Gourmetophold på Spisehuset Thy

Sidste chance!

Hos Spisehuset Thy får I en helt særlig gourmetoplevelse med lokale indslag fra egnen. Hertil skal I nyde et hyggeligt ophold, hvor I bliver mødt af et imødekommende personale, og lige udenfor døren venter naturoplevelser i verdensklasse.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Vi er glade for igen at kunne præsentere Spisehuset Thy på SPOTdeal. Her i den lille landsby, i det røde murstenshus, venter jer en imponerende madoplevelse i hyggelige rammer og med den storslåede natur helt tæt på.

 

Spisehuset Thy har siden deres renovering for nogle år tilbage, skabt glæde hos både spisende og sovende gæster. 

 

Med Vesterhavet og Nationalpark Thy inden for kort afstand byder Spisehuset Thy på naturoplevelser i verdensklasse - og når I er mætte af oplevelser, kan I sætte jer til bords på stedets anmelderroste gourmetrestaurant, hvor klassiske, franske dyder kombineres med nordisk æstetik og lokale råvarer.

 

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Fremragende mad i hyggelige omgivelser
 • Nationalpark Thy med storslåede naturoplevelser ligger tæt på
 • Godt udgangspunkt for mange gode udflugter til bl.a. Hanstholm Fyr eller Cold Hawaii

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse
 • 5-retters gourmetmiddag i 4 serveringer med indslag af lokale råvarer
 • Luksus morgenmad serveret ved bordet med hjemmelavede specialiteter og brød, hertil hjemmelavet morgenbitter

 

SPOTpris 1.495 kr. Normalpris 3.181 kr. Spar 53 %

 

Prisen er for 2 personer. 

 

Der er et begrænset antal ophold til salg.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst onsdag, torsdag og fredag fra den 10. januar 2024 til og med den 20 december 2024.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes torsdag den 9. maj 2024 (Kristi Himmelfart) samt i uge 29 og 30.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Spisehuset Thy

 • Ankomst fredag: 150 kr. pr. person

 


Tjek ind: Mellem kl. 15.00 og 18.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.30.


Spisehuset Thy
Bygningernes historie går mange år tilbage i tiden, og flere af nærområdets borgere kan uden tvivl genkalde nostalgiske minder, når de slår vejen forbi. 

 

Tilbage i 2012 overtog Rasmus Bang Vognsen den gamle kro, og med en baggrund som kok og en forkærlighed for Thy var missionen klar: Han ville skabe et sted, hvor folk kom for den gode mad, den hyggelige stemning og de store naturoplevelser i nærheden. Og det er lykkedes til fulde. I 2014 genåbnede stedet med et nyt koncept og navn, og siden da har flere og flere fået øjnene op for den lille perle i Nordjylland.

 

Som gæst fornemmer man hurtigt, at der her er respekt for og en stor kærlighed til madlavning som et håndværk. Og det er et håndværk, som kokkene på Spisehuset Thy mestrer til perfektion. Maden er kendetegnet ved franske dyder, nordisk æstetisk og et fokus på lokale råvarer. F.eks. kommer alt fisk og skaldyr fra Hanstholm, og mange af grøntsagerne er dyrket i Thy.

 

Også morgenmaden er en fryd for både øjet og ganen. Den er anrettet på bordet i små skåle og fade med hjemmelavede specialiteter, lokal fisk og kødpålæg, nylavede røræg af øko-høns og ikke mindst hjemmebagt brød.

 

Sådan skal I bo

Spisehuset Thy har 11 værelser, der gennem årene er blev moderniseret og fremstår pæne og rene. Her får I en behagelig overnatning efter en dag med oplevelser i området og jeres udsøgte madoplevelse i restauranten. 


Om området
Spisehuset Thy ligger i naturrige omgivelser ikke langt fra Limfjorden og Vesterhavet. Her kan I eksempelvis opleve Nationalpark Thy, Bunkermuseet og fiskeauktioner i Hanstholm eller Cold Hawaii i Klitmøller.

 

Et af landets smukkeste landskaber og Danmarks største vildmark strækker sig fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord, det er Nationalpark Thy. Den betagende natur byder både på klitplantager og kyst, kalkskrænter, store marker og meget mere. Er I interesseret i fugle, kan I besøge Vejlerne, der er Nordeuropas største vildtfulge-reservat.
Reservatet besøges hvert år af mange af fugleentusiaster, og der er registreret over 300 fuglearter på det 6.000 hektar store område. Det ligger cirka 20 minutters kørsel fra Spisehuset Thy.

 

Det kan også anbefales at besøge et af Danmarks første roterende fyr, hvorfra I kan nyde en ganske enestående udsigt. Fyret troner over de høje skrænter og guider stadig skibe og kuttere gennem den farlige færd uden om Hanstholmknuden. Under 2. verdenskrig var man nødsaget til at slukke for fyret efter krav fra den tyske besættelsesmagt.

