber og Jerez, der er kendt for sin sherryproduktion. Din lugtesans vil helt sikkert ikke være i tvivl om dette, når I begiver jer rundt i Jerez.

 

Malaga på Costa del Sol står nu for tur som krydstogtets sidste anløb. Her i Pablo Picassos fødeby er der altid en dejlig afslappet atmosfære, og I kan nyde dagen i byen, hvor I kan møde vores egen eventyrforfatter, H.C. Andersen, og opleve de mange interessante historiske mindesmærker som f.eks. den imponerende katedral og det gamle borgkompleks over byen. Det er også muligt at tage rundt i dejlige Andalusien og f.eks. besøge den hyggelige hvide bjergby, Mijas.

 

Efter lidt over to uger ombord på Costa Firenze med masser af spændende oplevelser i land er I atter tilbage i Barcelona. Med masser af gode minder og ny energi kan I rejse hjem til Danmark klar til et helt nyt år.


Hotel i Barcelona

I indkvarteres på et centralt placeret 3* hotel tæt på Ramblaen, så mange af oplevelserne er i gåafstand eller indenfor rækkevidde med enten bus eller metro. Opholdet er inklusive morgenmad.


Skibet

Costa Firenze er blandt rederiets nyeste skibe og sejlede sin jomfrurejse i 2021. Hun er 323 meter lang, har 15 dæk og plads til 5.000 passagerer, der kan boltre sig i fantastiske omgivelser. Skibet er en hyldest til Renæssancens højborg, Firenze, hvilket tydeligt ses på interiøret i både kahytter og på fællesarealerne. Atriumbaren er bygget op som et af byens torve og strækker sig over flere dæk med blik til en flot bemalet himmel, mens dele af soldækket er lavet som en blomstrende have. Der er 13 restauranter og 7 specialbarer ombord, hvoraf flere har en lille afdeling med servering på dækket. Således kan I finde jeres egen hyggekrog, hvor I kan nyde en kop kaffe eller en drink med udsigt over havet.

 

Der er masser af aktivitetsmuligheder ombord. Udover flere pools med solsenge, jacuzzis og vandrutsjebaner bydes der også på fitnesscenter, sportsbane, minigolf, kasino, vinsmagning, eksklusive forretninger, spaområde og et imponerende teater med daglige forestillinger. Kort sagt et meget smukt skib med et væld af faciliteter og lækre restauranter og barer.

 

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid. Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst indenfor åbningstiden.

 

Drikkepakker
Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet i rejsens pris. Herudover tilbydes forskellige drikkepakker på disse rejser. De nævnte priser gælder kun, hvis drikkepakken bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet. De kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

MY DRINKS PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

Pris: 4.160 kr. pr. person (260 kr. pr. dag)


MY DRINKS PLUS PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

Pris: 5.520 kr. pr. person (345 kr. pr. dag)

 

MY SOFT DRINKS PAKKEN dækker ubegrænset antal alkoholfrie drikkevarer. Det gælder mineralvand, sodavand, frugtjuice og iste pr. glas, alkoholfrie cocktails og varme drikke.

Pris: 

 • Børn 2-17 år: 1.840 kr. pr. person (115 kr. pr. dag)
 • Voksne: 2.800 kr. kr. pr. person (175 kr. pr. dag)

 

Børn og ekstra opredninger

Børn fra 6 måneder og voksne som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Pris:

 • Børn u/18 år: 4.990 kr.
 • Voksne: 8.990 kr.

Enekahyt 

Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

 • Tillæg for indvendig kahyt: 5.200 kr.
 • Tillæg for udvendig kahyt: 7.200 kr.
 • Tillæg for balkonkahyt: 8.300 kr.

 

Udflugter

Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har I også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave jeres egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.


Se det nuværende udflugtsprogram her.


Særlige forhold på dette tilbud:

Vi må på dette krydstogt i Middelhavet med Costa Firenze tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Privatadresse
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • En adresse og et mobilnummer pr. kahyt

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Barcelona t/r
 • 23 kg bagage plus en lille taske til under flysædet
 • 1 overnatning med morgenmad på 3* hotel i Barcelona
 • 16 overnatninger i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i rejsen:

Hvad ikke er nævnt direkte under "Rejsen inkluderer", herunder:

 • Obligatorisk service charge 11 € pr. person pr. dag Afregnes hjemmefra eller ombord på skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til flyselskabet, skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas, visum og forsikringer

På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23. Babyer skal være fyldt 6 måneder for at kunne deltage.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 22. september 2023 kl. 23:59

Jule- og nytårskrydstogt til Kanarieøerne