Åhus Seaside - i første række til havet

Sidste chance!

Ferieparadiset på Täppetstranden i Åhus har længe været et populært tilholdssted, og i sommeren 2022 slog det helt nye og eksklusive Åhus Seaside dørene op. Her kan I nyde formidabel gastronomi og slappe af i spaen med Åhus' bedste havudsigt.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Åhus Seaside ligger på den smukke Täppetstrand i Åhus, hvor folk har valfartet til i flere hundrede år for at nyde strand- og badelivet. Lige siden begyndelsen af ​​1960'erne har der været mulighed for spisning og overnatning ved stranden, og i 2020 tog man første spadestik til et nyt og eksklusivt hotel med både spa, restaurant og konferencelokaler. Den 17. juni 2022 stod det helt nye og topmoderne hotel så klar, og Åhus Seaside blev indviet.

 

Her kan I starte dagen med en dejlig morgenmad, inden I hopper i hjemmesko og badekåbe og indtager hotellets spa eller bevæger jer ud på den smukke sandstrand, som ligger lige uden for døren. I kan også få pulsen op i hotellets fitnesscenter eller geare ned med en beroligende massage i spaen, hvor roen virkelig indfinder sig, og tankerne ryddes. Livet er godt på Åhus Seaside.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Gaveidé til den, der sætter pris på eksklusive spaoplevelser
 • Adgang til spa med havudsigt og 2-retters middag er inkluderet
 • Hotellet ligger i de smukkeste omgivelser ved Täppetstrand i middelalderbyen Åhus

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse. 


Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • 2-retters middag
 • Morgenmad
 • Adgang til spa med havudsigt

 

SPOTpris 998 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage fra den 1. december 2023 til og med den 1. juni 2024.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Åhus Seaside

Atmosfæren på Åhus Seaside er rolig, beroligende og harmonisk, så I nemt kan sætte farten helt ned og få det optimale ud af jeres kostbare tid. Uanset om I vil nyde god mad, afslappende spaoplevelser eller spændende aktiviteter, er der plads til det på Åhus Seaside.

 

I Seaside Restaurant kan I se frem til et ukompliceret, favnende og indbydende besøg, når I sætter jer til bords til den 2-retters middag, der er inkluderet i opholdet. Lad hotellets sommelier hjælpe jer med at vælge aftenens vin fra det store vinkøleskab, mens I læner jer tilbage i stolen og nyder den dejlige udsigt over havet. 

 

I køkkenet kombineres det moderne svenske køkken med inspiration fra resten af ​​verden, og kokkenes fantasi og kreativitet udmønter sig i skønne menuer, der forkæler alles smagsløg.

 

Spaen

I hotellets eksklusive spa er det jer, der sætter tempoet. I den harmoniske oase mødes I af en naturlig og luksuriøs ro, der understøttes af spaens placering kun et stenkast fra havet. Her er alt, hvad I behøver for at give slip på omverdenen for en stund og udelukkende fokusere på jer selv og jeres velvære.

 

Mærk hvordan kroppen slapper af og kommer ned i gear i det varme vand, mens I skåler over en kold drink og nyder den forrygende udsigt over havet fra afslapningsbadet. I kan også tage en dukkert i havet eller i spaens isbad for derefter at hæve temperaturen igen i saunaen. Tiden er jeres, og kun jeres.

 

Sådan skal I bo

Hotellet har 72 hotelværelser, som alle byder på en eksklusiv, skandinavisk indretning med afsæt i komfort og modernitet. Alle værelser har hel eller delvis havudsigt og er udstyret med enten balkon eller terrasse.

 

Jeres værelse er foruden en dejlig dobbeltseng udstyret med aircondition, badekåbe, hjemmesko, hårtørrer, fladskærms-tv med Chromecast, minibar og kaffe-/temaskine samt eget badeværelse.

 

Sov længe, og nyd morgenen i de bløde lagener, eller stå tidligt op, og nyd en kop kaffe, mens solen står op over Hanö Bugt. Alt sammen til lyden af det bølgende hav lige uden for vinduet.


Om området

Mærk historiens vingesus, mens I slentrer langs de brostensbelagte gader, eller lad sandet krybe ind mellem tæerne, mens I går langs stranden. Lige meget, hvad I har lyst til, kan I gøre det i Åhus. 

 

Selve Åhus by kan dateres helt tilbage til 800-tallet, og byen er da også omkranset af en unikt bevaret middelalderlig bymur. I kan også tydeligt mærke de historiske aftryk, når I besøger brostenspladsen, Mariakirken og resterne af Aosehus-borgen ved havnen.

 

Ved siden af ​​Åhus Seaside ligger flere nyopførte udendørs padelbaner, og tager I ind til Åhus by, finder I også flere indendørs baner der. Når I alligevel er taget ind til byen, er det helt oplagt at lægge vejen forbi Absolut Home, hvor I kan lære alt, der er værd at vide om et af verdens mest ikoniske mærker: Absolut Vodka.

 

Er I glade for golf, kan I besøge Kristianstads GK, som ligger tæt på hotellet, og som byder på et fint golfanlæg med to baner i høj klasse, hvoraf Østbanen er rangeret som en af ​​Sveriges bedste.

 

Vil I opleve flot og unik natur, kan I tage turen til Äspet Naturreservat, som ligger lige syd for Åhus havn. Naturreservatet byder foruden et rigt fugleliv også på et varieret landskab med blandet skov, rørområde og sandstrand.

 

I kan også tage på vandretur lands Skåneleden, som er en 115-etapers vandrerute, der snor sig gennem 32 svenske kommuner. Ruten, der går lige forbi Åhus, er omkranset af marker, fyrreskove og brede strande. 


Åhus-Seaside.jpg

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer opholdet hos Åhus Seaside på mail til info@ahusseaside.com. Oplys venligst, at du har et værdibevis fra SPOTdeal, den unikke kode fra værdibeviset, ønske for ankomstdato, navn og telefonnummer. 

 

Medbring værdibeviset, når opholdet skal indløses.

 

Fortrydelsesret frem til den 7. januar 2024.

 

Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage fra den 1. december 2023 til og med den 1. juni 2024.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • 2-retters middag
 • Morgenmad
 • Adgang til spa med havudsigt

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. 

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Åhus Seaside.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Åhus Seaside

Kantarellvägen 1 , 29632 Åhus , Sverige , info@ahusseaside.com , CVR: SE556388-8485
Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2023 kl. 23:59

Ophold på Åhus Seaside