ENESTÅENDE KRYDSTOGT TIL ISLAND OG GRØNLAND

Sidste chance!

EKSTRA GOD PRIS: Tag med på et fantastisk krydstogt, hvor fascinerende historie og kultur møder betagende og kontrastfyldt natur. MSC Poesia tager jer med til magiske Island og majestætiske Grønland på et 22-dages krydstogt med All Inclusive.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Grønland og Island er altid et sikkert hit - og nu har I mulighed for at komme med på en af MSC's helt særlige krydstogtruter. Krydstogtet er en unik mulighed for at opleve både Island og Grønland på ét og samme krydstogt.

 

Bad i Den Blå Lagune, se gletsjere, gejsere og kæmpe isbjerge, og hold udkig efter de store hvaler på denne fascinerende rejse, der har fokus på den smukke og barske natur i Island og Grønland.

 

I skal sejle med MSC Poesia, der byder på flotte og indbydende omgivelser i de mange lounger ombord, ligesom dagene kan nydes på det dejlige soldæk, hvor der er pool, jacuzzier og bar. Skibet byder på høj service, god atmosfære og ikke at forglemme lækker gastronomi.

 

Særligt for dette krydstogt:

 

 • Once in a lifetime-rejse til en helt ekstraordinær pris
 • Oplev kontrastfuld natur med smukke fjorde, brusende floder, dramatiske bjerge og grønne dale - og i Ilulissat venter Isfjorden, der er på UNESCO’s verdensarvsliste
 • All Inclusive er inkluderet, så I bare kan læne jer tilbage og nyde den perlerække af oplevelser, der venter

Rejsen inkluderer:

 

 • 21 overnatninger ombord på MSC Poesia i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Easy All Inclusive drikkepakke
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring 
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Afrejse fra København den 29. juli 2023:

 • Indvendig Kahyt Bella, IB, uspecificeret
  SPOTpris 18.990 kr.
 • Indvendig kahyt Fantastica, IR1, ca. 14 m2, dæk 5-11
  SPOTpris 19.690 kr.
 • Indvendig kahyt Fantastica, IR2, ca. 14 m2, dæk 12-15
  SPOTpris 20.490 kr.
 • Udvendig Kahyt Bella, OB, uspecificeret
  SPOTpris 21.190 kr.
 • Balkonkahyt Bella, BB, uspecificeret
  SPOTpris 22.890 kr.
 • Balkonkahyt Fantastica, BR2, ca. 15 m2, dæk 10-15
  SPOTpris 23.490 kr.
 • Balkonkahyt Fantastica, BL1, ca. 18 m2, dæk 8-9
  SPOTpris 24.490 kr.

 

Ikke inkluderet i prisen:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 

 • Obligatorisk servicegebyr på 12 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet eller hjemmefra
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Kahytstyper Bella og Fantastica

I alle kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Bella-kahytterne er uspecificerede kahytter, så begrænset udsigt kan forekomme i udvendige kahytter og balkonkahytter i denne kategori. Køber I Fantastica, betyder det visse fordele, som er:

 

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Fantastica de største
 • Fri servering af morgenmad i kahytten
 • Ønske om tidlig eller sen spisetid kan fremsættes ved bestilling 

Rejserute

 

Untitled-1.jpg

 

29. juli: Ombordstigning i København. 19:00 Afgang København
30. juli: 07:00 – 19:00 Warnemünde, Tyskland
31. juli - 2. august: På havet
3. august: 08:00 Ankomst Reykjavik, Island
4. august: 18:00 Afgang Reykjavik
5. august: På havet
6. august: Passage gennem Prins Christian Sund
7. august: På havet
8. august: 09:00 – 22:00 Ilulissat, Grønland
9. august: På havet
10. august: 06:00 - 20:00 Nuuk, Grønland
11. august: På havet
12. august: 08:00 – 21:00 Qaqortoq, Grønland
13.-14. august: På havet
15. august: 08:00 – 18:00 Akureyri, Island 
16. august: På havet
17. august: 09:00 – 18:00 Lerwick, Shetlandsøerne
18. august: På havet
19. august: 08:00 Ankomst København