 

En anden spændende oplevelse kan I få på Besøgscenter Østerild. Her kan I opleve de imponerende vindmøller helt tæt på og blive klogere på vind og energi på Det Nationale Testcenter for Støre Vindmøller.

 

Det kræver, at man står tidligt op, men til genglæd får man en ganske unik oplevelse, der er svær at få andre steder. På Danmarks førende fiskeauktion, Hanstholm Fiskeauktion, sætter den lynhurtige auktionsmester kuller og kulmule under hammeren, mens budende falder i form af nik og grynt fra de tilstedeværende. 


Klitmøller er nu til dags verdenskendt for de fantastiske surfingforhold og den afslappede stemning. Om I selv vil en tur på havet, eller blot vil være tilskuere, er det en oplevelse at se de dygtige surfere tæmme de vilde bølger. Byen har også en spændende historie som Thys tidligere metropol med eksklusive handelsvarer, der sågar overgik købstaden Thisted. 


Anmeldelser 

Vi har samlet en række anmeldelser fra begejstrede gæster, der tidligere har besøgt Spisehuset Thy. 

 

"Dejlig oplevelse 
Rigtig dejlig og veltilberedt mad i passende portioner. En fin vinmenu, der passede godt til maden. Og så blev der skænket godt op i glassene og endda genopfyldt. Endelig var betjeningen helt i top. Alt i alt en dejlig oplevelse, der til fulde levede op til forventningerne."
Anmeldt februar 2022

 

"En Gourmet oplevelse til 5 stjerner
Spisehuset THY er en oplevelse for personer med smag for god mad i den højere ende af skalaen. Julegaven fra min kone var et SPOTDEAL til Spisehuset THY og vi bookede i april og måtte vente i spænding til 4. november. Det var værd at vente på !! - 4 meget lækre og indbydende retter som man fornemmede at der var kræset om, serveret af en smilende ung og nærværende tjenerinde. Fint opdateret værelse i rolige Østerild. Her sover man godt efter en sådan positiv oplevelse. Morgenmaden serveret ved bordet med bl.a. røræg og bacon, juice og dejlig kaffe. Østerild er et perfekt udgangspunkt for oplevelser i skønne Thy med Slettestrand, Thorup Strand, Bulbjerg Klit, Vejlerne, Naturpark Thy - og kør gerne efter Sydthy Kurbad i Hurup nu du er i området. Spisehuset Thy er bestemt anbefalelsesværdigt - og gad vide om ikke vinkortet med tiden bliver udvidet? vi fik dog hvad vi skulle have."
Anmeldt november 2021

 

"Fremragende mad, venlig betjening
Værelse med fred og ro. Fremragende mad - også om morgenen! Venlig og smilende betjening, ikke uden sans for humor! Maden er i topklasse, gode råvarer, meget smukt anrettet, og man bliver også mæt, så det er OK, at der er lidt tid mellem retterne, ellers fik man ikke plads til det hele!"
Anmeldt juli 2021


Spisehuset-Thy,-spot.jpg

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer dit ophold hos Spisehuset Thy på tlf.: 97 99 70 03 - tast herefter 1. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. 

 

Ønsker du at ændre dit ophold til en anden dato efter reservation, forbeholder Spisehuset Thy sig retten til at tage et gebyr på 250 kr. for dette.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker opholdet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet hos SPOTdeal, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotelletsafbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. 

 

Ved spørgsmål kan Spisehuset Thy kontaktes på tlf. 97 99 70 03. 

 

Opholdet kan benyttes med ankomst onsdag, torsdag og fredag fra den 10. januar 2024 til og med den 20 december 2024.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes torsdag den 9. maj 2024 (Kristi Himmelfart) samt i uge 29 og 30.

En unik kode gælder for et ophold til 2 personer.

 

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse
 • 5-retters gourmetmiddag i 4 serveringer med indslag af lokale råvarer
 • Luksus morgenmad serveret ved bordet med hjemmelavede specialiteter og brød, hertil hjemmelavet morgenbitter

 

Prisen er for 2 personer. 

 

Der er et begrænset antal ophold til salg.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Spisehuset Thy

 • Ankomst fredag: 150 kr. pr. person

 


Tjek ind: Mellem kl. 15.00 og 18.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.30.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Spisehuset Thys officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Spisehuset Thy.

 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Spisehuset Thy

Østerild Byvej 65, 7700 Thisted
Tlf.: 97 99 70 03 | CVR: 33432666 | info@spisehusetthy.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. september 2023 kl. 23:59

Gourmetophold på Spisehuset Thy