4-stjernede V Hotel i Helsingborg

Sidste chance!

V Hotel er det ultimative valg, hvis I vil bo centralt i Helsingborg og samtidig sove godt i rolige, indbydende omgivelser. Det 4-stjernede hotel ligger tæt på både havet og havnen og med shoppingmuligheder og spændende seværdigheder lige uden for døren.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Lige i hjertet af Helsingborg, hvor byen pulserer og gaderne er levende, ligger V Hotel. Det 4-stjernede boutiquehotel ligger i en gammel og karakteristisk bygning - et særkende, der også afspejles i hotellets charmerende og unikke interiør, som er gennemgående for hotellet. Den unikke blanding af gammelt og moderne gør V Hotel til et helt særligt sted, og straks, når I træder ind af døren, vil I da også mærke den dejlige og hjemlige atmosfære, som kendetegner hotellet.

 

Det er nemt at komme til Helsingborg fra Danmark, hvad end det er via Øresundsbroen eller færgen fra Helsingborg. V Hotel ligger midt i centrum og kun fem minutters gang fra hovedbanegården.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Bo roligt og personligt, men samtidig tæt på byliv og seværdigheder
 • Inklusiv 2-retters middag i hotellets populære bistro
 • Der er kun 20 minutters sejlads fra Helsingør til Helsingborg - og I kan gå fra færgelejet til V Hotel på blot 10 minutter

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i stort dobbeltværelse
 • 2 retters middag (forret og hovedret)
 • Morgenmad

 

SPOTpris 850 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 1. april 2024.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med V Hotel.

 

 • Weekendtillæg fredage: 300 SEK pr. værelse
 • Weekendtillæg lørdage: 400 SEK pr. værelse

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


V Hotel Helsingborg

V Hotel er det rette sted for jer, der kan lide et personligt design, en dejlig atmosfære og at føle jer hjemme, når I bor på hotel. Hotellet er beliggende i et historisk hus, centralt i Helsingborg, og med byens puls og leben lige uden for døren. 

 

V Hotel tilbyder al den komfort, I har brug for, og rummer blandt andet den hyggelige Bistro V, hvor I kan se frem til at få serveret en smagfuld 2-retters middag. Middagen kreeres ud fra en franskinspireret, klassisk bistromenu - og skal måltidet akkompagneres af lidt godt til ganen, har I mulighed for at tilkøbe veludvalgte vine fra det prisvenlige vinkort, der er udformet ud fra mottoet: "Bra viner ska drickas till en rimlig peng." Det er med god grund, at Bistro V er populær blandt både gæster og helsingborgensere.

 

Sådan skal I bo

På Hotel V er ingen værelser ens, hverken i design eller indretning. Det er designet og detaljerne, der gør værelserne så specielle og mindeværdige, og når I ankommer til hotellet, kan I se frem til at blive indlogeret på et af de store, flotte dobbeltværelser på 21-24 m2. Her skal I sove i en behagelig seng med eksklusivt egyptisk sengetøj, og på badeværelset står der luksuriøse produkter fra Rituals og venter på jer.

 

Godt at vide

V Hotel råder over 12 parkeringspladser bag ​​hotellet. Hvis I vil være garanterede en plads, anbefaler vi, at I bestiller en parkeringsplads i forbindelse med værelsesreservationen. Prisen for parkering er 255 SEK, og billetten er gyldig fra indtjekning til kl. 13.00 den efterfølgende dag. 


Hotellets historie

Bygningen, der huser V Hotel, blev bygget i 1929 og fik dengang navnet Hotell Vega. 50 år senere blev der gennemført en omfattende renovering, og samtidig blev hotellets navn ændret til Hotell Viking. Bygningens historie og design har været præget af de værter og hotelejere, der har været gennem tiden, og i 2014 overtog de nuværende ejere, familien Jakobsson, hotellet. 

 

I dag står hotellet som et 4-stjernet boutiquehotel med fuld service. Bogstavet V er en del af hotellets arv, og familien har derfor bevaret det som et symbol på venskab, værtskab, velvære og verdensklasse.

 

V Hotel i Helsingborg er et hotel for den moderne og designbevidste person, der ønsker at bo på et personligt hotel med en afslappet atmosfære. Hotellet adskiller sig fra andre, og man bliver altid budt velkommen som den unikke person, man er. Her er det den høje kvalitet kombineret med detaljerne og designet, der gør forskellen.


Oplev Helsingborg

Helsingborg er Skånes næststørste by og byder på et væld af restauranter, caféer og specialbutikker samt kulturelle og historiske seværdigheder. Her kan I få mange timer til at gå, og faktisk starter oplevelserne allerede, når I ankommer med færgen. Her bliver I nemlig mødt at byens rådhus, som er et af byens vartegn, og som blev opført i nygotisk stil i 1897. Rådhuset imponerer bl.a. med sine tårn og tinder, den udsmykkede facade og et 65 meter højt klokketårn. Også indendørs kan I lade jer imponere af det fine interiør med bl.a. glasmosaikker og malerier.

 

Lidt øst for rådhuset, i den hyggelige park Slottshagen, finder I Kärnan, der er et 35 meter højt borgtårn fra 1300-tallet. Fra borgtårnets top har I en smuk udsigt over byen og sundet, og herfra kan I danne jer et godt indtryk af Helsingborg by.

 

Nede i byen bør I bl.a. lægge vejen forbi Sankt Maria Kirka, som er byens ældste kirke, og som kan dateres helt tilbage til den 12. århundrede. Byens nuværende gotiske stil stammer dog fra det 15. århundrede, hvor kirken blev genopbygget.

 

Kommer I i bil, kan vi anbefale at tage turen til Sofiero Slot og blomsterpark. Her kan I beundre de cirka 10.000 rododendronbuske, det smukke slot og den vidunderlige udsigt over Øresund. Haven betragtes som den smukkeste i Europa og er lige så smuk om vinteren, som den er om sommeren.

 

Også Fredriksdals Frilands- og Havemuseum er værd at besøge. Museet er Sveriges største friluftsmuseum og ligger et par kilometer nordøst for Helsingborgs centrum. Her finder I omkring 50 historiske bygninger, hvor bl.a. en gammeldags skånsk bondegård og herregården Fredriksdal kan opleves. I finder derudover flere forskellige haver, der rummer alt fra vildtvoksende planter til roser.


V-Hotel.jpg

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer opholdet hos V Hotel på mail til info@vhotel.se. Oplys venligst, at du har et værdibevis fra SPOTdeal, den unikke kode fra værdibeviset, ønske for ankomstdato, navn og telefonnummer. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker opholdet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet hos SPOTdeal, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 1. april 2024.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i stort dobbeltværelse
 • 2 retters middag (forret og hovedret)
 • Morgenmad

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med V Hotel.

 • Weekendtillæg fredage: 300 SEK pr. værelse
 • Weekendtillæg lørdage: 400 SEK pr. værelse

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til V Hotel.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

V Hotel

Fågelsångsgatan 1 , 25220 Helsingborg , Mail: info@vhotel.se
Hjemmeside |

Sidste chance: 28. september 2023 kl. 23:59

Ophold på V Hotel