Rejsebeskrivelse

MSC Poesia stævner ud fra København og sejler i første omgang sydpå til den hyggelige tyske kystby Warnemünde nær havneindgangen til den gamle hansestad Rostock. Oprindeligt var den en fiskerby, men i løbet af det 19. århundrede blev den en populær ferieby på grund af den fine sandstrand og de gode badehoteller. Fordums tids charme er bevaret i dag, og byens hjerte er nu Am Strom ved siden af havnen, hvor gamle kaptajners og fiskernes hjem er blevet omdannet til caféer og butikker. Fra byens populære mole har I en fin udsigt til både byen og det gamle fyrtårn, og langs strandpromenaden ligger maritime pubber og hyggelige restauranter, så der er basis for en rigtig hygge- og afslapningsdag her, hvis I ikke vil på udflugt ind i landet.

 

Efter et par dage dag på havet, hvor I kan blive fortrolige med dette flotte krydstogtskib og benytte nogle af de mange faciliteter og aktiviteter ombord, ankommer skibet til Island, hvor der lægges til i landets hovedstad, Reykjavik, der ligger i den sydvestlige del af landet. Byen blev grundlagt i år 874, da vikingen Ingolfur Arnarson kastede træpæle i vandet fra sit skib og svor at ville slå sig ned, hvor pælene flød i land. I dag er Reykjavik en ultramoderne by, der dog stadig holder fast i landets stolte vikingehistorie. Af en hovedstad at være er Reykjavik ganske lille med kun 215.000 indbyggere, men selvom byen i den målestok kan være stille, er den også lunefuld, historisk og kunstnerisk – et mekka med fantastisk arkitektur og kulturelle elementer. Langs havnefronten ligger farverige bygninger i form af gamle fiskeskure, der er renoverede og i dag huser butikker, caféer, barer og spillesteder. I den gamle bydel kan I stadig se rester af primitive islandske boliger, mens de vigtigste arkitektoniske monumenter er den ikoniske Hallgrímskirke i hjertet af byen og Harpa Koncertsal ved havnen. Koncertsalen er kunstnerisk unik og har vundet flere arkitekturpriser. Reykjavik har hele 17 termiske pools, hvor I kan slappe af, men er I til mere aktivitet, kan dagsudflugter herfra bringe jer på hesteryg eller i jeep rundt til én af Islands 30 vulkaner, månelandskaber, vandfald og gejsere.

 

Når Island forlades for denne gang, sættes kursen mod kontrasternes land, verdens største ø Grønland, hvis skønhed næsten ikke kan beskrives, men skal opleves. På vejen syd om Grønland sejler MSC Poesia gennem Prins Christian Sund, der er et panorama af høje spidse fjelde og gletsjere, der løber ud i havet og kælver isbjerge - et naturfarvespil, I sent vil glemme.

 

I Ilulissat venter rejsens nok største naturoplevelse. Isfjorden er på UNESCO’s Verdensarvsliste, og det er der en god grund til. Her er det umuligt at glemme, hvor tæt I er på den fantastiske natur. Selv med lukkede øjne, kan I høre isen knage og buldre i baggrunden. Ilulissat betyder ”isfjelde”, og disse tårner sig op rundt om byen, så de er synlige, uanset hvor I befinder jer. Det er muligt at komme på vandreture ud til isbjergene. Disse findes i forskellige sværhedsgrader, så de fleste kan være med. Oplev også den magiske aftenstemning på et mindre skib rundt i fjorden, eller se det hele fra oven fra en helikopter.

 

Hovedstaden Nuuk bliver jeres første stop. Denne arktiske metropol er en livlig by omgivet af storslået natur. Det moderne centrum har fine restauranter og modebutikker som enhver anden storby, mens de traditionelle livsformer dominerer i den gamle bydel. Nuuk er landets hjerte og byder på oplevelser, som I ikke får andre steder i Grønland. Se mumier på nationalmuseet, smag lokal fadøl på et mikrobryggeri eller tag med på en byvandring og besøg en lokal familie, der måske byder på kaffemik.

 

Det sidste besøg i Grønland bliver i Qaqortoq i den sydlige del, hvor naturen er mere frodig. Byen rejser sig stejlt over fjordsystemet og her om sommeren kaldes området ofte ”Grønlands Riviera” – dog i den særegne grønlandske udgave med isfjelde i bugten og legesyge hvaler i fjorden. Qaqortoq, der opleves bedst til fods, har flere interessante kunst- og kulturtilbud. Byens museum kan således stolt fremvise en flot samling af de særprægede tupilakker – udskårne figurer i forskellige materialer, der beskytter sin ejermand mod fjenden – og byen huser også Grønlands eneste garveri, hvor skind fra moskusokser, isbjørne og sæler behandles og omdannes til læder og pelse. Den gamle bykerne, hvorigennem en elv flyder, er fyldt med historiske bygninger og hyggelige spisesteder, hvor I kan prøvesmage nogle af de grønlandske specialiteter – hvis I tør.

 

Nu forlades Grønland, og MSC Poesia sætter kursen sydpå, tilbage til Island, hvor Akureyri på nordkysten besøges. Akureyri er porten til det berømte "Land of Fire and Ice" - Islands dramatiske landskab med vulkanske kratere, uddøde lavasøer og majestætiske vandfald. Et landskab med en forbløffende variation i farver fra de lysegrønne enge til de røde mineraler, der bryder op fra øens dyb. Men også områder med lavaørkner og det fineste sand, der minder om et sandt månelandskab, og faktisk var det her omkring Askja-krateret, at astronauterne fra Apollo 11 trænede inden månelandingen. Det kan være svært at forstå, at byen ligger lige under polarcirklen, for klimaet her er tempereret. Således fylder blomsterkasser husenes vinduer, mens de velplejede veje kantes af træer. Takket være det milde klima giver Akureyris botaniske have et hjem til over 2.000 plantearter fra hele verden, og alle overlever de uden drivhuse. Det er derfor ikke underligt, at islændinge omtaler Akureyri som den mest behagelige by på hele øen. Med udgangspunkt i Akureyri kan I se det brusende Godafoss vandfald og den geologisk interessante Myvatn sø. Eller hvorfor ikke udnytte muligheden for at tage på hvalsafari?

 

Beliggende ca. 160 km fra det skotske fastland er de tyndt befolkede Shetlandsøer det nordligste punkt i Storbritannien. Den afsides beliggende øgruppe består af omkring hundrede øer, hvoraf blot 16 er beboede. De fleste er ganske lavtliggende og fuldstændig blottet for træer, så tidligere måtte folk bygge alt af sten, og i dag findes der derfor adskillige arkæologiske steder spredt udover øerne. Heraf er fundene ved Walls og Jarlshof de mest imponerende. Når I begiver jer rundt på øerne, vil I se de karakteristiske sorte og brune Shetland-får græsse i græsgange samt øernes nok mest berømte indbyggere: de dejlige og nysgerrige Shetland-ponyer, der har været på Shetlandsøerne siden vikingetiden, og som kan modstå de svære vejrforhold takket være deres lurvede pels og store manke. Det er ikke forkert at sige, at Lerwick er øgruppens eneste ”rigtige” by. Her bor omkring en tredjedel af de i alt 22.000 indbyggere, der holder til på Shetlandsøerne. Den gamle havnefront er fyldt med alt fra sejlbåde og yachts til historiske skibe og aktive fiskerbåde. De fleste af sandstensbygningerne ved havnefronten stammer fra det 18. århundrede. Den smalle hovedgade følger stadig den gamle kystlinje, og her finder I flere huse, hvis fundamenter står i havet. Længere oppe i byen ligger de gamle, charmerende ”Lanes” – små stræder med private boliger og frodige haver med fuchsia og blomstrende solbærbuske. Lerwick er en hyggelig by, der stadig står i fiskeriets tegn, men som også har moderne faciliteter med livlige barer, restauranter og spændende shopping i Da Street.

 

På sejlturen tilbage til København har I en rolig dag på havet, hvor alle rejsens fantastiske indtryk kan falde på plads. 3 ugers sejlads med enestående natur og historie er nu slut, men oplevelserne har for evigt brændt sig fast på nethinden.


Skibet

Livet ombord på MSC Poesia er et kapitel for sig og byder på høj service, god atmosfære og lækker gastronomi.

 

Hører I til de aktive, kan I tage en løbetur på den udendørs løbebane eller tilbringe noget tid i det flotte fitnesscenter, som byder på et af skibets bedste panoramaudsigter. På MSC Poesia findes også et lækkert spaområde, hvor I mod betaling kan tilbringe tiden i de forskellige saunaer og bade eller få en balinesisk massage.

 

I kan også lade jer underholde ved at deltage i skibets animationsprogrammer, og selvfølgelig må I ikke gå glip af de imponerende shows og arrangementer, der hver aften bydes på i det store teater, ligesom lykken naturligvis kan prøves i skibets kasino. Man har virkelig kræset om indretningen af dette skib.

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst inden for åbningstiden.

 

Drikkepakker

Easy drikkepakken er inkluderet i rejsens pris. Ønsker I en af de mere omfattende drikkepakker, kan I opgradere Easy pakken hos Øster Lindet ved indløsning af jeres værdibevis. 

 

Alle pakkerne kan benyttes i alle barer ombord, hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller room service.

 

EASY PAKKEN dækker et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (mærket kan variere fra skib til skib), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke.

Pakken er inkluderet i prisen.

 

EASY PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 8 EUR eller 9 USD. Pakken inkluderer dine favoritcocktails frosne og klassiske, forskellige spiritusmærker, aperitifs og likører. Et stort udvalg af vine indgår pr. glas samt 10% rabat på vinflasker købt ombord. Stort udvalg af fad- og flaskeøl, alkoholfrie cocktails, sodavand, mineralvand og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter.

Opgrader til denne pakke for 2.310 kr. pr. person.

 

PREMIUM EXTRA PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 13 EUR eller 15 USD. Pakken inkluderer en omfattende mængde af frosne og klassiske cocktails, spiritus af premium brands, aperitifs og likører. Derudover findes et varieret udvalg af vin og champagne pr. glas, 25% rabat på vin- og champagneflasker som købes ombord, og hele udvalget af øl, sodavand, frugtjuices, mineralvand, energidrikke og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter.

Opgrader til denne pakke for 5.460 kr. pr. person.

 

MINORS PAKKEN er til mindreårige (3-17 år) og gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke og softice.

Pakken er inkluderet i prisen.

 

Udflugter

Ved samtlige anløb tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter, så der er noget for enhver interesse. Udflugterne er med engelsktalende guide, og priserne afhænger af indhold og varighed og ligger derfor typisk på 350-2.000 kr. pr. udflugt. Det komplette udflugtsprogram for krydstogtet kan rekvireres ved henvendelse til Øster Lindet.


Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt til Island og Grønland med MSC Poesia tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Privatadresse
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • En adresse og et mobilnummer pr. kahyt

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • 21 overnatninger ombord på MSC Poesia i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Easy All Inclusive drikkepakke
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring 
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i prisen:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr på 12 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet eller hjemmefra
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Bella-kahytterne er uspecificerede kahytter, så begrænset udsigt kan forekomme i udvendige kahytter og balkonkahytter i denne kategori.

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 23. juni 2023 kl. 23:59

Krydstogt til Island og Grønland